Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz thomasrc #120443 üzenetére

Biztosan nem. Kipróbáltam profillal és nélküle is. Mármint nem a hiba miatt, hanem amúgy is.
    Egyértelműen a világos-sötét felületek váltásakor mászik el a színárnyalat. De mondom, egy laikus lehet észre se venné. De nekem részben rendkívül fontos, részben meg iszonyúan zavar.

A kalibrálással kapcsolatban egyetértek. Legközelebb felviszem a gépet az Oázisba. De komolyan, ennyit megér.

@fokukac :

Na ez egy érdekes felvetés! 1050Ti van csak, és friss driverrel Win10-en hdmi-n megy át a kép. Lehet meg kéne próbálnom DP-vel? Mert a VGA-n sokat nem tudok mókolni, alapon van minden.

@saen:

Köszönöm, ez is fontos volt. Mert legalább már tudom azt, hogy nem normális a jelenség. Anno 1 éve, mikor megkérdeztem szintén, a válasz leginkább az volt, hogy az IPS sem tökéletes. Ebből gondoltam, hogy talán ez ilyen.

Igen, tudom, hogy alapvetően nem gond, hogy a kalibrált Dell monitoromon a kép nem olyan, mint egy másik random kijelzőn. Viszont amit csinálok azt szinte kizárólag kijelzőn nézik az ügyfelek. Tv, monitor, és sajnos telefonon is. Tehát nem nyomdai, 3D látványtervek. De ez nem gond, mert kompenzálom PS-ben, kevesebb kotrasztot teszek rá, mint amit jónak látok és kevésbé meleg hatást, mint amit szeretnék. Plusz különböző Apple kijelzőkön tudom ellenőrizni mielőtt elküldöm az ügyfélnek (iPhone + iPad). Szóval ezzel megbékéltem. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés