- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
A8Lang #22023 üzenetére
1. ha már ki van csövezve akkor miért kérdés?
- egy ventillátort tuti raknod kell az előszobába ami befúj az adott helyiségbe, hogy a hideg könnyebben bejussonHa még nincs kicsövezve, akkor
2. én ha 1 klíma a nappaliba raknám az ajtóval szembe... ott van a legtöbb plusz hő termelés... illetve ha éjszaka aludni akartok a szobákban akkor onnan fújva juthat be a légáramlat a szobákba.
3. ha két klíma lenne akkor a két szobába raknék és azt hűteném, mert ha meleg van be lehet oda húzódni illetve aludni is tudtok esete, mert a szobákba jó lesz a klíma
4. az optimális megoldás 3 klíma... de ezt már sokan leírták... Amúgy nem kell egyből 3... 1-et felraknék a nappaliba (az a legnagyobb tér és később majd 1-1et a szobákba... a klíma előkészítést meg buknám (cirka 25000 ft lehet...)
Saját:
- volt nálunk kint Windy nagyon korrekt volt elmondta, hogy mit hova kellene rakni és hogy ahogy én elképzeltem miért rossz megoldás... értsd én is középre az emeleten a folyósóra akartam egy menyezeti klímát rakni...
- nálunk 3 10-12nm-es szoba van az emeleten és oda került be a 3 klíma (két helyen az ajtó felé... egyik helyen oldal falra...
- mivel fűtésre is használjuk teljesen jó volt és jó hogy a szobák hőmérsékletét tudjuk külön-külön befolyásolni, de az is látszik, hogy szobánként jelentősen (10-30%-kal más) hőmennyiség kellett a fűtésre (van ahol 3 külső fal van van ahol 1 van ahol 2 külső fal és garázs alatta)
- most klímázunk már,de még csak a hálószobába, mert a kettőnk hőtermelése és a TV 28-29 fokra nyomta már fel a hőfokot... és 26nál több az már sok nekünk... (a másik két szoba ahol kevesebbet vagyunk 25-26 fok körül mozog még (még a déli fekvésű szoba is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Keresünk dokkolókat
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest