- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz
Morris #27460 üzenetére
Hát, amit leírtál, az sokkal költségesebb dolog. Amúgy nekem Immergas Victrix TT kazánom van. Kötöttem már rá megfelelő karakterisztikájú ntc-t próbaképpen (gyári érzékelő nagyon drága), és nem csak 6-7 jelleggörbe van, hanem rengeteg, mivel tizedes pontossággal lehetett állítani 1.0-9.0 között úgy emlékszem. Ez helyből 100, valamint át tudod írni szervízbeállításokban az előremenő minimumát és maximumát, illetve eltolást is tudsz állítani. De ez már itt megint nagyon off, úgyhogy be is fejeztem.
Az 50 fokos előremenő pedig kőbe van vésve? Én 29-et állítottam minimumnak, azért nem kevesebbet, mert ott már nem tudja leadni a hőmennyiséget megfelelően a fűtőfelület a házban, és a kazán kapcsolgat, nem tud lentebb modulálni már a lánggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest