Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Kis segítséget szeretnék kérni. Jelenleg egy CM H500P Mesh házat használok.
Lehetséges gépfejlesztés miatt gondolkodom, hogy a régi configot egybe kellene eladni, és akkor viszont szükségem lenne másik házra.
Ha jól látom ennek a modellnek a CM nem igazán csinált utódot.
Milyen modellek ajánlottak a jól szellőző kategóriában? Meshify 3? -
Lokids
addikt
válasz
YellowFlash
üzenetére
Ezek? Mesify C, NZXT H500, CoolerMaster H500
-
Lokids
addikt
válasz
fogtunder
üzenetére
Amúgy gyárilag a H500P mesh ventijei is elég halkak. Jelenleg nekem a CPU hűtőm (wraith prism) hallatszik csak menet közben. Amúgy ha végre elérhető lesz, akkor a (CM) H500 lesz a a best buy ezek közül, mert csak olyan dolgot hagytak le, ami amúgy is full felesleges a H500P-ben.
-
Lokids
addikt
Na végre összeraktam a H500P házam.
1 negatívumot tudnék kiemelni: A hosszúkás covert nem tudtam visszarakni, mert a táp kábel (12 pines) henger alakban van harisnyázva és egyszerűen nem fért alá. És a HDD-k felöl jövő sata és tápkábelt is nyomná alul rendesen. Így az nem került vissza. Továbbá mivel zárt az az oldallap, nem látni a kábeleket amúgy sem, így tulajdonképpen egyik cover sem rejt el semmit. -
Lokids
addikt
Szerintetek melyik ház hasonló, mint a CM H500 valamelyik tagja?
Eddig 2 hasonlót találtam. Meshify C és az RL06.
RL06 csak 1 színű, ha jól láttam, nem RGB, azért esett ki (ha már szines lehessen váltogatni), a meshify meg ugyan nem színes, de kell bele venni 2 140-es ventit előre.
Mi van még? A TG oldalfal, Fehér szín és a lapos tető fontos, mert a routert és a fejhallgatóm a gép tetején tárolom. Csak ez utóbbi miatt esett ki pl a pm01, ami minden más szempontból jó lett volna. -
Lokids
addikt
Most nézem, hogy a Cooler Masternek van H500-as háza is, ami majdnem ugyanaz, mint a H500P, csak kihagytak belőle pár felesleges apróságot és csak 100$. Vajon mikor lesz ez magyarországon kapható? 30K körül nagyon baba lenne. Annyiért már nem érdekelne, hogy csak 2 HHD slot van benne.
-
-
Lokids
addikt
Teljesen el vagyok veszve gépház ügyben.
3 modell van jelenleg amin gondolkodom.
Cooler Master H500P Mesh White
Silverstone PM01 RGB white
Silent Base 600 window orange
(esetleg Aerocool P1 C7, de ehhez nem tudom hol lehet találni kiegészítő HDD bay-t)Nemtudom eldönteni, hogy legyen teljesen csendben a gép és legyen zárt, vagy legyen jó szellős de valamivel hangosabb. Meg hogy kell-e led.
Belül max az alaplapon lenne szolid led, memória/vidkari nem világít.
A H500P árához még hozzá kell rakni pár ezrest, mert szükség lesz kiegészítő HDD Bay-re is.
Base 600 olcsóbb (800 extráira nincs szükségem), halkabb, de az nem ledes.
Jó lenne ezeket látni élőben. Képen/videón mind bejön, a led is, de hosszú távon attól félek inkább zavarna, de azt nem tudom.
Teljesen döntésképtelen vagyok.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Milyen házat ajánlotok 30K körül, ami jó léghűtéshez, mindenhol ahol befele mehet levegő, ott porszűrős.
befogadjon 3db 3.5 és 2db 2.5 ssd/hdd-t.
Oldalablak nem feltétel, de nem is hátrány. Ha van enyhe(!) led világítás rajta az sem baj.
ATX-es alaplap és GTX1060-as kártya férjen bele.
Egy Coolermaster Centuriont (1 gen) váltana.Az Aerocool P7-c1-et nézegettem, de sajnos a leírás alapján csak 2db 3.5 slotja van.

Pedig képek alapján szépen néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Busterftw