- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz
Dr. Akula #76410 üzenetére
Nekem meg az LG az amit soha, alsó kategória minden téren, leggyengébb elektronikát használja, gagyi anyagminőség. Mindenki többet ki tud hozni az LG panelekből, a Dell, Asus sokkal jobb monitorokat épít LG panelekre. Mondjuk a Samsung is ugyanaz a hulladék kategória mint az LG.
Ha nem szánnának ilyen kevés pénzt az emberek monitorra, akkor felső kategóriás Eizo, NEC monitort ajánlanék mindenkinek, csak sajnos ajánlanom kell szerintem szarokat is, mert nulla pénzből csak LG kapható.
Neked meg Dr. Akula nem hiszem, hogy számít a pénz, olyan géped van ami még itt a PH-n is csak pár embernek. Én GTX1080 SLI-hez megvettem volna a G-Sync-es 400 ezer körüli csúcs játékos monitorokat az Asus, Acer kínálatából.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Dr. Akula #76410 üzenetére
Amikkel eddig találkoztam, azokból kispórolták az anyagot. Vékony, ropogós műanyag. Már ránézel és látod, hogy olcsó. Gondolom, belül (talán) a panel kivételével ugyanez a helyzet, mert eléggé halandóak.
Régi munkahelyemen sorra mentek tönkre vagy kezdtek gusztustalan anomáliákat produkálni a Philips LCD-k (többféle méret és típus, jellemzően 22" és 24"). A vezetőség ott is az ár miatt döntött a márka mellett, de hosszútávon nem jártak jól. Mert olcsó húsnak híg a leve.Nekem persze mindegy, hogy mit vásárolsz, most csak beszélgetünk.
Én is technikai specifikációk alapján vásárlok monitort;
1) 144Hz - pipa
2) valós input lag ~10 ms - pipa
3) DP 1.2 + legalább egy HDMI - pipa
4) audio jack - pipaPersze azért a színek és a kontraszt is fontos, de semmilyen körülmények közt nem váltja ki az első két pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest