- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
peppe79 #102389 üzenetére
Azért ne akarjunk egy ún. elég jó monitort 70€ venni. Akik berendelték, mind visszakapják az árat.
Megértem, hogy sokan árérzékenyek, de egy jó monitort meg kell fizetni és hidd el meghálálja a szemed.
Amik tömegtermékek és olcsók azokban mind olyan panel is van.
Tényleg jót akarsz akkor Eizo CS2410
16:10, 16bit -
Chaser
legenda
válasz
peppe79 #102387 üzenetére
ez teljesen érthető, de nyugodtan megmondhatták volna h elárazta a nagyker, aránytalanságra hivatkozva ilyen esetben a kisker is elállhat, akkor is ha kifizették a terméket
viszonylag kellemeset csalódtam most bennük, múlt héten vittem vissza cpu-t, használtam is, tehát gyári paszta oda lett, dobozon is kicsit látszik h nyitva volt, de pár nap múlva, némi értetlenkedés után ugyan - kp/utalás legyen, holott azzal kezdték csak utalni tudnak - visszautalták a teljes összeget -
tibike8
őstag
válasz
peppe79 #101381 üzenetére
Nem vagyok otthon a témában, csak pénteken megadta magát az előző monitorom és azért kérdeztem itt. Tanács híján, a fentebb vázolt kritériumok alapján néztem ki ezt meg az ASUS VZ249Q-t. Ha nem tetszik valamiért az Acer, visszaadom. Bevallom, az LG-t nem is néztem. Leírás alapján nem nagyon látok különbséget. Az LG-n van DP port is mint az Asuson. Az Acerhez kértem egy DVI-HDMI átalakítót is. Illetve nálam szempont volt, hogy buktatható is legyen, ne csak dönthető. Az LG kevésbé buktatható mint az Acer. Nekem általános használatra kell - nem vagyok nagy játékos, még ha szoktam is játszani.