Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
x idő múlva megszüntetik a forgalmazását az r410-nek, tehát ha után kell tölteni a hűtőközegnek, nem fogod tudni - nyilván meg lehet oldani ettől független -
már én is r32-set vennék, de nem félnék r410-től sem ha jó a gép
ha igaz, h az r32 egyáltalán nem káros az ózonrétegre, akkor is r32-t vennék, de ezekből mi igaz, mi nem, sztem a jóisten' sem tudja
az említett panákat nem ismerem, de mivel etherea, biztosan nem rossz, nekem egy bajom van velük, a két év gar, kb bármelyik japánra 3 van alapból, olcsóbb modelleknél is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
edk-
őstag
Én megnézném a helyedben a Pana TZ35-TKE-1 és TZ25-TKE-1 modellt is. Hasonlítsd össze az NZ-vel, megéri-e az árkülönbség. Nekem nem érné meg.
Egy helyen ezt írják a Pana jótállására: 60 hónap teljeskörű; garanciafüzet szakszerű kitöltése + évi 2x számlával vagy munkalappal igazolt karbantartás
Ez téves?
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Chaser
legenda
annak járj utána, fűtésre használva is él-e a 10 év gar - mitsunál, daikinnál is ki lehet 10 évre terjeszteni a gart, ahogy fujinál is, de ott mindig kavar van, h mi van fűtés esetén -
meg ugye nem mindegy, mennyi az évi kötelező szerviz, ami fűtés esetén évi kettőt jelent_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Fr3eWar
őstag
Pjen használ Nordic Ethereákat elvileg évek óta fűtésre.
Amit korábban írt egy kolléga, a TZ35 modellek nem Nordic kialakításúak, ezért olcsóbbak is. (plusz kompakt kialakítású).Én sima XZ50VKE-t vettem, de még nincs felszerelve, így csak megelőlegeztem a bizalmam a Panába.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest