- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fr3eWar
őstag
Pjen használ Nordic Ethereákat elvileg évek óta fűtésre.
Amit korábban írt egy kolléga, a TZ35 modellek nem Nordic kialakításúak, ezért olcsóbbak is. (plusz kompakt kialakítású).Én sima XZ50VKE-t vettem, de még nincs felszerelve, így csak megelőlegeztem a bizalmam a Panába.
-
Chaser
legenda
annak járj utána, fűtésre használva is él-e a 10 év gar - mitsunál, daikinnál is ki lehet 10 évre terjeszteni a gart, ahogy fujinál is, de ott mindig kavar van, h mi van fűtés esetén -
meg ugye nem mindegy, mennyi az évi kötelező szerviz, ami fűtés esetén évi kettőt jelent -
edk-
őstag
Én megnézném a helyedben a Pana TZ35-TKE-1 és TZ25-TKE-1 modellt is. Hasonlítsd össze az NZ-vel, megéri-e az árkülönbség. Nekem nem érné meg.
Egy helyen ezt írják a Pana jótállására: 60 hónap teljeskörű; garanciafüzet szakszerű kitöltése + évi 2x számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás
Ez téves?
-
Chaser
legenda
x idő múlva megszüntetik a forgalmazását az r410-nek, tehát ha után kell tölteni a hűtőközegnek, nem fogod tudni - nyilván meg lehet oldani ettől független -
már én is r32-set vennék, de nem félnék r410-től sem ha jó a gép
ha igaz, h az r32 egyáltalán nem káros az ózonrétegre, akkor is r32-t vennék, de ezekből mi igaz, mi nem, sztem a jóisten' sem tudja
az említett panákat nem ismerem, de mivel etherea, biztosan nem rossz, nekem egy bajom van velük, a két év gar, kb bármelyik japánra 3 van alapból, olcsóbb modelleknél is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest