- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
több helyen laktam konvektorosban, sehol nem győzött meg
nálunk zárt ház van, vásárláskor ebbe pl nem gondoltam bele milyen előnyei vannak a kevés lakáson kívül, de jah, klíma szempontjából is jó, szerencsére még sokan álmukban sem gondolnák h azzal lehet fűteni is, két éve még én se gondoltam volna ( : nappal azért a pesti forgatag zajából szűrődik valami a kertbe is, meg sok madár, nem vészesek a klímák, éjszaka meg aludni kell és kész :dszerk: egyébként nálam is havi 3-5e-t legalább spórol a "h" tarifa, hiába 37nm/100 légm3, erősen függvénye annak, h kinti hőmérséklet mennyi, -10 alatt kezd enni a legtöbb klíma, -15-nél jön meg igazán az étvágy, idén még durva hideg nem volt, egy -15-20-as hónapnál akár 5-10e-t is spórolhat nálam - persze benn legalább 26 fok van -
kimegeyke majd megnézem most hogy állunk, tavalyi szezont 735kwh-nál zártamszerk2:
egyik sem volt modern, az tény, a klíma ellenben modern és még helyet sem vesz ki a lakásból gyakorlatilag, szóval megint így döntenék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest