- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechRobot
aktív tag
válasz
gainwardgs #132925 üzenetére
amúgy jó vétel mert ha sikerült kimatekolni éppen melyik beállítás/funkció csinálja utána már nincs gond vele. nekem pl akkor hagyta abba ha a DSC-t kikapcsoltam, nem tudom mi köze van hozzá de nekem azóta jó. Viszont van akinek ez sem oldotta meg ill más oldotta meg ezt a bugot dell forumain olvasni lehet róla kinek mi volt a megoldás.
[Egyéb]: 1 órája updateli az LG a monitor FWjét 50%ig gyorsan felment 25% meg 1 óra haladás után ment rá.. vicces 2-3 óra FW-t frissiteni ezen a szutykon: 45GR95QE
pár napja van nálam a monitor de már utálom mint a k@ksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest