- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz
-FreaK- #75667 üzenetére
Mindehol a gsyncet hozzák ki jobbra, én semmi különbséget nem fedeztem fel még a két technológia között. Sztem a freesync legalább olyan jól teszi a dolgát.
Video lejátszásnál meg inább a nagy frissítés a jó, meg az, hogy 24-nek az egész többszörösére tudod állítani a frissítást. -
Hunork
veterán
válasz
-FreaK- #75667 üzenetére
Szerintem keress egy boltot, ahol élőben megnézheted, mert másképp nem kapsz választ.
A folyamatosság: a "fekete lyuk" 40 fpos alatt kezdődik, itt van különbség a két megoldás között, és itt jobb, ha szabad ezt mondani, a G-sync. Most ez filmekénél érvényesül-e, nem hiszem, mert ott ugye 25-30 fps az állandó. (szabványok írják elő) PC fronton meg mkv alá már nem is érdemes menni, ha éles képet szeretnénk.
Játékok: ahogy feljebb írták, nagyon nem mindegy, milyen VGA, és ha a játék motor olyan (cryengine pl), akkor milyen erős CPU dolgozik együtt. Rossz párosítással minden bizonnyal lesznek meglepetések.Én csak Freesync ügyben tudok tapasztalatot mondani: minden "simább, egyenletesebb" lett. Na mármost: multiplayer esetében azért még itt is kell kompromisszum. Nekem ugye 75Hz a monitor, tehát pl BF1 esetében bekapcsolt Freesync és Vsync van, DX12 és Ultra, és imigyen folyamatos 40-75 az fps. Vsync kikapcsolásakor a maximum fps nyilván sokkal magasabb, viszont laggolás már ugyanúgy van, hiszen beeshet akár 30 alá az fps is, és ekkor nagy nehezen 40-et csinál az XFX és az LG monitor. Éppen ezért az előbbi metódust alkalmazom, nem vadászom az fps-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest