- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kolondrum #67450 üzenetére
A SCOP inkább a kínai klímáknál csalóka, akik a spanyol SCOP értékekkel hirdetik a klímákat Magyarországon (az Euroventről pedig kib...szák őket az első trükközés után, kerülik is, mint ördög a tömjénszagot legtöbben), és még nagy különbség van mondjuk a velencei hegység (téli min. ~ -7 fok, nyári maximum ~ +33 fok és mondjuk az Alföld téli ~ -15 és nyári ~ + 40 ) között is. Mobil példánál maradva inkább a net sebességhez hasonlít, nem mindegy, hogy 2G, 3G, 4G, vagy 5G van az adott helyen, amikor online meccset néznél.
Én kimondottan a SCOP alapján választottam a klímát, az épület földrajzi helyét belekalkulálva, mert a házat körbe tudtam szigetelni itt a hegyen, de letolni nem tudom nyáron Zabarrra, télen meg Marbellára. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Kolondrum #67450 üzenetére
Ez valami olyan lehet, mint a telefonoknál a megapixel.
Nem olyan. A SCOP az ami fontosabb, nem azon a 2 éjszakán múlik a téli szezon fogyasztása amikor -10 fok van másfél óráig hajnal 4kor és csak cop2-t tud a klíma abban a kétszer 1,5 órában hanem azokon a hónapokon amikor éjjel esetleg épphogy fagy, nappal meg van +5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - 46 mm - Új
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest