Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Aki a webklímától vásárolt, főleg Daikint, tudta érvényesíteni a garanciát? Még nem tudom, tőlük rendelek-e, mert a szerelő, akivel beszéltem, picit húzta a száját, és ez várhatóan mindig így lesz, mert ők általában forgalmaznak is, de mindenképp érdekelne, hogy lehet-e gyártói garanciát érvényesíteni a webklímás vásárlás esetén.
Köszi! -
tng
tag
Sziasztok!
Egy olyan ingatlanba, ahol eddig nem volt klíma, szeretnénk tavasszal felszereltetni 2, de inkább 3 készüléket. Belső 2 szintes lakás, a felső szint tetőtér, oda nem kérdés, hogy teszünk. Ez amúgy kb egy 30 m2-es tér. Alul olyan az elosztás, hogy egy klímát nem lehet úgy letenni, hogy az mindenhova elérjen, ezért még a nappaliba gondoltunk, ami 20 m2, de ott van a hálószoba is, ami kb 13 m2, és nyugati fekvésű. Kicsit lehet hogy overkill ide is betenni egyet, de ha ilyen nyarak lesznek, valószínűleg kelleni fog. A Daikin FTXF35E / RXF35E-re kaptam bruttó 264 000 forintos ajánlatot a webklímától. Olvasgattam itt, és látom, hogy ez a cég szürkeimportos gépeket forgalmaz, ami egyáltalán nem zavar, mert annyi jót olvastam itt is erről a gépről. De mit gondoltok, jó választás lehet ebből 3-at betenni ezekbe a terekbe? Alapvetően hűteni karunk vele, de télen a fűtésre is rásegítenék vele néha. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Metal topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lexus, Toyota topik
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest