- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
trufa12 #44682 üzenetére
Színbeállítással kapcsolatban egy megjegyzés. ( lehet hogy hülyeség, de nekem be szokott jönni)
Egy olyan gelkás tv szerelő szakitól tanultam régen, aki az elsők között végzett egy tanfolyamot a színes tv-k szereléséről amikor az első színes tv-k megjelentek, ezt is kb 20 éve mondta
Akkor megmutatta hogyan állítgatja a tv-ket, én azóta is használom: egy valódi fekete fehér kép kell, vagy igazi feket-fehér film.
A lényeg, hogy egy fekete-fehér képen semmilyen elszíneződést ne lehessen látni, csak a szürke árnyalatokat. Ha valamelyik szín eltolódik akkor vagy lilás vagy kékes, zöldes árnyalatú lesz. Ha valakinek jó a szeme hozzá akkor szépen be lehet állítani. (pl a samsung 50"-os plazmát amikor régen megvettük, szinte rózsaszínes volt a képe, engem az mindig nagyon zavar. Pár napig állítgattam, és azóta mindenkinek nagyon tetszik. Nagyon sok monitort belőttem így szemre.)
Mint írtan lehet hogy hülyeség, és biztos hogy semmi köze ahhoz hogy összehasonlítsuk azzal amit műszerrel végeznek, de nekem így minden fotó szép, nem tűnnek elszínezettnek a képek stb. A kontraszt/fényerővel pedig úgy szoktam játszani hogy a fehér igazi fehér legyen, és ha a színek jók akkor fehér is lehet a fehérÉrdemes egy-két igazi fekete fehér filmbe belenézni, vagy régi híradóba, és pl ősz hajú embereket megnézni. Ott szépen látszik ha valamelyik színből sok van, olyan árnyalatúnak látszik rögtön.
Mint írtam ez csak egy privát módszer
Ha pl a PH oldalának színeit nézzük, és színek alapján akarjuk beállítani akkor az nagyon nehéz lesz, főleg ha nincs referencia kép róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged