Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Egészen addig míg sok-sok év intenzív géphasználat után majd rájössz hogy fárad a szemed, egyre rosszabbul látsz és esetleg akkor bánod hogy évekig olyan monitort néztél ami nem tett jót. Én már nagyon régen műtettem lézerrel a szemem, és mostanában egyre érzékenyebb. Ez talán köszönhető annak hogy csak kb 1-2 éve használok 20"-nál nagyobb monitort, és sajnos aránylag közelről nézem. Ráadásul igen sokat is ülök előtte. Az utóbbi pár hónapban kezdem érezni hogy a monitorom nagyon fárasztja a szemem.
Így nekem ( és még sok mindenkinek) fontos lehet hogy a pwm-et kikerüljük ha van rá mód, mert nem vagyok biztos benne hogy jót tesz a szemnek, még ha nem is látom esetleg a vibrálást. (van olyan monitor, ha leülök elé akkor amikor elfordulok igen zavaróan érezni a remegését a képnek)Valószínűleg nem véletlen hogy a gyártók nem emelik ki nagy betűkkel hogy a monitoruk pwm-es. Az hogy most sok a kérdés, az csak azért van mert eddig sokan nem is tudták hogyez így van, de most hogy kezd bekerülni a köztudatba ( valószínűleg csak egy szűk rétegnek), így nyilván ezért is kérdezgetnek erről sokan. Főleg akik tudják hogy milyen fontos dolog is a látás, és mennyire nem teszünk azért hogy vigyázzunk rá.
Én lehet hogy főként ezért fogok új monitort venni, hogy a pár éves T220-at lecseréljem pedig a képével ennek sincs gondom. Persze lehet hogy semmit sem nyerek a dologgal majd, de megpróbálom. Ez az egyik oka annak is hogy nem fogok 22"-nál nagyobbat venni. -
South Velen
addikt
Szerintem meg kezdd el megérteni, hogy attól, hogy te nem vagy rá érzékeny, attól még lehet, hogy valaki baromira érzékeny rá. Sajnos sok ember nem képes erre. De ígérem ez lesz az utolsó PWM elleni hsz-em a topikban, van elég saját problémám is, le fogom szarni, hogy arra pazaroljam itt az időm, hogy megvédjem az embereket a PWM-től, mindenki tapasztalja ki maga, sajnos én is kitapasztaltam.
Schawo: mint mondtam, óriási boldogság öntheti el a szívedet, hiszen ez az utolsó ilyen jellegű kommentem itt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest