- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Különálló légtisztító van már, ettől a klímában még lehet, ártani nem fog. Egyidejűleg a kettőt nem nagyon szeretném működtetni.
Megnéztem az ajánlott modelleket. Ezek közül valóban a Mitsubishi FH35 modellje a legmeggyőzőbb. Ezzel a Daikin FTXS modellje lehet pariban, de az magasabb árú. Hétfőn kérek erre is ajánlatot a potenciális kivitelezőktől, mivel csak netes árakat láttam, és a telepítői árak egy kicsivel jobbaknak tűnnek ezeknél.
A további sorrend nagyjából Mitsu FS, Fuji LTCA (bár az ezüst szín miatt ez alighanem kiesik), Daikin FTX35K, Fuji LUCA, Fuji LMCA. Mielőtt megkövezne valaki, mindez nem minőségi, hanem az én preferenciáimnak megfelelő ár / érték alapon.
Mondjuk, ha ezek között valamiért nem jutok dűlőre, akkor nem keresek köztes modellt, hanem visszamegyek az alap Daikin -hoz (FTXB35C), mert ár érték arányban az eddig látottak közül azt látom a legjobbnak.
Kíváncsi vagyok az FH35 árára, nem lehetetlen, hogy olcsóbban kijön, mint az LTCA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest