Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
TeeJay #38308 üzenetére
Ventilátor mód nincs, egyedül a Nanoe légszűrést tudom bekapcsolni és így is teszek. Ettől függetlenül gáznak tartom egy ilyen értékű cucc esetében, hogy ennyire buta... Hogy pozitív is legyek, hűtés üzemmódban tényleg észrevehetetlenül végzi a dolgát. Igaz, nekem a nappaliban van, de a háló ajtaja mindig nyitva...
-
M3aN
senior tag
Eredetileg a gardrób és az ajtó közé akartam. Második opció volt a gardrób és a sarokülő közötti rész, de a gardrób feletti csövezés, szerelés akkor ugyanúgy problémás lenne azon a 25cm-en.
Harmadik opció a gardróbbal szembeni, ablak előtti kisasztal fölé, de ott a kültéri-beltéri összekötése számomra bizonytalan, mert az ablak oldalt és felfelé is falig ér.
A villamos betáp a gardrób felett van kivíve az erkélyre, a sarokban. -
M3aN
senior tag
Köszönöm a választ. A gardrób csak kb. 20%-ban fedné a beltérit, de így már értem.
Viszont szerelés kapcsán akkor a gardrób feletti faláttörés és csövezés is problémás lenne. A szekrényt szétszedni pedig nem akarom (költözést követően nem vagyok hajlandó), mivel 450kg, és 1 nap szétszedni-összerakni.
Ugyan olvastam az összefoglalót, de lehet el kellene mennem mobilklíma irányba. -
Galahed
senior tag
Nem, ez az eszközbeállításokban van, nincs köze a távirányótóhoz, ráadásul akkor mi az az automata
Ezek a beállitások a számitógépről vagy mobiltelefonról való klimavezérlést állítják be. (azt most ne nézzétek, hogy a fűtés miért 31fok, csak próbálgatom
)
Amúgy igazad lehet, az app ban pl eltűnik a fél fok ha 1 celsiusra teszem... De akkor az automata?
-
pjen
félisten
válasz
Remekelek28 #38301 üzenetére
Én tettem a kifolyó cső végére szúnyoghálót,a pókok szeretnek bele költözni.
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Voltak kint felmérésen a klímások és az alábbi típusokra kaptam ajánlatot:
Gree GWH12ACC-K6DNA1D COMFORT X
CASCADE VISION CWH12VW INVERTERES SPLIT KLÍMA CSOMAG 3,5 KW
NORD NWH12QB SONORA NEW AGE SPLIT KLÍMA 3.2 KW
CASCADE Bora CWH12AAB Inverteres Mono Split Oldalfali Klíma szett wifivel
MIDEA MISSION II MB-12N8D6-SP INVERTERES SPLIT KLÍMA CSOMAG 3,5 KW, WIFIEzek közül ajánlott bármelyik típus? Az árukeresős árakhoz képest kedvezményesebben adják, így akár egy ár szinttel feljebb is tudok lépni, ha az indokolt.
Esetleg egy DAIKIN klíma verné ezeket hasonló áron?
-
Galahed
senior tag
Sziasztok!
A klímabeállításokban mit jelent az hogy:
"Hőmérséklet-növekmény"
Beállitási lehetősége: - Automata ,1 Celsius fok , 0.5 Celsius fok "
Nagyjából sejtem, csak nem tudom pontosan. (időegység alatti hőmérséklet léptetés? Ha igen mennyi az az időegység?)Ezt konkrétan egy Mitsubishi klima beállításai között találtam.
Előre is köszi! -
droti25
őstag
Sziasztok,
Gree klímánál a fenyőfa ikon (healty) funkció mit jelent és mikor érdemes bekapcsolni?
Köszi előre is
-
agent2.0
tag
Tegnap beszerelték hozzám is a Daikin Ftxf35A klímát, a sok dicséret és tanács hatására. Mákom volt mert júliusra kaptam időpontot a budaklímától de mondtam h elég rugalmas tudok lenni, akadt egy szabad időpont a foglalá után 3 hétre, meg is jött a meleg
Egyelőre minden rendben, srácok jó fejek voltak, öröm van. Köszi a sok hozzászólást, nélkületek nem biztos h ezt választottam volna.
-
feco70
senior tag
Engem nem érdekel ki mit mond, ha melegem van 23 fok ra állítom és kész: Ha kint 40 fok van akkor is, nekem így jó
-
tl-x
addikt
Én csak a saját daikin klímámból tudok kiindulni. Elég nagy a beltéri és felül szívja be a levegőt ezért gondolom, hogy kell neki ott hely. Ráadásul a külső burkolatot le szokták venni tisztításnál ami szintén felfelé emeléssel, pattintással jár. De lehet van valami mini másképp szerelhető ami jó lenne oda.
-
Orlin
addikt
Köszi a válaszokat.
A lapátot ha jól olvastam célszerű úgy állítani hogy lehetőleg felfele fújja a hideg levegőt. -
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Nappaliba szeretnék klímát rakni, viszont nehézség, hogy a gardrób és a mennyezet között mindössze 25-26cm van. Lehetséges ilyen kis magasságú beltérit felrakni?
Ha ez nem megoldható, falon kívül kellene mindent csövezni kb. 4 méterre. -
TeeJay
félisten
szinte minden nap használóm május óta mert nekem bent már a 26fok is sok
24fokra állítva úgy tapasztaltam több hét után hogy semmi bajunk nincs és kellemesen hűvös van. kinti hőmérséklet nem érdekel mert bent vagyok folyamatosan
24fokon a klíma sem fogyaszt sokat 130wattokat mutatott tegnap
20-ra téve viszont már elég hideget fúj ki, akkor bent nem nagyon lehet lenni mert tuti valamim meg fog fázni.
24fokra téve vígan aludtunk kellemesen -
jozsi252
veterán
Ha kint 38-40 fok lesz, akkor sokra nem mész azzal hogy 30 fokra állítod a klímát. Ezeket az ajánlásokat nem nagyon szoktam érteni, semmi értelme. Ha nem mászkálsz ki be és nem izzadtan mész be a 40fokról a 22fokra akkor nincs gond.
De az hogy 40 fokról bemenjek és mondjuk leüljek a gép elé játszani 30 fokba, annak nem sok értelme van. -
Derron
aktív tag
Volt kint, Ő is a 3,5 verziót javasolta. Egy kollégám aki épület gépészettel foglalkozik a Midea Blanc klímát javasolta, viszont a klímás azt mondta hogy mission alatt nem érdemes.
Hétfőn kapok ajánlatot, de addig is kíváncsi lennék más alternatívákra.Mikor feljöttem ide a fórumra hogy utána olvassak a 2 típusnak, és rákerestem a MIDEA szóra, nem volt túl sok pozitív komment.
-
mpo
veterán
A lakásban 23-25 fok van, ha fölmegy 26-ra a feleségem azonnal intézkedik.
Ha kánikulai 40 fokban a városban ki-be kell járni az üzletekbe (ahol nem tudjuk hány fok van), majd a kocsiban be kell kapcsolni a légkondit, mert ott 50 fok van, az a veszélyes.
Amíg nincs kánikula, addig is le lehet izzadni a munkától a szabadban 25 fokban is, majd a hűvös családi házban megfázni légkondi nélkül is lehet. -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Pár napja üzemeltem be idén másodjára az LG légkondim,kb máj elején volt 1x,meg volt egy tisztitás május végén.. De amikor a héten beüzemeltem,belülről a beltéri klimából csepegni kezdett a kondenzviz.. Kivül meg nem nagyon..csepegett,ot ahol kellene.. El is áztatta szépen a szobám falát. Azóta mégegyszer használtam,megint folyt belül.. Majd harmadjára úgy kapcsoltam be ,hogy van ilyen auto clean gomb,azt megnyomtam,meg kivül a csöveket megmozgattam ,azóta belül egy csepp se,küvül meg szépen csepeg,ahogy kell. Azt hittem eltömődött a kondenzcső,de nem hinném. Szerintetek mi lehetet? És mivel van beázásra is biztositásom,a festéskárt tériteniük kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest