Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz frelife #71642 üzenetére
Ingyen DIY megoldasok
PC DUST ELIMINATION
How To Make A Air/Dust Filter
Olcso porszurok ebay-rol (de van Alin is sztem):
[link] -
veterán
válasz frelife #71892 üzenetére
Van ATX verzioja is ,csak az mas arkategoria
[Core X5]
De 30k ig ami meg eszembejut ; ahol elfer a top radi :
[TT Core X31] 28k /edzett uveggel 33k
40k kornyeken is van par
[CM H500]
[Lian Li O11 Dynamic] -
-
Zsolt961
csendes újonc
válasz frelife #71991 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, szerintem is jó ház. A porosodást a csatikra értettem, mert nekem elég magasan van a gép, nem a földön vagy az asztalon, konkrétan a fejem fölött. Aztán ha hetekig nem járok arra, elfelejtem letörölni, akkor a teteje elég ganajul tud kinézni De majd átrendezem.
-
Thanoker
csendes tag
válasz frelife #72023 üzenetére
Néztem ezt a házat is, de az előlapja miatt elvettetem ezt, ugyan is nem hiszem, hogy elegendő friss levegőt tudnának így beszívni a ventilátorok. Ezért is inkább olyan mesh típusú házakat próbáltam meg keresni, amelyek az előlapjuk levétele nélkül is jó hőfokokat tudnak produkálni.
-
veterán
válasz frelife #72025 üzenetére
Nem mondott hulyeseget egyaltalan.
Mennyire eletszeru,hogy terheleskor nyitogatod az ajtot ?
Neked eleg lehet a zart ajtoval is mivel nincs radiatorod ami tovabb fojtana az amugy is keves airflow-ot .Thanoker
A H500p mesh -ben van elol is porszuro .
Az igenyeidnek meg ezek is megfelelnek az altalad emlitetteken kivul :
Phanteks P600S (levett font takaroval ) / Lian Li O11 Dynamic / Core X5 TG / Core X71 TG / Phanteks Enthoo Pro TGA P600S amugy tok jol nez ki front takaro nelkul is :
[ Szerkesztve ]
-
Thanoker
csendes tag
válasz frelife #72025 üzenetére
Be kell látnom, hogy a „levenni” tényleg nem volt a legjobb megfogalmazás. Éppen ezért megpróbálkozok ezzel még egyszer.
Olyan számítógépházakat kezdtem el keresni, ahol úgy lehet „out of the box” elérni a hűvös működést, hogy nem kell eltávolítani (pl.: Phanteks Eclipse P600S), vagy kinyitni az előlapot. Éppen ezért esett a választásom a mesh szerű előlappal felszerelt házakra hiszen ott alapból a dizájn részét képezi a megfelelő szellőzés biztosítása.
-
veterán
-
veterán
válasz frelife #72806 üzenetére
Köszönöm a segítséget, azért leírom az elejéről hátha valaki jobban ismeri ezt az adott házat:
Felmerült, hogy lecserélném a CoolerMaster 690 II Asvanced házamat.
Több, mint egy éve nem tudom pótolni a két hiányzó 5.25 takarólemezt, és nekem így befejezetlen.
Lenne egy NZXT H440 ház. Elég jó áron lenne, ezért utána pár ezerrel olcsóbban el tudnám adni a CM-et. Az NZXT egy újonnan mégiscsak 40-50 ezres ház, míg utóbbi inkább 18-20 környékén volt annak idején.
Tudom, hogy az NZXT egy zártabb ház a hangszigetelés miatt, nem tudom ezek a teli de oldalt perforált előlapos házak mennyivel rosszabb szellőzésűek.
Ha nem lennék vele megelégedve megcsinálnám ezt a modot.
Ugyabár ez már egy modernebb ház mint a cm690, de azért mégsem annyira mint egy újabb nzxt amiken már nincs is hdd bay, ezen még van csak odd nincs. Bár üresen lehet hagyni.
Vicces ahhoz képest, hogy azért vettem mATX lapot, hátha majd cserélek kisebbre
Ja a bele kerülő konfig az adatlapomon, később 8 mag vagy kicsit erősebb vga szóba jöhet, de nem hiszem, hogy az 550-es táp határait megközelíteném.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz frelife #72862 üzenetére
Levonva a közepeket, a 3 kisebb 318 cm2, a 2 nagyobb pedig 293,7
Nem nagy a különbség, és az is tény, hogy az alsó, tápos szekcióba fölöslegesen tolok levegőt, fent szélesebben nyomni cpu-ra és vga-ra érdemesebb.
Valamint valószínűleg olcsóbb 2 140-es mint 3 120-as.
Jó lenne ha valahogy be lehetne faragni 2 200-asthttps://tinyurl.com/rasoapro
-
olymind1
senior tag
válasz frelife #73300 üzenetére
Köszi!
Vízre tuti nem lesz gondom, mert azt még kívül se rakok a gép közelébe, nemhogy bele
Nézegetem még a Phanteks Eclipse P600S házat is, minél többet nézem annál jobban tetszik, milyen tágas az is És annál jobban útálom őket, hogy nem tettek bele legalább 1db 5.25 optikai meghajtónak helyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest