Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Acer monitorokról érdeklődnék konkrétan [link] ezt néztem ki...
Gabi
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Érdemes kalibráltatni egy acer CB270HU monitort ha csak net-film-játékra kell? Szemmel látható különbség lesz köztük? Samu p2470- es monitort váltottam le vele és első ránézésre gyári beállításokkal is klasszisokkal jobb eddig.
Gabi
-
Montesantos
senior tag
válasz old_artist #54814 üzenetére
Nem sztárolni akarom őket : Náluk vettem a fent említett monitort 98-ért (fekete péntek) 2 év garival adták (tudom máshol 3) számlát-garanciát elektronikusan küldték....próba-szerencse alapján rendeltem tőlük de a hasonló paraméterekkel rendelkező monitorokat akkor 125 feletti áron kaphattam volna meg. Ráadásul 3-szor hívtam őket telefonon és mindig 1 percen belül felvette valaki a telefont ami nem mondható el egy-két magyar online kereskedéstől akik szinte soha nem veszik fel a telefont.....
Szomszédom rendelt tablettet tőlük, ami gyári hibás volt 5 nap alatt megvolt a csere neki...Néztem az B276HUL típust is de csak talp, egy-két usb3 csati különbéget találtam a CB270HU -hoz képest felbontás, fényerő stb mindkettő esetében ugyanaz volt
[ Szerkesztve ]
Gabi
-
Montesantos
senior tag
IPS, 144Hz, G-Sync. [link]
Gabi
-
Montesantos
senior tag
válasz Gábor06 #55262 üzenetére
Megbírkózni megbírkózik velük de véleményem szerint nem szeretnél úgy monitort bámulni hogy a grafika elég rendesen vissza van véve
Szerintem próbálj ki először egy monitort, az itt lévő szakértők biztos tudnak ajánlani pár típust.... ha beválik és bírja rendszer még van lehetőséged 2db-ot berakni
Gabi
-
Montesantos
senior tag
válasz Motion_Blur #55530 üzenetére
Ez teljesen igaz, mondjuk ha 2560x1440-ra felpakolod a 4X akármilyen simítást megesz bármilyen kártyát a gépben [link] de ez bármelyik játékra igaz ebben a felbontásban
Gabi
-
Montesantos
senior tag
válasz Motion_Blur #55532 üzenetére
h1mpi-nek volt sli, igaz 980-ból, eladta az egyiket nála érdeklődj a tapasztalatok után....
Gabi
-
Montesantos
senior tag
Tisztelt Házigazdák!
Mivel a FHD feletti felbontású monitorok elérhetősége-ára lassan elér vagy elért egy olyan árkategóriát ami szép lassan megfizethető, egyre többen keresik ezeket a monitorokat. Sokan viszont elfelejtik hogy a nagyobb felbontáshoz egy "kicsit" erősebb herdveres környezet kell. Az összefoglalóban nem lehetne egy pár sorban tájékoztatni az ide betévedő laikus érdeklődőket ?
Gabi
-
Montesantos
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Alienware 500hz
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest