- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
nepszter1 #45894 üzenetére
Esetleg egy ilyesmire gondoltál?
-
-
-
válasz
meroly #45881 üzenetére
E72-vel van tapasztalom, azért ott leesés után is csak a hátlap esett le. Másikat sajnos tapizni sem volt lehetőségem.
Az Asha 302 túl nőies és csicsás, neki pl.: a Nokia E63 tettszik jobban. Matt felületű kellene. Bár nekem a BB 9900 Bold jön be. Motorola Defy Pro bejön. De most mondta hogy nagy körömmel is kell azt nyomkodni, szóval nagy gombok legyenek, vagy klasszikus kialakítás QERTY nélkül.
-
Húszas évei elején járó csajnak keresek nyomógombos, klasszikus kialakítású telefont, széles (QWERTY) billentyűzet résszel (pl.: Nokia E63). Főleg telefonálásra használná, illetve zenehallgatásra, de az SMS írás is lényeges. Elég fontos lenne hogy bírja a strapát a telefon külső burkolata, esetleg sportolás/munka közben leeshet, kieshet a zsebből. Egy érintő kijelzős Lg Kp502-t váltana, attól azért jobbat szeretne.
- 15-25 ezer forint között.
- Főleg fekete/szürke/fehér színű.
- Használt.
- Függetlenül érdekelne igazán, de Voda vagy Tré függő is jó.
- Hosszú távra.
- Főleg telefonálás, SMS írás (Qwerty bill. fontos lenne), Zenehallgatás (3,5 jack), Wifi (nagyon ritkán, heti 1-2 alkalom), Aránylag hosszú üzemidő (itt nem E52 vagy N8 féle üzemidőre lenne szükség, csupán 3-4 napra), microSD bővíthetőség min. 8Gb-ig.
- Zárt operációs rendszerhez tökéletesen megfelel.
- Klasszikus kialakítású, széles billentyűzet résszel.Én egy Blackberry 9700-at néztem ki. Bár Nokia E72 felé is kacsingatok. Szerintetek?
-
-
válasz
quailstorm #45268 üzenetére
Nem hardcore felhasználásra gondolok, de lehet hogy itt-ott leesne, kesztyűtartóból kieshet, kabátzsebből kicsúszhat, és társaira. Aksija meddig bírja ezeknek?
-
válasz
quailstorm #45265 üzenetére
6303 tettszik neki, N95 nem. Árban jó lenne 15k-ig megúszni, használtban. Már csak az a kérdés hogy a 6303-as mennyire bírja a strapát.
-
válasz
meroly #45263 üzenetére
Annyi változott hogy a Nokia 100-tól eljutottunk (mivel kb. onnan indultunk) az 5310/6300 kategóriáig. De mivel nagyobb kijelző kell a faternak (nem felbontásbeli, hanem méretbeli), és baromi nehéz neki vásárolni valamit is, ezért eléggé körültekintően nézegetek. Jó lenne egy alig használt, lehetőleg garis, T-mobilos készüléket megfogni. E52-es van a családban, volt nekem is az N8 előtt, nehezen is váltam meg tőle, de neki túl picik rajta a gombok, főleg a hívás fogadás és elutasítás.
-
-
-
-
Klasszikus kinézetű/stílusú mobiltelefon kellene, hosszú üzemidővel, nagy kijelzővel, strapabíró külső házzal. Mivel a tulajdonosa most hajtott át az 5310-esén egy autóval. Nokia termékek előnyben, lehet használt is.
-
válasz
quailstorm #44814 üzenetére
Ismerős csak jókat mondott róla, ő telefonál, wifizik rajta, neki megfelel.
#44815 Zsolt_72 / #44816 HuMarc : Nem magamnak vennék, nekem egy Nokia N8-van, és lesz is egy darabig. Egy 12 éves kislány számára lenne ajándékként.
-
válasz
quailstorm #44811 üzenetére
Mi lenne benne a rossz? Csak telefonálásra kell, és androidos, ennyi a kikötés.
-
Samsung Galaxy Y mennyire jó vétel 20-25k-ért?
-
válasz
quailstorm #44307 üzenetére
Megvan a Nokia N8-am
. Szuper kis telefon, sokat ne tudok róla írni, és nem is szaporítom a szót, mivel ami jó, arról nincs mit beszélni
. Köszönöm a segítséget a topicban ténykedő úriembereknek
.
-
-
-
-
-
...Nokia N8 helyett esetleg más alternatíva, ha nem találnék olyat? Már gyártótól is megfelel.
-
válasz
Sly Bp. #44247 üzenetére
Jó, hát az enyém 2010.02-es gyártású és, 2010.06.03-án lett véve. Szerintem így azért elfogadható. Én meg a telefonnal telefonálok, tehát a 155 óra hamar belement, ahogy nézem, ebből utóbbi időben pörgött sok hívásidő. Viszont neten csak 139mb-ot szedett össze, ez wifi lehetett.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
#40993792 #44225 üzenetére
Nekem is nehéz lesz megszokni, de valószínű hogy át tudok állni.
#44226 Wlac: Sehol nem írtam hogy fontos a net/játékok és egyéb hülyeségek. Nekem telefon az telefonálni kell, ami extrákat az évek alatt összeszedtem, az a zenelejátszás, és néha egy kis Wifi vagy GPS.
#44227 Sly Bp.: Nézegetem, csak hát jóval bonyolultabb mint a Win-es mobilok. Továbbá a kicsúszó billentyűzet se egy álom, szétnyílós telefonok korában megtanultam hogy ami szalagkábeles, azzal jó vigyázni. Attól függetlenül tettszik.
#44228 punky10: Köszi, nem. Marad hogy hordozom magammal a töltőt/kábelt.
-
válasz
#40993792 #44223 üzenetére
Mondjuk ezeket meg lehet oldani, persze. Csak 12 óra után hazafelé ne azon aggódjak hogy mikor merül le a sz@r. Szerencsére az E52-vel nem volt ilyen gond. Anno Záhony-Gyula távot oda-vissza megtette GPS-el, telefonálgatással, wifizéssel, tehát nagyon fog fájni hogy lecserélem.
-
válasz
Sly Bp. #44221 üzenetére
Nekem mobilnet nem kell, wifizni is ritkán szoktam. Csak telefon, sms, és néha GPS-ként menjen a kocsiba. Hát.. én töltőre tudom rakni este 12-1 óra felé, de mivel reggel 6-7-kor meló van, ezért 5-kor tuti leszedném. Sajnos elég zsúfolt most az életem, tehát tényleg egy olyan telefon kel, ami elég sokat tud, egyszerű kezelni, és azért van benne egy picike tartalék is.
-
-
-
válasz
punky10 #44204 üzenetére
Sajnos erre számítottam.
#44205 Wlac: Megnéztem, egész tetszetős, de árban elég sok. Ahogy nézem, újabb Lumia telefonok mennek ennyiért.
#44206 Sly Bp.: Ezen a gondolatmeneten ingázom én is. Nem hiába nem cseréltem még le az E52-őt. Lumia 800-at nagyon ajánlották, bár szerintem naponta kéne tölteni. Az általad ajánlott telefonokat nézegetem, bár ahogy nézem, ezek a Nokiák enyhén túl vannak árazva. Lehet hogy más gyártónál találom meg a kis lelki társam jó pár elkövetkezendő évre.
-
Úgy néz ki, eljött az idő hogy lecseréljem öregedő Nokia E52-met, mivel jó pár éve szolgál már. Nagyon nehezen válok meg tőle, mivel engem kiszolgál, egy feltöltéssel 5 napig simán elvan, ezért csak hasonló, vagy csak jobb minőségű telefon érdekelne. Milyet érdemes venni?
- Árkategória kimerülne a 30-50 ezer forintos résben
- Használt telefon érdekelne elsősorban
- Trémobil függő telefon megfelel.
- Hosszútávra vásárolok, minőség fontos tényező, és a strapabíróság.
- Leginkább telefonálásra, zenehallgatásra, autóban navigációként, és wifi kapcsolat létrehozására használnám.
- Az érintő kijelzős telefonoktól még kissé ódzkodom, de ahogy nézem, csak ilyenek vannak a piacon.Kritériumok:
- napi 1-2 órás zenehallgatással is bírjon 4-5 napot egy feltöltéssel, ez lehet akár eco/energia takarékos módban is.
- wifi.
- GPS
- MicroSD kártya bővíthetőség.
- 3,5" jack, MicroUSB töltő.
- Nokia felé húz a szívem. -
Megvan sz E52-m, hát nagyon jó telefon, teljes mértékben elégedett vagyok vele, aki ilyet szeretne, csak ajánlom
.
-
-
-
-
-
válasz
albiosz #30839 üzenetére
Hát igen, épp ez hogy eddig is egy Xpress Music telefonom volt, ezért gondolom az utódja se lehet rossz
. Viszont az E52 külsőre nagyon bejön, csak ott a probléma hogy sokat látok belőle, 5630-at meg még sehol sem láttam
. Tehát nem tudom hol tudnám kipróbálni, de valahogy csak megoldom, viszont E52-t megtapiztam és hihetetlenül tetszett, bár nem ragaszodék a fém házhoz
.
-
Nokia E52-es helyett tudásban hasonló más alternatíva lenne-e? Fontos a wifi és a 3,5 jack, a többi részlet nem lényeges. Épp a Nokia 5630-at nézem, erről van vélemény/tapasztalat, vagy az E52-vel nincs partiban? Elnézést hogy nem vagyok otthon a telefonok világában, de utoljára még az 5310 megjelenésekor vásároltam meg azt, mert megtetszett, bár nem bántam meg.
-
-
-
Nah, elérkezett az idő hogy T-mobilos piroskámat (5310) lecseréljem. Nézegettem a telefonokat és az E52 nagyon megtetszett (anno az E51 is bejött), így érdeklődnék hogy érdemes-e venni, vagy keressek másikat? Használtan 25-35k-t szánok rá, T-mobile függő lehet, Wifi és az a tudat hogy nem érintőképernyős, az mindent megér!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest