- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
BitRider #26674 üzenetére
Minden viszonylagos.... USB mikrofon? Hűha...... Őőőőőőő..... Ok. Amúgy a MIDI billentyűk java is használ USB-t is. Azaz simán kommunikál a géppel hangártya nélkül is. Most kicsit körül néztem itthon, de gyakorlatilag nincs olyan MIDI billentyűzetem (vagy más MIDI vezérlőm) itthon, amihez kéne a hangkari MIDI portja. Mindegyik plug'n play USB kapcsolattal (is) megy. Pedig akad itthon pár ilyesmi is.... Hangszórót ilyen pénz megközelítéssel felesleges túllihegni. Talán az Eris széria, ami bele férhet. Bár a 3.5 azért inkább egy tartalom fogyasztásra való hangfal. A többi is.... De talán kevesebb kompromisszummal. Ha valami normális kell belépő szinten, akkor a Kali Audió LP6 egy egészen jó cucc. Adam Audiot én a ribbon magasak miatt nem szeretem, de ettől másnak még beválhat. Stílustól függően esetleg KrK (erősen R'nB világ) jöhet számításba. Vagy marad egy jobb fejes, ha valóban hallani is akarja, hogy mit csinál... Mivel ez az alapja minden zenei tevékenységnek, pont ezen biztosan nem érdemes spórolni. A hangfal azért is kényes téma, mert nagyon nem mindegy hol és hogyan használja valaki. Lehet a szobába jól szól, amit csinál, aztán leviszi a kocsiba és a fejét vakarja, hogy mi van eltolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged