Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dances
tag
Sziasztok!
Szerintetek befér egy Cooler Master Elite 335 típusú házba (185 mm széles) egy
Cooler Master Hyper 212 Plus típusú proc hűtő (ami 159 mm magas)?Nincs esetleg valakinek konkrét tapasztalata ezzel a "párossal"?
Amúgy mi a véleményetek erről a házról?
Jó választásnak mondható, ha valaki egy középkategóriás házat szeretne és nincsenek extra igényei, csak azt tartja fontosnak, hogy a beszerelt vinyók ne tudják berezonáltatni a házat?Only the Good die young.
-
dances
tag
Sziasztok!
Vettem egy CM Elite 335 típusú házat webshopból, de nem adtak hozzá az alaplap és a ház közé való távtartókat, nem tudjátok hol lehet ilyeneket külön beszerezni?
A közeli számtech boltokban érdeklődtem, de csak néztek rám furán.[ Szerkesztve ]
Only the Good die young.
-
dances
tag
Igen, a CM honlapján a ház tartozékai között tényleg szerepelnek a távtartók is, de szerintem az enyémből egy "kedves" eladó kiszedte, mivel csavarokból is kevesebb van a kelleténél (s mivel futáros kiszállítással vettem a házat, így reklamálni is elég macerás).
Viszont körbekérdeztem az összes közeli boltot, és sehol sem tudtak ilyen távtartókat adni, ennek hiányában viszont nem tudom beszerelni az alaplapot, ergo nem tudom összerakni a gépet.
Ilyenkor szerintetek mi a teendő?
Only the Good die young.
-
dances
tag
Üdv!
Tudna valaki pontos infót arra vonatkozóan, hogy egy Bitfenix Shinobi házba maximum milyen magas CPU hűtő fér?
A gyártói oldal nem írja.
Találtam egy tesztet róla, az itt szereplő "CPU HSF" jelentené a maximális bordamagasságot?Only the Good die young.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest