-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
Látod a feje tetejére állt a világ, van a Ptk. ami szabályozza a kérdést és vannak akik azt gondolják hogy a daikin vagy a gree vagy bármelyik másik gyártó azt felülírhatja.
Szerintem teljesen normálisan kértem többször is hogy aki ezt bármivel alá tudja támasztani az legyen kedves mutassa már meg hgy hol lehet erről infót találni és akkor ezután nézd meg mennyi és milyen stílusú hozzászólás keletkezett arról hogy ki mit gomdol.
De nem láttam egy linklet se amire tudtak volna hivatkozni és még most is ott tartasz hogy én írjak egy klímás cégnek és én kérdezzem meg hogy egy hivatalos számlát elfogadnak-e és én bizonyítsam azt hogy egy hivatalos számla az az ami.?És állítólag én megyek szemben az autópályán.
Itt számomra ebben a kérdésben egy értelmes válasz született #66728 ahol pjen leírta hogy a magyar törvényeknek kell megfeleljenm egy számla.Szép is lenne ha ezt egy vargáné és tárta bt. felül tudná írni mert árul egy alsópolcos kínai klímát. -
pjen
félisten
Szerintem a számlának a magyar törvényeknek kell, hogy megfeleljen. Ha megfelel a Daikin nem emelhet kifogást. Egyébként a karbantartási árak igen tág határok között mozognak. Én is kapok az 5 kilímára nem kevés mennyiségi kedvezményt. Rokon a 11 fisher klímájára akár 50 % t is. Szezonon kívül már annak is alá ígértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest