-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxika2004
őstag
válasz bebe159 #54190 üzenetére
Hát nemtudom... lehet nem vagyok elég vájtszemü..
de pont ez videó nem győzött meg...Vagyis szebb persze de az meg LG...
( LG fanok ne olvassák tovább !! )Ha ez TV nél lenne kérdés, pl egy Panasonik - LG - nél,
hát akkor az utóbbi kuka kategória nálam !
Viszont mindig hittem az itteni tapasztalatoknak, és segitségeknek,
és köszi aki nem hagy elvinni rossz fele , és meg győz hogy nincs igazam !!!De azt meg kifejezetten nem értem (lehet én vagyok hülye )
miért kell mindig a betekintési szögön lovagolni !
Ha odaülök egy monitor elé, akkor azért tételezzük fel hogy azt akarom nézni,
és nem forditom magam elött keresztbe !
és a laptopot se hajtom félig le.....Szóval ha itt ez ekkora szám, akkor ujra feltenném a kérdést máshogy :
Ha nem nézzük a betekintési szögből adódó hátrányt,
akkor a TN es dell, vagy az IP-s LG
Dell E2214H --- VS ---LG 22MP55HQ-P[ Szerkesztve ]
-
haladó
tag
Most néznék meg egy használt monitort és természetesen nem szeretnék 1 "subpixel" hibát se látni rajta.. Ugye egyértelműen látszódik, ha van ilyen probléma az adott kilejzőn?
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Két napja kérdeztem, újból megpróbálom...
22" körüli méretben nem tudtok ajánlani valami szemkímélő monitort?
Esetleg automatikus fényerőállítással...BenQ-ról mi a vélemény? Szabad ilyet venni?
pl.: GW2265HM◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
intuicio
aktív tag
válasz Montesantos #54188 üzenetére
Sajnos nincs 4K monitorom, bár pont azt vennék, de kicsit elbizonytalanítottál. Én mindenképp 27" akartam, de abban a FullHD-t nem tanácsolták, ezért tereltek el a 4K irányba, és mivel nekem is egy Asus 970 strix-em van ,bátorkodtam 1440p nézegetni. Leginkább teszteket nézegettem, és láthatóan bírják a játékok+VGA a 1440p felbontást. Ezért bátorkodtam "beleszólni"
Kár hogy nincs olyan lehetőség boltokba, hogy pont az ilyen "kérdést" tudnák megmutatni, mert ha minden szépen futna, egyből venném meg. De így nem akarnék belenyúlni egy 160k költségbe, ezért csak a tesztekbe,és az fps számokat figyelem. -
bebe159
aktív tag
válasz maxika2004 #54185 üzenetére
Én - és szerintem sokan mások is - az IPS-t tanácsolnám. [link] Van sok összehasonlító kép, videó, leírás.
-
Isual
veterán
válasz maxika2004 #54185 üzenetére
IPS
@Télapó_: egyik se
-
intuicio
aktív tag
válasz Montesantos #54183 üzenetére
Miért is lenne kevés? A mostani játékokat min. 30fps-el kihajtja.
TEST
Egyedül a Crysis ami leülteti kicsit, de annak paks is kevés lenne SLi-be kötve -
Télapó_
tag
Sziasztok!
A kettő közül melyik a jobb választás szerintetek?
EIZO Foris FG2421
Eizo FS2434
Köszönöm a válaszokat.Üdv.
-
maxika2004
őstag
Egy kissé fentebbi dilemmámra kérném segitségeteket :
IPS paneles - LG 22MP65HQ-P
vagy
TN paneles - Dell E2214H -
Isual
veterán
válasz freelanced #54179 üzenetére
Van olyan monitor, amely képes a színtévesztők percepciós tulajdonsagainak megfelelően állítani a megjelenítésen. Olvasd el a logout cikkem második oldalát
-
jozsinnyo
csendes tag
sziasztok!
4k-s monitort vennék játékra illetve filmezésre... 100-150.000 ft körül
Igaz még csak súrolom a 4K határát
konfigom: ASUS B85M-G
GeForce GTX 970 STRIX
8GB ddr3 1600mhz
i5 4440 ( 4 x 3.1 ghz)
chieftec 700Wajánlat? =)
-
Geresics
addikt
válasz freelanced #54179 üzenetére
de így legalább helyesen téveszted a színeket!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Isual
veterán
válasz sodokan #54175 üzenetére
Nem célja, hogy meggyőzzön.
A cél az, hogy tájékoztasson, hogy mire számíthatsz egy mai IPS monitortól és mit csinál egy kalibráció velük. Onnantól rajtad áll, hogy ezt te most a felhasználásnak megfelelően szükségesnek érzed vagy sem.
Vannak akik gamerek és kalibráltatnak, míg mások kalibrálatlan IPS monitorral szerkesztgetik PS-ben a milliós fényképezőjükkel lőtt képeket. Egyéni preferencia.
Úgymond a kalibrálás abszolút indukációja a grafikai felhasználás bármilyen formában és szinten.
Relatív indikáció az igényesség a technológia iránt és a monitorunkból a maximum kihozatala egy adott referenciát tekintve. Ami - ahogy a leírás is írja - nem szükségszerűen szebb képet biztosít, hanem pontosat, színhelyeset.Ennyi, sztem is minden le van írva, nem a meggyőzésre készült és sztem nem is ez a feladata.
-
sodokan
tag
válasz freelanced #54176 üzenetére
de egy átlag felhasználónak nem mindegy, hogy a kék az most rgb x vagy rgb x+1?
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz sodokan #54175 üzenetére
Ezt épp ma olvastam, szerintem egyértelmű, illetve logikus is, hogy nem lesz tökéletesen pontos az adott monitor amikor kikerül a gyárból. Meg szerintem alapból az emberek amúgy sem a realisztikus színeket keresek gondolom alapból úgy kalibrálják őket, hogy szebbek legyenek a színek még akkor is ha ezáltal kevésbé élethűek. Nem egy vészes összeg, 4000 körül van ha jól emlékszem, pixelgaranciával.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
veterán
Köszi srácok, akkor LG lesz.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Geresics
addikt
válasz sodokan #54171 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket.
-
sodokan
tag
ha a gyárban kalibrálják a monitort, miért kell szaküzletben kalibráltatni? feltételezem, hogy a monitorgyártó tudja mit csinál. nem értem, hogy miért tudja más a monitort jobbá tenni?
-
Geresics
addikt
válasz maxika2004 #54164 üzenetére
Sajnos ezzel a kérdéseddel kapcsolatban nem tudok korrekt választ adni, mert nincs ilyen jellegű tapasztalatom...
Annyit tudok csak, hogy én ma már nem vennék nem IPS monitort, de ez az én saját véleményem csupán.*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Isual
veterán
válasz Thunderzolee #54157 üzenetére
Jól tetted. S ha árérzékeny az ügy, akkor újonnan nincs nagyon. Használtan igen.
-
Geresics
addikt
válasz Thunderzolee #54157 üzenetére
Hmm... azt hittem erre már válaszoltam...
30eFt környékén nem kapsz jobb monitort, mint az LG 22MP55HQ, vagy picivel felette a 23MP55HQ*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
veterán
válasz Geresics #54165 üzenetére
Jó-jó, most, h ezt kielemeztük, már nekem is válaszolhattok.
Egyébként én mindenkinek külön hsz-ban szoktam válaszolni.
A szerkesztést is használnom természetesen, ha szükséges, de nem vagyok a híve annak, h egy hsz-ba több embernek is válaszoljak.
Én se szeretem, ha kérdezek valamit, és másnap görgetem a válaszokat, és a hsz-ablakok felső sorát nézem, h ott van e a nickem, h kaptam választ, de nincs, majd esetleg pár nap múlva egy F3-as kereséssel meg megtalálom, mert elkerülte a figyelmem, h valaki írt már egy hsz-on belül választ.
Természetesen ha csak hozzászólok valaki megjegyzéséhez, válaszához, én is szoktam a hsz-on belül válaszolni, de topic-idegennek ritkán, inkább csak topiclakóknak.
Ahogy a likelt szabályzatban is javasolják.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Geresics
addikt
Nem hagyott nyugodni, így átnéztem gyorsan a kapcsolódó topicokat és a szabályzatot, ami 2013.02.03-tól hatályos (tehát változott azóta, mióta utoljára ez volt téma nálam! ).
III. Moderáció -> 12. Jótanácsok, további szabályok -> 4. Hozzászólás:
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.Na, most ez megint egy "nesze semmi, fogd meg jól!" Nem 1-2 szavas válaszokat adtam, viszont, ha akartam volna, simán összefoglalhattam volna...
(...és ha öreganyámnak áramszedője lett volna, akkor ő lett volna a villamos...)[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
válasz Geresics #54162 üzenetére
Köszi !
Igen . gondoltam hogy megkapom...
53801 hsz től kezdtem.... 54110 nél irtam ott jött elő hasonló téma ...
csak gondoltam irok, mert mire a végére érek, vagy elfelejtem, vagy belekavarodok
Szóval volt pár, csak nem értem a végére.Az még érdekelne, hogy mennyire lenne jobb vagy rosszabb a fent emlitett dell, ami nem ips ?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz maxika2004 #54161 üzenetére
A keret a különbség:
itcafe.hu/tema/milyen_monitrotr_a-tol_z-ig_es_a_leg_kisebbtol_a_l/hsz_54140-54140.htmlNa, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz maxika2004 #54161 üzenetére
"Ezt a 2 nézegettem, sok visszaolvasgatás után, de nem tudom mi is a külömbség ?"
Annyira sokat nem olvashattál vissza, pont ma írtam: (#54140) geresics*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
maxika2004
őstag
Sziasztok!
30-35 körül keresnék monitort (net-játék a fő profil ) és kb 22 -est
vagy 35-40k ért 23-astEzt a 2 nézegettem, sok visszaolvasgatás után, de nem tudom mi is a külömbség ?
LG 22MP65HQ-P [link]
LG 22MP55HQ-P [link]Illetve mennyi re lehet jobb vagy rosszabb egy Ilyen :
Ami nem IPS ugyan, de legalább nem is LGDell E2214H
[link]Persze más alternativát is elfogadok
-
Geresics
addikt
Tudom mire gondolsz, és pár éve én is hangosan reklamáltam egy poszt-vadásznál (talán alaplapos, vagy CPU-s topic volt ), és addig-addig ment a vita, míg kikértük egy moderátor véleményét, aki még a szabályzatból is idézett. Csak lestem, mert nem gondoltam logikusnak. Persze azóta ezen is változtathattak...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Kollégám venne monitort. 16:9-es, Full HD-t, játékra, meg minden másra, amire az ember a monitorát használja.
30ezret szánt volna rá, mondtam neki ezeket az LG IPS monitorokat picivel 30ezer fölött.A 21.5-öt kicsinek érzi, de a 23"-os már méretben megfelelne. Árgépen 35ezer lenne.
Van ami ezeknél jobb ár/érték arányú, vagy nyugodtan megvehet egy ilyet?
-
Geresics
addikt
válasz freelanced #54152 üzenetére
30 körül az LG 22MP55HQ a max, amit ki tudsz hozni újonnan. Ahogy feljebb mész az árban, úgy lehet növelni a méretet, vagy választhatod a vékony-keretes 22MP65HQ-t, stb...
Sajnos Dell-t nem igazán lehet 45eFt alatt kapni...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz waterman_ #54147 üzenetére
Bár nem ismerem az említett EIZO FlexScan EV2336W monitort, de mellélőni biztos nem tudsz vele!
HDMI ugyan nincs rajta, de van DP, ami talán még jobb is monitornak!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
snefi2
csendes tag
Hello
Ugy alakult hogy lecserelhetnem a regi monitorom.
Elso sorban netezesre, doksi olvasgatasra masod sorban film nezesre hasznalnam.
egyenlore ezt talaltam ami tetszene: 27MP65HQ-P
vagy erdemesebb egy 32-es tv-et venni?A valaszokat elore is kosznom.
-
Geresics
addikt
válasz freelanced #54146 üzenetére
Ezért a pénzért nem igazán kapsz jobbat
-
waterman_
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Szeretnék egy 23 colos, IPS vagy legalábbis nem tn+film paneles montort VESA 10*10es felfogatási lehetőséggel.
Ami még lényeges szempont, hogy flicker free legyen, vagyis, hogy ne fárassza a szemem. Jó lenne ha lenne rajta hdmi vagy DisplayPort.
Pár helyen láttam olyan tesztet, hogy az okostelefon kameráján át vizsgálták a monitort és határozott sávosodás/villogás volt látható. Sajnos meglepő, hogy a jelenlegi Dell 2007wfp is nagyon durván vibrál így, az ilyesféle villódzást szeretném messze elkerülni, nagyon fáj tőle a szemem.
Találtam egy monitort: EIZO FlexScan EV2336W gray - még a keret színére is figyeltem, hogy szürke legyen, azt mondják a világos keret kisebb kontrasztot képez a képernyő fényével és így kényelmesebb a szemnek (TCO-99).
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e esetleg jobbat, vagy mutassatok rá a készüléknek olyan hibájára amit esetleg nem vettem észre. (a HDMI hiányán kívül, bár nekem a DVI-on át átalakítóval is tökéletes.)
A bemutató videójában és a dokumentációjában is felhívják a figyelmet a flicker free mivoltára, valamint egyéb szemfáradást megelőző funkciói is vannak. Pl.: kissé sötétedik, ha a környezet sötétedik. (Ezt mondjuk jó pár fórumban azt mondták kikapcsolták, mert van aki nem tudott hozzászokni)
Eizo FlexScan EcoView Monitorok bemutató vidója
(A keret 100khuf, mint ahogy ez a monitor is körülbelül annyi.)
Előre is köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
Geresics
addikt
válasz freelanced #54143 üzenetére
Dell P2414H-t nézted már?
-
sodokan
tag
válasz Mikisys #54139 üzenetére
MP75HM-nél két HDMI csatlakozó van, és a panel típust az IPS-en belül nem specifikálják, ezen kívül különbség még fogyasztásban, súlyban és designban van, illetve az említett típusnak van beépített hangszórója
dönthetőségben, forgathatóságban az azonos kódjelű, de különböző képátlójú monitorok is különbözhetnek -
freelanced
addikt
Hello!
Érdeklődnék, hogy mire lenne érdemes lecserélnem a jelenlegi monitoromat: SyncMaster P2270HD
Az egyik ok amiért lecserélem, hogy nem igazán használom ki a televízió részét, pontosabban semennyire. Ha majd ajánlotok valamit megköszönném, ha odaírnátok, hogy miben előrelépés ehhez a mostanihoz képest.
A II. vagy inkább a III. kategóriában nézelődnék inkább, ahogy olvastam a II. inkább amolyan határ, nem az igazi.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
lemusz
addikt
LG xxMPxxHQ tulajokat kérdezném, hogy akik játszanak is, milyen response time beállítást találtatok jobbnak? Ugye van Off, low, middle és high. Manual azt írja:
"You can set a response time for displayed pictures based on the speed of the ● screen. For a normal environment, it is recommended that you use 'Off'. For a fast-moving picture, it is recommended that you use 'High'".
Magyarán High-ot ajánlanak online fps játékokhoz szerintem, de ez lefordítva magyarra: "Válaszidő: Legmagasabb" pont az ellentettjét jelenti, mert a legalacsonyabb válaszidő a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok PS4-hez milyen monitort lenne alkalmas ,maximum 40-45E amit szeretnék rá költeni, válaszotokat előre is köszönöm.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Mikisys
őstag
válasz sodokan #54110 üzenetére
Tanulmányozd az adatlapjaikat, biztos van eltérés közöttük.
Lehet, hogy más csatlakozói vannak, vagy a felbontása más, háttérvilágítában is lehet különbség(oldal-alul-felül, körkörös).Tessék az adatlapokat megnézni és utána kérdezni, ha valami nem világos, akkor tudunk igazán segíteni a választásban.
Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz HerrKiss #54104 üzenetére
Értem.
A második megoldás, tehát, a TV-ami monitornak is használható, talán jobb választás.
Itt a TV-kép megjelenítése biztosan jó lesz, önálló RF-bemenete van (antenna), kimarad egy készülék a sorból(STB), ami csökkentheti a hibalehetőséget.A hang átvitele különálló aktív rendszerrel megoldható, ha van honnan a hangot kiadni. Számítógéphez ez is jó megoldás.
Nézelődni kell, a készülékek adatlapjait tanulmányozni és utána választani, dönteni, hogy melyik felel meg leginkább az igényeknek.
Üdv!
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Asus MX279H vagy Dell P2714H
esetleg más alternatíva hasonló árban, film és játék lenne a szempont.
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
A Dell P2414H miben különbözik a Dell P2314H-tól? Csak méretben?
Valamelyik monitortesztben olvastam, hogy egy sorozaton belül 2 Dell monitor kicsit különbözik, nem tudom, hogy az itt áll fent, vagy a zU sorozatnál? Sajnos nem találom a tesztet
Szóval a fő kérdés: A P2414H is PWM-mentes, IPS moitor, és ugyanolyan minőségű, mint a P2314H?"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Geresics
addikt
válasz forguet #54130 üzenetére
én a közelmúltban (sok-sok olvasgatást követően) a Dell P2414H mellett döntöttem, csak ajánlani tudom (kalibrálással együtt természetesen)!
A céges LG 22MP55-tel összehasonlíthatatlanul jobb az anyaghasználat, ezért itthonra az LG 24MPx5 széria szóba se jöhetett... Létezik a P2414H-nál is jobb monitor, de én azokra már sajnáltam a pénzt, és szerintem nem is nyújtottak volna annyival többet, mint amennyivel drágábbak!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
batt
aktív tag
Igen én is úgy tudom,hogy újabb! De a P széria a különösen ajánlott! Szerintem az S széria a glossy miatt nem! Az egyik professzionális monitor boltba is azt mondták,hogy sokan csalódnak a Glossy miatt! Én azt tanácsolnám ha van egy kis időd! Menny el a MonitorGuru vagy a Oázis-ba! Persze ha nincs messzi! Ott meg tudod nézni élőben működés közben! És nagyon segítőkészek!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
-
Geresics
addikt
-
Geresics
addikt
válasz Stevan87 #54108 üzenetére
Nos, azt nem tudom, hogy miért "kell" 16:10-esnek lennie, de ha el tudsz tekinteni attól a +120 sortól, akkor a megjelölt keretedből a legjobb szerintem Dell P2414H.
-
kivlov
aktív tag
Üdv
Lehet nem ide való de megkérdezem hogyan tudok 1 pcre 3-4 monitort köti úgy hogy tükrözve lennének nem pedig kiterjesztettként a hang nem kell rá?
Van erre valamilyen célhardver ami egyszerre tudja a képet adni mind a 4 re? -
stefi68
addikt
Tudtok ajánlani 22" körüli méretben valami jó kis szemkímélő monitort?
Létezik olyan technika amely a környezeti fényerő függvényében állítja a monitor fényerejét (mint pl. a TV-knél)?
Én nem találtam...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
forguet
senior tag
Sziasztok,
IV-es kategórában keresek monitort, elsősorban játékra.
Hosszú távra veszem, és ez a napi rekreációm a munka után - nem sajnálom rá a pénzt.
Méret 24" vagy 27" még nem döntöttem, de alapvetően hajlok a nagyobb felé, bízva abban, hogy belátom a képernyő szélét is (kb 80 cm-re ülök a képernyőtől)
Nincsen márkapreferenciám.Előre is köszi a tippeket.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Ombi5
őstag
Melyik a jobb valasztas,mert sok kulonbseget nem latok kozottuk, a valaszido egyiknek 6ms - 8ms.
-DELL P2714H
-DELL S2715H -
execute93
őstag
-
sodokan
tag
-
Stevan87
tag
Sziasztok,
Mint hozzá nem értő, kérdezném,hogy monitor vásárlásánál mire kell figyelni?
Játékokra kellene
Azt olvastam,hogy 16:10-es kell,hogy legyen, de egyéb? Ami fontos lehet?Esetleg,hogy melyik gyártótól? Vagyis fajta ,vagy hogy nevezik.
Vagy esetleg, tudna valaki konkrétumot mondani,írni, 50-60 ezer Ft körüli monitor vásárlására? Köszönöm előre is.
-
Frenky89
addikt
Annyira szeretnék normális 16:10-es 27"-os monitort, de nem találok csak 16:9-est, így lassan elkezdtem gondolkodni 16:10-es 24"-osban (lehet, hogy amúgy is sok lenne az 1440p a kis 270X-emnek).
Van esetleg valamelyikőtöknek tapasztalata hasonló témában?
Nincs valakinek
-
kurtzyx
tag
Üdv!
Dell U2312HM monitorom utódát keresném mivel "ő" egy másik géphez lesz átcsoportosítva.
A monitor elsősorban játékra lenne.
Méret ügyileg ez a 23' teljesen jó nem feltétel de sokkal nagyobb ne legyen lévén egész 1xűen nincs neki hely.[esetleg fali konzolra szerelhető darab?]
A jószágot egy GTX 770 hajtaná meg így valószínűleg előnyös lenne ha magas lenne a képfrissítése ami a válaszidőt illeti nos itt ha jól emlékszek 8ms a jelenlegi. Ebből jó lenne lefaragni mert azért van rá alkalom, hogy a ping + monitor válaszideje + reakcióidő hármas már túlcsúszik a hibahatáron.
Ezen felül még 2 lényegesebb dolog lenne: 1. a fényerő a 2. pedig, hogy a monitor talpa [amennyiben nem fali panelre szerelhető] mélység ügyileg ne legyen túl nagy mert az idióta asztalom miatt eléggé kicentizős a dolog.
Illetőleg eg HDMI bemenet is jól jönne konzolok okán.
A keret ~100k [ha fali konzol megoldható akkor plusz pont lenne ha beleférne az árba.]
Nem kell feltétlenül kihasználni, akkor se kapnék sokkot ha futná még másra is.
HP / Acer cuccokkal kíméljetek ezt leszámítva bármi jöhet.Előre is kösz.
[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
Good hunting,STALKER !
-
HerrKiss
tag
válasz Mikisys #54101 üzenetére
Köszönöm a választ. Azért szeretném TV-ként használni, mert elég kicsi a szoba, nincs hely két képernyőnek. A beltéri elvileg tud 16:9 képarányt a menüje szerint. Ha a hangot külön, aktív hangfalon szólaltatom meg, akkor is lehet gond a hanggal/képpel?
A Philips monitor kb. 7ezerrel drágább mint amit magamnak kinéztem. A különbségek amennyire láttam a beépített hangszóró (ezt direkt a tv miatt akartam, nekem nincs rá szükségem, van egy 2.1 hangrendszerem) és a hdmi bemenet (ez is a beltérivel való összekötés miatt kell). A többi paraméter kb. hasonló. Ér ennyivel többet a Philips?Jöttem, láttam, és most nem győzök bocsánatot kérni.
-
Mikisys
őstag
válasz HerrKiss #54097 üzenetére
A jelzett Philips monitor mindkettőtöknek jó lenne, vagy a kicsit nagyobb, a 234-es.
Jó minőségűek a Philips monitorai és az áraik is jók.
Nem javaslom a TV-üzemmód használatát, biztos össze lehet dugni valahogyan a STB-al, de nem látom értelmet annak, hogy egy monitort TV-ként használjunk.
A (STB) beltéri egység-számítógép-monitor összekötés egyéb hibákat is képes produkálni, brummos (búg) hang, vibráló, rángatódzó kép, vagy képméret és színhibák.
Eltérő beállítások is szükségesek. Az eltérő felbontás miatt, pedig lehetnek képméret-képarány eltérések, hibák, amik egyszerűen nem orvosolhatók.
A csatlakozás feleljen meg a számítógép kimenetéhez, tehát VGA-VGA-val csatlakoztatható össze, hiba nélkül, DVI-I csak DVI-I-vel és persze, a hozzávaló kábellel.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...