- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklósbácsi
tag
válasz
csudri #30872 üzenetére
A Daikinhoz való vonzódásodat csak helyeselni tudom. Tavaly szeptember óta működik a Daikin FTXF 35 -ös nálunk. A téli időszakban kiegészítő fűtésnek használtuk, probléma mentesen, halkan dolgozott végig.
A mostani meleg napok meg jó alkalmat adnak a hűtő üzemmód használatára. Eddig nagyon elégedett vagyok.
A halkan dolgozó beltéri egységen kívül a kültéri is csendes, igazából nem is hallani. Érdemes volt ezt a típust választanunk. A hőszigetelt téglaépületben talán nincs is olyan nehéz dolga.
Viszont a gép egy kicsit régebbi változata, az FTX 35 KM egyik fiamnál egy panelház legfelső emeletén üzemel másfél éve. Ott már nehezebb feladata van a klímának nyáron, de kifogástalanul és halkan üzemel az a gép is.
Mindkét Daikint az itteni hozzászólások alapos tanulmányozása után vettük és szereltettük fel. A telepítő cég a velem egy kerületben ( XI. ) lévő Budaklíma volt. Érdemes az ő honlapjukat alaposan átolvasni.
A telepítésnél a munkájuk is megfelelt az elvárásoknak mindkét esetben. Pontosan, szépen és tisztán dolgoztak.
Úgy láttam eddig, hogy mind a Budaklíma, mind a mások által ajánlott, a Pannonklíma nyugodtan megbízható a telepítéssel.
-
Chaser
legenda
válasz
csudri #30872 üzenetére
már szezon van, kánikula, mit te meg akarsz itten-e? ( :
daikin ftxf sztem tetszene, méretezéshez meg nem árt alaprajz
ár? passz, nálam 60e volt, erkélyen szerelve, standard 3 méteres csövezéssel pár hónapja - még a szezon előtt -
pannonklímát tudom ajánlani, többit beszéld meg velükszerk:
véletlen se legyen félreérthető, a telepítés volt 60e ft, az sajnos nem fedi a gép árát is
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest