- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2025 június
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Köszi a választ!
Egyre jobban húzok én is a Sigma felé...valahogy nagyon tetszik. És az új asztalomba is éppen be tudok építeni
Ami kérdésem még lenne, az az, hogy mivel a Sigma ajtaján nincs semmilyen rés vagy hasonló...ez zárt ajtó esetében nem rontja a hűtés hatásfokát? Gondolok itt arra, hogy a levegő nem tud közvetlenül besomfordálni a házba. (remélem nem mondtam most nagyon nagy hülyeséget)
Köszi újfent.
-
Nos van egy jó hírem illetve egy rossz
Kezdem a jóval.
Nos megvettem a házat. Végűl a Chakra-nál maradtam, bár a ECA3050BS válltozat mivel ez volt. Az ára miatt vettem meg mégis mivel helyben volt, és 14K-ért megtudtam venni.
Ha rendeltettem volna akkor 17K+posta szal durván fogtam rajta 5-6K.A rossz hír. Banditnál is lehet már kapni 16k-ért
Ma szólt hogy a friss listában van, erre én tegnap vettem.
Ezúton szeretném kérni hogy aki esetleg ilyen házat szeretne venni, és ha számára nincs szükség a 25cm-ventillátorra, akkor mégis a 25cm-es válltozatot vegye meg, és én odaadom neki az én fanductos oldallapomat, illetve kifizetem azt a költséget amivel dárgábba jönne ki mint a sima. (1300ft kb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Keresünk dokkolókat
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged