Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
angyals
csendes tag
válasz
Ricardo
üzenetére
A Nokia 6650-es kagylómat cserélném, mivel sajnos (nekem köszönhetően
) kezdi beadni a kulcsot! A 6650el tökéletesen meg vtam/vagyok elégedve! Sokat bírt töltés nélkül, sosem fagyott le egyszóval hű társ vt!
Az ő kicsit okosabb utódját keresem, mert visszafelé semmiképpen sem szeretnék lépni! Nem vagyok az a típus aki állandóan a neten lógna, persze nem azt mondom, h soha nem használnám... Ink a hagyományos telókat preferálom, bár, ha azt mondod/játok, h érdemesebb a Samura beruházni, akkor most vszeg beadnám a derekam az érintősre!
Eleinte még a Defy-n is gondolkodtam, de mivel angol menüs és még sosem vt okostelefonom, így azt gondoltam, nem idegen nyelven kellene kezdenünk a közös kapcsolatunkat...
Hivatalos magyar nyelv még nincs hozzá, nem hivatalosan pedig nem hinném, h meg tudnám magamnak csinálni, ugyanis nem igazán vagyok benne ezekben a dolgokban...
Képeket ritkán, de lőnék vele, néha-néha zenét is hallgatnék!
Fontos, h Office-t tudjak vele kezelni!
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
-
pixelblondie
senior tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Nincs a Téseknél még Neo. Arc van meg Play. Meg a minik. Mindkettő zászlóshajó horribilis áron. Persze, megérnek annyit, de nekem most zéró forintom van.

Gyanítom a Neo is plafon- áron lesz.
korpicschess : Omnia 7? 10-ért még beleférne, meg az angol nyelvü rendszer sem zavarna, de nincs raktáron, és azt mondták nem is nagyon lesz már ..
Domxc: SGS mint Samsung Galaxy S ? Azt 29- ért hozhatnám el.. Tárgytalan
-
válasz
Ricardo
üzenetére
Örülök neki,hogy meg van elégedve vele, egyébként a sehol nem kritizáltam a X10 mini sebességét, ugyan is nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban, de nagyon hasonlít az X8-hoz, ha jól tudom a hardver része nagyon hasonló. A kijelező és a kameramodul a legszembeötlőbb különbség.
Egy előző hozzászólásomban az X8-ról is ezt írtam "Mihez képest, ez sem kimondottan profi sebesség."
Mihez képest, ez a kulcs szó, a Quadrant Standard tesztben 420 körüli értéket értem el a gyári 2.1-el. Van oly fickó, aki azt mondja, hogy 1000 alatt nem is hajlandó olyan készüléket használni, ami ezt nem tudja. Hozzá teszem, hogy ezek a legújabb hardverek és ROM-ok privilégiuma.
A X10 mini nagyon édi, és ha egyébként sem volt más rendszerrel nagy igénye, akkor biztos tetszik a tulajdonosnak az ide-oda tapicskolás. Én a feleségemnek SE Elmet vettem, minden benne van ami egy telefonkészülékben fontos, itt a fő szempont a kényelmes telefonálás és megbízhatóság van. Ezzel egy csomó problémától megkíméltem magamat, saját magának beállította a profilját, hívásszűrést stb.
-
válasz
Ricardo
üzenetére
Ja, tényleg, ez kimaradt!

Max 40-et, de jobb lenne megúszni 30 alatt (akár használtan is, ha közel új állapotú a kiszemelt darab).Lehet régebbi fajta készülék is esetleg hazsnáltan, de akkor nagyon jó típusnak kell lennie, hogy még legalább 2 évig működjön rendesen.
Vagy lehet huawei, alcatel, ZTE meg bármi, csak az a fontos, hogy ne a leglassabbak közül való legyen.
Ezekre használnám főleg:
- net
- email (gondolom, van Exchange server szinkronizációhoz is progi)
- játékok (nem a legdurvább grafikájúakra vágyom)
- általában gördülékeny legyen a kezelése
- ne merüljön le egy nap alatt (Emiatt nem csaptam le egyből a ZTE Blade-re)Köszi!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ricardo
üzenetére
defy procija is egy gigás (nem részletezném most miért)
feltöltési sebesség mitől nagyobb? mellesleg ez ha vkinek érv...

a frissítést aláírom, de ez csak elvben van így... gyakorlatban nem hiszem, h annyira hűdeagyon lenne frissítve a nexus, mint azt sokan hisszük/elvárjuk
@Domxc: egy hónapja 80 volt 2 évvel a Defy....
a SAMOLED infót a Trétől szedtem...nem mondtam, h jobb a Defy tőle, de nem is sokkal gyengébb...
-
Storms
őstag
válasz
Ricardo
üzenetére
Olyan mobil nincs mint az Xperia X1 csak jobb kamerával? Qwerty tetszik, ezzel könnyebb lenne netezni is. Bár én legtöbbet fotózni szoktam, ezért volt C905-m, csak ezzel meg netezni nem volt jó egyáltalán...De ebben az árkategóriában(26-28k) nem találok semmi jót, Xperia X1, Omnia 1, N95 8GB, X10 mini pro, Vivaz, Vivaz pro lenne kb ilyen árban amikről én tudok.
X1: - gyenge kamera, +amúgy jól néz ki, Qwerty, Win Mobile.
Omnia1: külsőre nem tetszik
N95: régi, kamera elég gyér.
X10 mini pro: kicsi!!
Vivaz, +Pro: feljebbi hsz-ban leírtam miért.
Esetleg amiről nem tudok ilyen árban ezekhez hasonló mobil? HTC is lehet
Ötletek?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Ricardo
üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem fog úgy muzsikálni, mint egy nem érintős mobil, de!
Az lenne a lényeg, hogy ne úgy működjön mint a haverom Optimus 2x-e amit ha felraksz töltőre és úgy is lemerül, mert úgy eszi az akkut.
Nekem az már bőven jó lenne, ha 3-4 napot kibír néha netezéssel, zenéléssel, telefonálással persze ezt mind mértékkel.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Ricardo
üzenetére
"Az Lg nem mai darab. Én kihagynám. Igaz kortól függetlenül nem vennék tapis "butafónt".
ha hagyományos telefon akkor ne legyen tapis . Ez persze saját vélemény."Tökéletesen egyetértek, a jelenlegi LG KP500 telóm után az a tanulság, hogy soha többet ilyet. Csak azt a látszatot kelti, hogy olyan, mintha okostelód lenne, miközben egy buta bugos lassú szar. Annyi hibája van, hogy az itt pár mondatban nem is összefoglalható, a KP500 topicban elég bőbeszédűen leírtam szinte az összeset, ami engem halálra idegesít, rengeteg ilyen van. Ráadásul ami csak hab a tortán, az az, hogy a hozzá tartozó szoftver is olyan elképesztően ostoba, hogy még azt sem tudja, amire kitalálták: pl. az SMS-ek exportálására van egy gomb, ami megnyit egy kis ablakot, ahol meg lehet adni a lementéshez tartozó elérési utat, de egyszerűen NINCS hozzá tartozó indító gomb, vagyis lehetetlenség vele exportálni. Erről screenshotot is linkeltem valahol.
Na, szóval egy szó, mint száz: gratulálunk, LG.
-
krisz1019
csendes tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Igen,vhogy én is ezen a véleményen vagyok.Android ide vagy oda,azért mégsem minden áron.Mivel ott Zte Blade sincs,marad a Monte.Ha az sincs,akkor T-mobile vairy text II.Lehet ez sem tuti,meg még nem is néz ki jól,de nincs más ötletem hasonló árban a T-nél.Samsung corby meg nem jön be,az lett volna.
Köszi. -
lhi
csendes tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Köszönöm! - Az "elsőgenerációs" dualos Samsungokról egy német fórumban sok rosszat olvastam (igen gyenge hangminőség a 2. kártyán, rövid üzemidő), a 6112-t meg itt húzták kicsit le, üzemidejét tekintve (töltés másnaponta). Ez az a két dolog (hangminőség, tényleges üzemidő), amihez kéne mások tapasztalata...
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ricardo
üzenetére
C5 -ről (ami Symbianos) volt szó és nem C3 ról

(#29462) Danny750
Navigációra C5 (Symbian, ingyenes Ovi Maps + még jó pár navigációs program elérhető rá), zenére Zylo, Elm vagy C5 (ebben a sorrendben), kamerában az Elm talán jobb de mindhárommal lehet jó képeket csinálni.
A többi már rajtad múlik. -
atv72
tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Köszi az első érdemi reakciót.
Egy s 8000-est néztem pl: telefon, üzenet, kamera, esetleges net, nagyritkán gps (de nem műholdas, hanem elég egy térképszoftver, mert a kocsiban van gps, ez ha gyalog a városban elvesznék), esetleg sűrgős doc csatolmány megnézése. Ja és naptár, emlékeztető. Kb erre lenne szükségem. De mivel nem tudom, mit kínál az android, még igényem sincs rá - ugyebár milyen is az összefüggés a termék és az igény között. (Fordított.) Eddig egy jópofa droid alkalmazást hallottam (vagy az iphone volt talán), a csillagtérképet. Azt pl. évente kétszer használnám.
Most tényleg, vicc nélkül, mire lehet jó a dolog? -
sagesz93
addikt
válasz
Ricardo
üzenetére
Igazából, azért gondoltam a cserét, mert úgylátszik sikerül vételeznem egy új ipod touch-t.
Ezáltal böngésző , wifi, játékok ilyenek már nem szükségesek, de azért a 3g kéne, hátha meg kell nézni valamit a neten.Igazából semmi bajom a pulse-al, hangminőséggel sincs már baj, a hardver tényleg gyenge, de azért döcög, csak hát 2 tepsi már sok lenne a zsebembe

-
AXisBOLD
addikt
válasz
Ricardo
üzenetére
köszi. lehet hogy megvárom a C3 frissítést és utána csapok le rá. csak az meg mikorra jöhet
, de szar készüléket se akarok használni addig.EDGE, GPS-ről nem tudsz valamit? eltérőt ír pár oldal.
noxwill: hát nekem pedig pont a wlan az egyik leglényegesebb. de ez a Vodafone 845 is nagyon jó, főleg az android miatt és az ára se vészes, tesztek is szeretik, csak érintős, ezt meg nehéz lenne megszokni. barátnőm corby-ától is kiráz néha a hideg, de Ő flottul kezeli, szal velem lehet a baj.
Vodafone 546-ot lehet itthon kapni? nem találtam.
-
rizso
addikt
válasz
Ricardo
üzenetére
Nekem volt - amire kellett, arra tökéletes volt
Persze a kijelzője tényleg lehetett volna nagyobb felbontású, de nem lettem öngyilkos, amiért nem kapott wvga-t
Ha nem fontos az igo, filmlejátszás konvertálás nélkül, akkor én is az n85-öt venném...Ha érintőkijelzős teló kell, akkor viszont az omnia. -
TooN
aktív tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Hi!
Miért is sztároljuk a Nokiát?
Igaz, hogy jó megbízható telefonokat csinál, de azért, mert semmit nem fejleszt, ugyanazt hozza folyamatosan! Minimális előre lépés, mert abból baj nem lehet, de már olyan dög unalom, hogy semmi értelme!Persze munkaeszköznek qrva jó, mert nincs vele gond és egyszerű, mint a faék. Kb ezért is van életben a cég, mert a nagy cégek, mind ezt veszik kilóra, mert nincs sok gond és mind ugyan az.
Tegnap, hoztam haza az 5800-t és 10 perc után félre raktam, mert ugyan az, mint 10 évvel ez előtt!
Értem én, hogy nem akar besülni, de csak akkor megyünk előre, ha csinálunk valami újat!
Nem hiszem, hogy sokáig lesz még első a trónon így!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Hi!
Én is kíváncsi leszek, de a 320 x 240 -et már nem bírtam elviselni!

Szerintem a fizikai méret amit írsz, az engem nem zavar, mert még nem volt olyan gondom, hogy nem tudtam volna elolvasni a szöveget, de az jellemző, hogy nem fér rá, és a szerencsétlen ki joystick-kal löködöm a képernyőt! Úgy, hogy az első dolgom mindig, hogy elforgatom fekvőre!
Mindenképpen nagyot várok tőle, de majd kiderül, ha nem lesz jó, megy "anyunak" és ő zenél vele, de akkor a Pixon is veszélybe kerül!

Üdv!
-
KBear
tag
válasz
Ricardo
üzenetére
A C510-nek valahogy nem jó a gombkiosztása, mindig félrenyomtam. Még a w595-ot szeretném valahol meglesni. Ha a kijelzője van annyira jó, mint a C510-nek, akkor lehet a mellett döntök, a samsung star rovására. De erre még alszom egyet.

Az s312 tényleg csak kósza ötlet volt. Képeken tetszett és ingyen lett volna, de megfogtam, belenéztem és inkább tovább keresek...
-
-
snicky
tag
válasz
Ricardo
üzenetére
T-mobile-os vagyok

A W705-öt már én is néztem, de azt nem tudom, hol láttad, hogy 0.- kezdővel el lehet hozni, mert én azt látom, hogy ugyan minimálisat, de kell befizetni érte.
A T700-at is ajánlották egyszer, tetszett is nagyon piros színben, aztán olvastam róla egy tesztet, hogy nagyon rossz a hangminősége telefonáláskor és ez épp elég volt, hogy ne vegyem meg. Mert amúgy tényleg szép.
És maradt a W595: ilyenem volt a mostani előtt fehérben, többször is vittem szervízbe, mert volt, hogy nem ébresztett. Aztán lehet, hogy én fogtam ki rosszat... -
snicky
tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Megbízható legyen, ébresztője ne fagyjon le, meg a telefon se, akksija is bírja 2-3-nál több napig, 1 sms-be minél több férjen bele ékezetesen (pl. 2 sor után ne váltson át 2. sms-re). Igazából játszani, netezni nem nagyon használom, ha van benne rádió az még jó.
A részletfizetést is bevállalnám, de így kezdésnek ne kelljen sokat befizetni rá. -
tipuka
addikt
válasz
Ricardo
üzenetére
ott a pont a kollégánál, ez nekem fel se tűnt, de alapból én úgy gondoltam, hogy sokáig bírja

Sly Bp.: pl. én sokszor elfelejtem, csak beállítom az ébresztőt is kikapcsolom, ennyi...
ha reggel lemerülne, egész nap telefonhiánnyal küszködnék, nem érnek el vagy valami nagyon fontos dolog van nem tudom meg... (pl.baleset,vagy egy jó találka lefújása)
ú
az akku fontos ám ténylegKickass: én is úgy érzek

-
Sly Bp.
addikt
válasz
Ricardo
üzenetére
A C905-öst én senkinek nem ajánlom
nagyon gyenge telefon! Nagyon hamar elszáll a csúszka! Halk hangszórók! Vezetés közben nem hallani mit mond a másik (természetesen Én soha nem telózok vezetés közben
) C905-öt nem ajánlom! Sony-ban jó a K850, W995 (majd ha lejjebb megy az ára meg is éri megvenni) De sok jó Sony nincs és ezt el kell fogadni! A kategóriatársak sokkal jobb telefont adnak ki azonos áron!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gondoltam, hogy hasonlokepp csinaljak majd a tw miatt...

) kezdi beadni a kulcsot! A 6650el tökéletesen meg vtam/vagyok elégedve! Sokat bírt töltés nélkül, sosem fagyott le egyszóval hű társ vt!
Hivatalos magyar nyelv még nincs hozzá, nem hivatalosan pedig nem hinném, h meg tudnám magamnak csinálni, ugyanis nem igazán vagyok benne ezekben a dolgokban...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk nem strapatelefon egyáltalán

Fancy-boy