- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2025 június
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
válasz
NielsX #23975 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
HAF912p-t úgy néz ki 17-ért tudnék venni használtan, gari nélkül, mig Shinobit 14e-ért újonnan. Mivel olyan nagyon hosszútávra nem tervezem használni a gépet, hanem inkább eladnám szerintetek ebből a szempontbó megéri a plusz 3e-t, úgy, hogy nincs gari (tudom, egy vasdarab nehezen romlik el). Ad akkora plusz megitélést a gépnek?
Jelenleg úgy látom, mintha a Shinobi lenne a Chieftec, HAF912 meg Corsair. Ok-ok, a chieftec is jó, na, de a Corsair...
-
naszvalo
tag
válasz
NielsX #21107 üzenetére
+1 megerősítés.Gladiator 600 ban,nekem felül egy HAF 912+ból származó, 14cm-s venti van,elől pedig szintén 14cm Noctua. Hátúl 12cm-s Noctua. Cm690-ről vátottam mert kisebb ház kellett.Evvel a venti párosítással nagyon alacsonyak a hőfokok,és a gép szinte hangtalan.Szerintem is jó választás a HAF 912+
-
-
feco100
tag
válasz
NielsX #17778 üzenetére
Hello!
Nekem T9 Economy házam van, Swif2-es ventikkel. Kb. 3 hónapja van meg, eddig nagyon elégedett vagyok velük! Viszonylag halk, szellős ház. Az itt elhangzottak alapján sokkal jobb a kábelelvezetés mint a CM-ben. Én még Cm 430-as házat nem láttam csak képeken, de az tuti, hogy ebben jól el lehet rejteni a kábeleket. Röviden és tömören ennyit tudok mondani.
Talán annyi hibája van a háznak, hogy felül nincs venti hely. De nem is olyan rég egy fórumtárs már alakított ki felső helyet, igaz ha jól emlékszem az T5-ös, de szinte ugyanaz a kettő.
Tőlem +1 pont a T9-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged