Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubiii
csendes tag
válasz
gubisadam
üzenetére
Nagyon szuper lett, nekem tetszik
Nem is olyan régen vettem ugyan ezt a fajta házat, pont ezt az óriás hűtőt szeretném majd beapplikálni
Viszont úgy emlékszem, hogy vertikálisan beszerelhető GPU-nak gyárilag nincs kialakítás, ellenben egyáltalán nem feltűnő a változtatás
-
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ha az adott fotót nézzük és elfogadjuk a minimális torzítást a szög miatt. (lehetne igazítani a képen, de így most gyorsabb volt)
Akkor (kb.):
- atx lap szélessége: 290px ami ugye 244mm => 1.18px / mm
- a vízszintes pirossal jelölt terület: 228px / 1.18 => 193mm (szerintem közelebb lesz a 190-hez.)
Visszaellenörzés:
- atx lap magassága: 359px / 1.18 => 304.x (mm-en belül vagyunk, ha a szabvány 305mm magasságot nézzük)
A függeleges vonalak esetében:
- piros: 265xp / 1.18 => 224mm
- kék: 157px / 1.18 => 133mm
- nem jelölted, de a lap teteje és a gép teteje között: 55px / 1.18 => 46mm -
MPowerPH
félisten
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Koszonom! Brutalisan magas a haz, a kepekrol nem tunik annak. Itt meg van az a megoldas, hogy vagy forditva rakom be az alaplap talcat, es akkor a VGA magasra kerul, szivattyuk mehetnek legalulra. Vagy a masik, hogy az also PCI-E portba rakom a kartyat, es akkor nem kell riser sem, es a szivattyukat kicsit magasabbra helyezem. Boven van hely ezzel jatszani.
Azon filozok, lehet nekem a 600 -as szeria is eleg lenne.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Kiratheonly
üzenetére
-
gubisadam
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Ejj, tudsz nekem mereteket adni?

Csinalok egy kepet, mire gondolok, es akkor azt behelyettesithetned nekek.
A 2db pumpa tuti odafer, csak a kartya mar nem fog riser nelkul.
Nekem mar kompletten megvan minden, szoval csak atkoltozok.
D5 Next flow sensorja nem mer jol, megneztem. Aquaero szenzorja nem nagy, siman befernek ora alulra.
A csoveket hatul vinnem el, de felul a hatso racsra raknek 4db pass through portot, ott mennenek ki-be.
-
Kiratheonly
tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én pont vettem egy ilyen házat és pont építek bele egy custom loop-ot, hasonló módon hátul elvezetve a csövezés. 10/16-os ZMT csövekkel össze lehet kötni két radiátort az alaplapi tálca mögött.
Ami necces lehet, az a két D5 egymás mellett. Szerintem annyi helyed nem lesz, hogy felrögzítsd mindkettőt úgy, hogy ne lógjon bele az alaplapba.
A 2 flow meterre pedig talán az lehetne a megoldás, hogy mondjuk D5 Next pumpát alkalmazva, megspórolhatod a 2 flow és 2 temp metert is. De az aquaero beépítve az alsó részben sem rossz ötlet. Alul elég sok hely van egyébként, ha nincs szokatlanul hosszú tápod.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Tervezek venni egy mAtx -es házikót. Lényeg, hogy minél kisebb legyen, de azért is szellős is legyen. Most úgy néz ki, hogy a Silverstone PS15 lesz, de azért megkérdezem, hogy létezik ennél kisebb méretben mAtx kuckó? -
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem, a fő probléma a nagy teljesítményű alkatrészek által termelt hő elvezetéséhez szükséges hűtés zaja, amit az egyéni érzékenység fokoz.
Ideális az volna, ha egy játékra alkalmas gép kb. 100W alatti teljesítménnyel hajtható volna, azonban megszokottnak, alapértelmezettnek vesszük, hogy kb. sportautókkal lakunk egy szobában. Vagy arra gondoltál, az lenne az ideális, ha minden családtagnak jutna hangszigetelt szoba, és még dolgozószoba is a felnőtteknek, mert ez kevéssé reális, hacsak nem fosod magadból a milliókat. -
MPowerPH
félisten
válasz
Amerigo57
üzenetére
Pont errol a be quiet Silent Base 802 Window hazrol akartam kerdezni.

Hol talalok mereteket?
Erdekelne, hogy mennyi hely van pl. az alaplap szele(ATX) es az elso ventik kozott? 2db D5 Next es rajta 250 -es EK tartalyok kerulnenek ide, es egy RTX 3090, ami nem rovid. Azt nezem, hogy valszeg csak riser -er tudnam megoldani a kartyat, akkor nem logna bele a szivattyukba. Na de se keretet nem adnak, se kabelt.
Aztan erdekelne, hogy a hatso reszen mekkora hely van az alaplaptalca, es a boritas kozott? Itt vinnem el a csovezes egy reszet, 16 -os csovekkel, es valami space save 90 -es adapterekkel.
Harmadjara pedig, hogy hova a fenebe tudnam rakni az Aquaero kijelzojet?
Ugye elol nincs hely. Tan belefaragom az also boritasba, a pumpak ugyis ott lennenek felul, oda alulra meg meg a 2db flow metert is be kellene suvasztanom. Igy mondjuk kapora jonne, kabelezes szempontjabol a ventiken kivul minden egy helyen lehetne. -
PsycHo88
senior tag
Nem tudom hogy otthon hol lehet venni , én Angliában élek itt kb minden pc boltba van minden színben ablakos nem ablakos
. de egyéb ként jó ház ? p600s is van ahogy nézem
-
PsycHo88
senior tag
válasz
Amerigo57
üzenetére
Már pár napja csak vergődöm
hogy melyiket vegyem
itt pl 2 videó a sokból amit néztem róra hát nem tudom
vidi 1 vidi 2 . azon gondolkodom hogy rá szánom a pénz és befektetek egy be quie tSilent Base 802-be itt tudom variálni a házat van c-type is venti szabályzó stb... -
Hibarin
tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült a milyen gépet vegyek topicban letisztázni a hardvert.
Alaplap: MSI B460M MORTAR
Proci: Intel Core i5-10400F
Procihűtő: ID-Cooling SE-224-XT BasicAlapvetően mATX méretben szeretnék építeni, csak elbizonytalanodtam a kinézett házzal kapcsolatban, mert tavalyhoz képest egy jó 10-est ugrott az ára.
Ez a ház a Cooler Master NR400. Emellett még a Zalman M3 Plust néztem. Nem tudom, hogy utóbbihoz képest megéri a CM a megemelkedett árral, vagy esetleg van-e valami más, amit tudnátok ajánlani? Dizájnban olyasmi tetszene, mint ez a kettő. Árban pedig max 25.Előre is köszi!
-
szasanyi
félisten
válasz
Maelephant
üzenetére
& gubisadam: azon esetekben a nem ideális elhelyezés a fő probléma. Ahol van teljesítmény ott lesz - kisebb nagyobb - zaj is, attól függő belső hőfokokkal.
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Házat szeretnék, AMD 3600, MSI tomahawk 3db 3,5 hdd és 2db SSD számára.
(+ 1db optikai hely DVD írónak, de ez kimaradhat)ár max 25-30e
Az alábbi két házat néztem ki:
SilentiumPC Regnum RG4
Zalman Z9 NeoVélemény? Esetleg van más ajánlott típus.
Köszönöm
-
gubisadam
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Nekem például az asztalon van a géphez, tőleg kb 50 centire. abszolút hallásom van, vagyis vmi ilyesmi szóval kb az is idegesít hogy a syno nas tőlem 3 méterre megy 2 hdd-vel szinte zajtalanul, mégis hallom. Próbálok ezért minél csendesebb setupot összehozni. Játék más tészta, ha kell a teljesítmény akkor van zaj is, de akkor ott a füles v hangszóró.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
PsycHo88
üzenetére
A hangszigetel házak légmozgása - a zárt, szigetelt kialakítás miatt korlátozott, ezért nem lehet jól szellőztetni következménye a részben bent rekedt meleg levegő ezáltan a magasabb hőfokok .
Szubjektíven sosem értettem milyen környezet az ahoval kell a hangtalan PC, ti. jó ventikkel suttágsohoz hasonló zajszint lehetséges jó szellőzés és jó föfokok mellett. Gamer VKA-k a legzajosabban, ha ilyen kell abból jól kell választani és az is moderált marad. Mivel csodák nincsenek, ezért választani kell melyik a fontosabb (de azt is figyelenbe kell venni, hogy milyen hw-nél mennyi lehet a hőfokemelkedés amíg még nincs teljesítmény csökkenés!). -
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Ha úgy alakult, hogy választani tudok két meglévő ház közül, szerintetek melyikbe építsem az alábbi konfigot? A fő szempont a szellőzés természetesen.
Házak:
1) Thermaltake Commander GS-III (VO100K1W2N) [link] / CPU Cooler: 155 mm / VGA 320 mm
2) Sharkoon Vaya II Value [link] / CPU Cooler: 165 mm / VGA 265 mmKonfig:
MB: Gigabyte B460 HD3
CPU: Intel Core i5-10400F
CPU Cooler: ID-Cooling SE-224-XT Basic / 154 mm
RAM: G.Skill Aegis 2x8GB DDR4-3000 CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
VGA: PowerColor TurboDuo R9 280X 3GB GDDR5 OC V2 (AXR9 280X 3GBD5-T2DHV2E/OC) / 267 mm
(Sharkoon-ba is belefér, kipróbáltam már, huzamosabb ideig ment vele)
SSD: ADATA SP900 120GB
HDD1: WD Black 500GB AZEX
HDD2: WD Blue 1TB EZEX
PSU: FSP Hyper S 500
Ház ventik:
1) 2x BitFenix Spectre Pro LED Blue 120mm [link] / jelenleg Thermaltake-ben
2) 2x BitFenix Spectre LED Blue 120mm [link] / jelenleg Sharkoon-ban
3) Arctic F9 TC 92mm [link] / jelenleg Thermaltake-benA választ előre is köszi!
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Ha úgy alakult, hogy választani tudok két meglévő ház közül, szerintetek melyikbe építsem az alábbi konfigot? A fő szempont a szellőzés természetesen.
Házak:
1)Thermaltake Commander GS-III (VO100K1W2N)[link] / CPU Cooler: 155 mm / VGA 320 mm
2)Sharkoon Vaya II Value[link] / CPU Cooler: 165 mm / VGA 265 mmKonfig:
MB: Gigabyte B460 HD3
CPU: Intel Core i5-10400F
CPU Cooler: ID-Cooling SE-224-XT Basic / 154 mm
RAM: G.Skill Aegis 2x8GB DDR4-3000 CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
VGA: PowerColor TurboDuo R9 280X 3GB GDDR5 OC V2 (AXR9 280X 3GBD5-T2DHV2E/OC) - 267 mm (Sharkoon-ba is belefér, kipróbáltam már, huzamosabb ideig ment vele)SSD: ADATA SP900 120GBHDD1: WD Black 500GB AZEXHDD2: WD Blue 1TB EZEXPSU: FSP Hyper S 500
Ház ventik: -
Hahó!
Nem találtam jobb topicot ezért ide teszem fel a kérdést remélem nem gond.
Pénteken elvileg megérkezik az új gépház ami egy Cooler Master sl600m lesz.
Jelenleg egy 3090 Strix-em van ami elméletileg pont bele megy és verticalisan akarom bele tenni szóval a szellőzés elvileg így még jobb lesz.
Gondolkozom azon, hogy lecserélem egy Suprim X-re, de az még hosszabb lenne és elméletileg nem fér el.
Esetleg van arra opció, hogy több helyet biztosítsak a kártyának és ezáltal simán elférjen? Van egy takaró lemez a táp tartónál azt, ha kiveszem akkor megoldódik a probléma vagy a táp tartó miatt se férne el?
-
RI/OS
addikt
Valakinek van ötlete p600s-re, sima fekete nem TG oldal lappal?
-
KAMI911
senior tag
Sziasztok!
Egy AMD Ryzen 7 3800X, MSI Radeon RX 5700 XT Mech OC, FSP Hyper M 700W, Asus Prime X570-P SSD-s konfignak keresek új otthont. Milyen jól szellőző, porszűrős, csendes, elegáns, nem gamer ATX-es házat ajánlotok mondjuk 50e forint alatt itthonról, amit lehet is kapni? Szerintem már nem lesz szükségem 5,25-ös helyre, 3,5 lehet hogy kell, de jelenleg most nincs. Jól elhelyezett előlapi csatlakozópanel előny lenne, több USB-vel, fejhallgató és mikrofon csatlakozókkal. Ha lehet több ajánlott modellt is írjatok.
Előre is köszönöm! -
rodman73
aktív tag
Köszi! Core X5-t lehet venni valahol itthon? Hirtelen nem találtam sehol sem.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy olyan gépházon, amiben vízszintesen lenne az alaplap. MSI Z490 Carbon Gaming lapom van, egy Dark Rock Pro 4 hűti a procit rajta. Videokártyám most adom el, nem tudom mit tudok jelenlegi helyzetben venni sajnos.
Milyen házat tudnátok ajánlani? Számít az ár is persze, jelenleg 50k forintom lenne rá. Ha ennél drágábban lenne csak akkor kicsit gyűjtögetnem kell még. 
-
PsycHo88
senior tag
Egyébként most olvasom a hivatalos weboldalon hogy a Define C-nél a max gpu hossz az 315mm úgy hogy már a venti be van szerelve ! szóval az jó
.
GPU max length 315 mm with front fan mounted
. -
PsycHo88
senior tag
Igen ránézésre is a Meshify C nem egy halk ház
a p600s nekem egy kicsit nagy és hát igen drága
bár tudom hogy egy gép ház több évre szól
nekem most a gépem a régi corsair 500R-be van ami már igen csak régi . Szerintem a Phanteks P500A is kb olyan lehet mint a Meshify C
minden hangot hallani . Akkor talán még a Fractal Define R6
-
Atish19
őstag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
PsycHo88
üzenetére
Hááát...308mm ir a VGA-ra.Elvileg marad 7mm-ed...
Szóval ventit biztos nem teszel elé.Elvilegben befér a VGA.
Engem a VGA méretbeli korlátozás tarott vissza ettől a háztól és én inkább Phanteks P500A vettem,de van ennél kisebb és nagyobb is.Van nem RGB verzió is és 435mm VGA elfér benne.Meg akár előre 420-as radi felülre meg 360-as.
Tornyos CPU hűtő pedig 190mm-ig. -
PsycHo88
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Köszönöm én is nézegettem a Meshify szériát nekem is tetszenek nem tudom hogy ezek a házak mennyire halkak .
A vga-m pedig ez
-
Szabikaa20
őstag
válasz
PsycHo88
üzenetére
Nem tudom melyik GTX2070-ed van,de ebbe a házba max 315mm VGA fér csak el.De ha már ezt veszed szerintem ez szellősebb és szerintem szebb is.
FD Meshify C TG
u.i: ha lesznek elöl ventik akkor még kisebb. -
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Segítséget illetve tippeket szeretnék tőllekek kérni , pc ház vásárlás előtt állok és nem igazát tudok dönteni már egyszer mellé fogtam egy nzxt h500-al amit sikerült eladni
szóval most vennem kell egy házat . Ami nekem nagyon fontos lenne hogy halk legyen
illetve ne legyen sűtő a házikó (tudom nehéz a kettőt hossze hozni
)Szerintetek melyik lenne az ideális ház .
Pár igény lenne Pl ATX kellene nem muszáj üveg oldal lapos RGB stb.. a cpu coolerem egy Corsair 500a ami baromi nagy 169mm magas illetve a vga sem kicsi
. ár max 40-50e bár mind1 mert külföldön élek szóval nem biztos hogy ugyan az az ár mint otthon .
Egyébként már vettem 5 db Noctua NF-A12x25 ventiket amik brutál halkak még magasfordulaton is . Van egy kiszemelt ház ami nagyon tetszik Fractal Define C
mi a véleményetek rőla ?Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget .

-
Azóta is ezen őrlődöm..

Esetleg valaki tud érveket egyik vagy másik mellett?
Vagy más alternativa ilyen speccel:
Legalább ATX, fehér vagy ezüst színű, halk is legyen, zárt is, de azért üveg oldallap, vertical vga is lehessen bele tenni amiben nem forr fel meg legalább 4 HDD menjen is bele.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Látom pont most téma a hangszigetelt ház, kikérném az én esetemről is a véleményeteket:
Fractal Design Core 3000 ház 3 gyári hűtővel
FSP valami 450 táp
Gtx 1050ti vga
intel i7 be quiet procihűtővel
1db 5 éves wd black vinyóGondolom a vinyó, a táp és a gyári hűtői a háznak a fő zajforrások. A kérdés az, hogy van-e olyan hangszigetelt ház, ami egy konfig újítás esetén (mondjuk rtx3070 szint) kiszolgálja a hűtést, vagy inkább a ház és a táp ventijeinek a cseréje a jó irány pénzügyi megfontolásból.
-
-FLY->
őstag
NZXT H510-nél van jobb 25k környékén (noctua ventilátoraim vannak 12-14cm több db)?
Üveg sem kellene, de nem zavar. -
chopin42
őstag
válasz
abridabri
üzenetére
Nekem a jó kis Evga g3 550 a leghangosabb, a félpasszív módja sz@rt nem ér, mert netezés alatt/120w körül is bekapcsol és akkor felpörög, mint egy turbina majd visszalassul, leáll. Ha kivezem a félpasszívot, akkor is csinálja, és alapból is hallani minimumon. Ez akkor derült ki, mikor kivettem a hdd-t
De komolyan, meg is fogom moddolni egy kicsit, bár amúgy is sz@rakodik (bár nem tuti), lehet, másik kell majd
-
válasz
chopin42
üzenetére
Igen ,én is most vettem 2TB SSD-t , de arra kb csak a játékok férnek manapság

A 4K filmeknek továbbra is kell a HDD sajnos. Na meg torrentezni se mernék SSD -n , szerintem hamar kinyírná .
És a HDD leghangosabb a gépemben , hiába raktam hangszigetelő dobozba . -
válasz
fboldog
üzenetére
"Amúgy a zajszigetelt ház téma mindig előjön és mindig érdemesebb elgondolkodni egy mesh jó légáteresztő házon, ahol normális hűtést használ az ember."
Ez az esetek többségében igaz amit írsz , de neki pl 2 HDD je van , azok meg baromi hangosak ,ezért is javasoltam hangszigetelt házat, pedig nem szokásom. -
válasz
tothjani81
üzenetére
hdd -> tipikusan 2.5" notebook hdd/ssd megy bele és m2 ssd-nek is szokott hely lenni.
memoria -> notebook so-dimm
zajszint -> ez ugye fugg a terheléstől is, de van teljesen ventilátor mentes brix is.Amúgy láttam, hogy írtad a táp a legzajosabb.
Ha tápot veszel (nagy off), akkor valami hybrid félpasszívat, ami csak nagy terhelésnél zajong vagy néz körbe jól, hogy mi az ami tényleg csendes.Amúgy a zajszigetelt ház téma mindig előjön és mindig érdemesebb elgondolkodni egy mesh jó légáteresztő házon, ahol normális hűtést használ az ember.
Több levegő -> jobb hűtés -> kevesebb zaj. -
dala
tag
Sziasztok!
15k-ig lenne a piacon egy jól szellőző porszűrős best buy Atx ház?
Vagy ilyen árkategóriában felejtős?:S
Köszönöm előre is!
-
pengécske
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire off-topic, de talán itt kapok legkönnyebben választ. Van egy Zalman Z3 Plus házam (jó régi, 8+éves). És hiányzik sajnos egy antivibration padja (lába). Ezt honnan lehetne szerintetek pótolni?
Köszi előre is. -
Amerigo57
őstag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Itt néz szét.
Link: -
válasz
tothjani81
üzenetére
Erre szerintem egy frisebb Intel NUC vagy Gigabyte BRIX (jobban konfigurálható) is elég lenne.
-
szasanyi
félisten
válasz
tothjani81
üzenetére
Akkor mégis meg kellene fontolnod egy korszerűbb és sokkal kisebb fogyasztású konfigot (dVGA nélkül ha úgysincs szükség rá) ami nagyobb ráfordítás nélkül is szinte zajtalan lesz, kevesebbet fogyaszt és jobban megfelel a felhasználási céljaidnak. Én arra már nem áldoznék annyit, hogy az halk de egyúttal nem forró legyen.
Persze azt űj vásárlással és használtan is megteheted attól függően mennyit tudsz/akarsz áldozni rá a jelenlegi konfigod használt eladásából befolyó összegen túl.
Itt van két topik linkje ahol a témában infókat szerezhetsz ami alapján könnyebb eldönteni milyen lovat akarsz.
[link] és [link] -
-
szasanyi
félisten
És azal a megoldással jól be is fűtött magának.
Sajnos (?) fogalmam nincs mint jelent az ákom-bákom.
tothjani81: mire használod a PC-t? Mert ha terhelve van, akkor vagy zajszint lesz vagy meleg (lehet nem is kicsi). Sajnos nem lehet - vagy nagyon nehéz - megoldani a 0-hoz közeli zajszintet normális hőfokokkal. -
válasz
tothjani81
üzenetére
Mivel azt írod nem kap nagy terhelést a gép ,és nincsen tuning sem ,ezért berakhatod akár egy hangszigetelt gyengén szellőző házba is amilyen pl a Be Quiet vagy Fractal Define R széria .
Tápban meg vagy venticsere ,ha értesz hozzá vagy sajnos költeni kell arra is és újat venni. -
válasz
tothjani81
üzenetére
Hangszigetelt ház+veszel egy fanless tápot.
-
válasz
tothjani81
üzenetére
Előbb szűrd ki mi a legnagyobb zajforrás.
Fogd le az ujjaddal a CPU majd a VGA ventit egy fél percre ,nem lesz semmi bajuk. Ha nem ezek a zajforrások akkor kezd lehúzni a házventiket egyesével.Ezek után jöhet a HDD -k lehúzása . Ha mindezek után is zavar ,akkor maradt a tápventi. -
válasz
Goblin12
üzenetére
A neo g mini v2 minden csak nem airflow. :)
- függőleges videokártya nem kap levegőt a mellette lévő üveg miatt.
- elől ugyan úgy nem kap elég levegőt az AIO.
- ha beszereled az AIO-t, akkor a 345-os max hosszúságból legjobb esetben is 290 lesz.Ha ez a vonal forma tetszik, akkor a sima Mini V2 módosított előlappal sokkal jobb választás lenne. (Ilyenem volt, épített vízhűtéssel. ;))
Ekkora ház esetén pl. lehet érdemes megvárni a Phanteks P200A (ami ugye a Mettallic Gear anyacége és a fent említett ház minimális modernizálása.) megjelenését vagy Fractal Design Meshify házakat megnézni.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Keresem a tökéletes ITX házat, de még nem igazán találtam meg.
Ezzel a pár kritériummal valószínűleg nem is lesz sok a piacon.
- Férjen el benne kényelmesen --> NZXT Kraken Z63 2x140mm 30mm vastag + venti --> 55mm
- 3 VGA slot legyen benne.
- Airflow legyen
Én jelenleg erősen vele szemezek ---> MetallicGear Neo G Mini V2
Ha valakinek van rajta kívül hasonló vagy jobb találat a tarsolyában, kérem szépen.

-
tothjani81
senior tag
Üdv mindenki. Tanácsra - segítségre volna szükségem. Van egy pcm ami maxximálisan kielégíti az igényeimet de sajnos kicsit zajos. Normál esetben elfogadható a zajszintje de hifizésnél belehallom a zenébe. Zavaró. Erről volna szó
CPU: Intel Core i7-4770, 3700 MHz (37 x 100, 4 mag 8 szál)
Alaplap: Gigabyte GA-Z87X-SLI
Memória: 2x8 Gb DDR3 Kingstone Hyper X 1866Mhz
Videókárty: Asus Nvidia Gtx770-DC2OC-2GD5 videókártya - 2 GB
SSD: Samsung Evo 840 - 240 Gb
HDD1: WD Blue 1 TB
HDD 2 Hitachi 7200 rmp 1 TB
Tápegység: FSP Raider 650W
Ház: Gigabyte Luxo X10
CPU hűtő: Deep Cool Gammax 300
ODD: Samsung DVD-RWMit javasolnátok mit kezdjek a zajjal. Mindenre nyitott vagyok de nem akarom a gépet eladni és újat venni. Hogy tudnám zajmentessé tenni. Vagy ha esetleg drága lenne a tuning mit javasolnátok milyen gépet milyen házban vagy mi a megoldás?
Játszani nem játszok csak letöltés alap programok mennek semmi extra.
Előre is köszönöm
-
Atish19
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ismerős Amazonon.de-n keresztül rendelte Caseking-től. 4-5 napos dispatch-et ír az oldal, de 4 vagy 5 nap alatt már nála volt annak ellenére, hogy a követés szerint még csak előkészítették szállításra. kb 60000-ért kapod meg ott is a szürkét. A többi szín kicsit drágább.
-
RI/OS
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Bestmarktnál van egy darab. [link]
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Esetleg valaki tud valahol Phanteks Eclipse P600S TG házat? Újat! Ami van is! Tiszta szégyen ez az ország. Egy 40K-s házat ma már 60-ért sem kapok meg, mert itthon nincs. Nézegettem pl alza.hu-n, ott sincs, persze a szlovák, cseh, német, osztrák alza-n van, és elérhető is, de ide nem szállít!
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Generációváltás végett új ház is kell és kiszúrtam hogy vannak ezek a spéci cube mATX-es házak. Épp ilyen mini gépet szeretnék, ami kis helyet foglal, könnyen mozgatható. Egy pár házat már kinéztem, érdeklődnék melyik típus/márka érdemes megvételre - stabil, jó anyaghasználat vagy olyanok hogy akár egy papaír dobozba is rajhatnám a cuccot.
CHIEFTEC UK-02B-OP
CHIEFTEC CUBE CI-01B-OP
CHIEFTEC Chieftronic M1 (GM-01B-OP)
Aerocool Atomic v2 (ACCS-PV26123.11)
Spire Powercube 1418
Thermaltake Core V21 (CA-1D5-00S1WN-00)
Thermaltake ARMOR A30i (VM700A1W2N/3W2N) -
abdulka1
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Akkor olyan ventilátort kell venni amit tud szabályozni a lap! Olyan nincs hogy egyik módon sem tud! Mi a lap típusa?
-
abdulka1
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
3 csatlakozóról a leggagyibb Y elosztóval is, 6db ventilátor ventilátor vezérelhető alapból, és ami a legfontosabb, a nekik megfelelő módon! De ha neked jó, hogy véletlenül sem tudod egyformán vezérelni az egy csatlakozóra kötött ventilátorokat, és a fele vagy áll vagy maxon pörög minden átmenet nélkül, akkor nem szóltam. (Majd ne nagyon csodálkozz ha idő előtt tönkremennek)
-
smiti
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Jönnek majd nálam sokkal okosabbak és hozzáértőbbek, de az Én véleményem szerint érdemes ránézned a Lian Li O11D szériára.
Én imádom. ( Az asszony erre mondta eddig azt: Ez igen, ez jó lesz. )
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 CPU hűtő garanciális
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Thermaltake DistroCase 350p Showcase ház
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Jackson elektromos gitár
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem is olyan régen vettem ugyan ezt a fajta házat, pont ezt az óriás hűtőt szeretném majd beapplikálni
Viszont úgy emlékszem, hogy vertikálisan beszerelhető GPU-nak gyárilag nincs kialakítás, ellenben egyáltalán nem feltűnő a változtatás

.
Tornyos CPU hűtő pedig 190mm-ig.
Busterftw