- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
több helyen laktam konvektorosban, sehol nem győzött meg
nálunk zárt ház van, vásárláskor ebbe pl nem gondoltam bele milyen előnyei vannak a kevés lakáson kívül, de jah, klíma szempontjából is jó, szerencsére még sokan álmukban sem gondolnák h azzal lehet fűteni is, két éve még én se gondoltam volna ( : nappal azért a pesti forgatag zajából szűrődik valami a kertbe is, meg sok madár, nem vészesek a klímák, éjszaka meg aludni kell és kész :dszerk: egyébként nálam is havi 3-5e-t legalább spórol a "h" tarifa, hiába 37nm/100 légm3, erősen függvénye annak, h kinti hőmérséklet mennyi, -10 alatt kezd enni a legtöbb klíma, -15-nél jön meg igazán az étvágy, idén még durva hideg nem volt, egy -15-20-as hónapnál akár 5-10e-t is spórolhat nálam - persze benn legalább 26 fok van -
kimegeyke majd megnézem most hogy állunk, tavalyi szezont 735kwh-nál zártamszerk2:
egyik sem volt modern, az tény, a klíma ellenben modern és még helyet sem vesz ki a lakásból gyakorlatilag, szóval megint így döntenék
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- NAVEE N65 roller eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest