Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Én szerintem jó a WiFi-s klíma, én nagyon szeretem. Például most úgy alakult, hogy egy időre haza kellett ugranom, abszolút nem volt tervezett... 150km-ről már előző nap bekapcsoltam és áthűtötte az egész lakást, és nem arra értem reggel vissza, hogy még órákon keresztül MAX-on kell járatni és munka közben leviszi a fejemet a cúg... Mert igen, azt a szobát ahol van, rettentő hamar áthűti. Viszont mire a hideg átszivárog a többi helységbe, az idő...
Nagymuterhoz szerelnek nemsoká klímát, Daikin Sensira volt eleinte a befutó. Az itteni hype, meg az én Panasonicos japán-vonalas (pozitív) tapasztalataim miatt. De az a külső WiFi modulja annyira csehszlovák megoldás, hogy inkább LG Silence Plus lett belőle
Úgyhogy hamarosan (pár hét múlva) fogok tudni jelenteni az itt kissé megvetett koreai LG gyártó Silence Plus 3,5kW-os modelljéről. Katalógusadatok alapján minden is frankó vele, úgyhogy tényleg kíváncsi leszek. Hűtésre és kiegészítő fűtésre is fogja használni, szóval valamilyen módban egész évben ketyegni fog a napelemes áramról. (Középtávon hőszivattyú kerül majd fel, ezért nem is volt cél komolyabb és/vagy fűtős klíma beszerzése)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest