- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Nem euróval számoltad véletlenül?
Na de, nekem hibás lett az állomásom végül kicseréltettem egy 858D-re (ez volt azonnali cserébe az üzletben) ez csak hőlégfúvós digitális állomás de roppant hasznos cucc, retro videókártyán tudtam vele cserélni memóriát viszonylag könnyen, forrasztáshoz meg megmaradt Quicko T12. Viszont meg kell mondja a lengyel pisztoly pákánál nincs jobb, csak ne zabálná el a forrasztó hegyeket pillanatok alattPedig csak 75W-os, de a rézhegyet meg tudja enni pár forrasztás alatt, cserébe a nagy rezes felületeket is tudja forrasztani.
Egy vákumos kiforrasztót szeretnék egyszer majd, csak azért elég beteg ára van egy jobb modellnek, egy ilyen egyszerü kis quicko vagy yihua állomáshoz képest 3-4x-es ára van.
Visszatérve a hőlégfúvóra nagyon hasznos ketyere, csak vigyázni kell hogy ne takarjuk el kézzel a légbeömlőt, 290-300 fokon szedtem le a memória chipet, némi folyatószerrel rásegítve tizenpár másodperc alatt lekaptam a nyákról, a FET-et szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest