- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeeJay #55205 üzenetére
kár hogy azzal nem lehet valahogy kirafkózni
Írtam feljebb, hogy csinálok egy távirányítót arduino-val, de közben rájöttem, hogy ugyan Daikin kódokat tudnék ilyen módon küldeni, de több mint valószínű, hogy a temp 🔼 + temp 🔽 + OFF gombok lenyomásakor nem a 3 gomb kódját fogja elküldeni, hanem magának a távirányítónak a szoftverén belül aktiválhatja azt a rejtett szerviz menüt, ami végül kiküld valamilyen kódot a beltéri felé.
Hacsak ezt a szerviz menüt nem lehet mégis valahogy kirafkózni a saját távján, ha esetleg a rajta lévő szoftver tartalmazza.
Annyit meg tudok ígérni, hogy amint megvan a klíma, építek egy IR code sniffert, és kiderítem ezt a titkos kódot, hogy arduino-val reprodukálni lehessen
de ez várhatóan csak nyár vége felé fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest