- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asrach
tag
Sziasztok!
Elsősorban játékra keresek monitort az alábbiak az elvárásaim:
Felbontás 2560x1440
27-30"
144 Hz
Alacsony input lag és válaszidőTN panel nálam szóba se jöhet, az ár egyelőre nem számít a kérdésem az lenne hogy mit tudtok ajánlani nekem?
-
ada19
senior tag
válasz
Mr. Erikszon #66417 üzenetére
Dell P2414H
-
Vesa
veterán
sziasztok,
BenQ EW2750ZL monitorról érdeklődnék. Érdemes-e foglalkozni vele? Játékra, némi grafikázásra kéne.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Szervusztok, játákokhoz melyik a legjobb választás?
Kritériumok : -full hd (1920x1080)
-led
- max 24 inch
Tudtok ajánlani valami ütőset? -
Ladder
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok inkább, esetleges lentebb le nem írt különbségek is vannak amiket nem vettem észre?
LG27UD68 vagy LG27MU67
Panel ugyan annak tűnik, csak csak talpban, kávában és csatoló felületben látok eltérést, meg persze árban a (68) +10-15 ezerrel drágább. Nem igazán tudok dönteni. Egyik dizájnosabb, de a talp bénább (68), a másik jobban beállítható (67), de a káva szélesnek tűnik.
Előre is kösz a választ
-
Isual
veterán
válasz
impalaman #66411 üzenetére
Teljesen jó. Főleg, hogy olyan beállításon van a fényerő, ami NAPPALI használatra lett kalibrálva. Este 0-10-re le kell venni a fényerőt, hogy ne süsse szét a szemed és ezzel még inkább mérséklődik majd mind a glow, mint pedig a bevilágítás.
Szóval ha ma este van kedved, akkor csinálj ugyanígy két képet 0-ra levett fényerő mellett és akkor majd látod, hogy nincs itt miről beszélni.
-
rocket
nagyúr
50k korul nincs nagy valasztek FreeSync monitorokbol.
Esetleg meg az AOC G2460VQ6, elonye a LG23MP68VQ-hoz kepest a nagyobb kepatlo, 1ms valaszido, hatranya TN panel (LG IPS) es kisebb tartomanyban mukodik a FreeSync 48-75Hz (LG 40-75Hz).Fontos, hogy jelenleg csak AMD VGA-val mukodik a FreeSync, aktualis FreeSync monitor lista itt talalhato.
-
impalaman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Múlt héten beszereztem egy Dell U2414H monitort, alapos utánajárás után esett rá a választásom, így tisztában vagyok vele, hogy valamilyen mértékű bevilágítás mindegyiknél tapasztalható. Az volna a kérdésem, hogy a lent látható képek alapján normális-e a nálam tapasztalható bevilágítás vagy nem. Csináltam egyet közelről és egyet távolabbról, máshogy fest kicsit az IPS glow messziről. A fényerő 35, a kontraszt pedig 75 mindkét képen.
A választ előre is köszönöm!
-
rocket
nagyúr
válasz
Left18 #66406 üzenetére
Szia!
23MP68VQ tamogatja a FreeSyncet. -
Left18
újonc
Sziasztok!
Ezt a két monitor néztem ki:
LG 22MP58VQ-P ~48K
LG 23MP68VQ-P ~58KMi okozza ezt a ~10K különbséget ez a két monitor között? Hiszen csak 1" a különbség. Más különbséget nem találtam. Ja max annyit, hogy a 23"-os kisebb kávákkal rendelkezik, de ennyi.
Vélemény ezekről a monitorokról?Köszi!
-
-
mukisrác
aktív tag
Hallgattam az ajánlásokra, ma megjött a P2414 az Oázistól.
Kíváncsi leszek hogy muzsikál. -
T1k3
tag
Minden javaslatot, véleményt szívesen fogadok.
Ár: <= 100.000 Ft
Méret: >=24"
Képfrissítés: 144Hz (ha van rá mód)
Felhasználás: játék (FPS multiplayer), film, programozás, szöveg/kép/video-szerkesztésEddig a listán (amit nem mellesleg köszönök szépen):
- AOC G2460PF
- Acer XF240Hbmjdpr | Brekk leírása alapján úgy gondolom, hogy ez a legalkalmasabb játékra.
- LG 29UM68 | Köszönöm a tapasztalati leírást (kgb12): munkára ez tűnik a megfelelő választásnak. -
Brekk
addikt
válasz
HUNszabi90 #66401 üzenetére
Mindkettő jó monitor, a legjobb ebben a kategóriában sztem az ASUS PB328Q, igaz az drágább. Az AOC következő hónap elején fog megjönni.
-
HUNszabi90
csendes tag
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni és ebben kérném a segítségeteket.
Kritériumaim:
- 30+ col
- DPI < 100
- 2560*1440 vagy e feletti felbontásProgramozáshoz, filmnézéshez és néha játékhoz használnám.
Két jelöltem is van eddig:
-AOC Q3277PQU
-Philips BDM3270QP/00Ahogy én néztem az AOC minden tekintetben jobb és még olcsóbb is egy 10essel, vagy inkább kerüljem ezeket a márkákat?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest