Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz Archttila #55033 üzenetére
Nekem is 20-21 centis a tenyerem, és volt is egy Rival 100-am, de pici volt, így eladtam.
A jelenlegi Asus Strix Claw viszont elég kényelmes fingertipre (esetleg claw-ra). Talán csak a hüvelykujjnál lévő gomb zavaró. Néha megnyomom, ha meg kell emelni az egeret, így nem is tettem rá semmi funkciót.
Amúgy viszont jó kis egérke, forrasztás nélkül cserélhető japán omronokkal, és egy egész jó szenzorral."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ribizly
veterán
válasz Archttila #70044 üzenetére
Persze. Akkora lapátot én még lehet életemben nem is láttam.
Az M310 egy kényelmetlen hulladék. Volt "szerencsém" többször rámarkolni már a munkahelyen és nem ajánlanám senkinek (a formája alapján). Szóval nem csodálom, ha le szeretnéd cserélni.
A G603 egy sokkal nagyobb egér attól, de a Te kezedhez én tuti nagyobbat választanék. Persze a piacon a nagyobb, jó wireless egerek (Roccat Leadr, Logitech G900/903) sokkal drágábbak és nem biztos, hogy jobban megfelelnének, mint a G603.
Nálam az egyetlen ellenérv a G603 ellen az, hogy wireless only, tehát nem lehet rácsapni kábelre és úgy használni amíg plusz töltődik, hanem csak a behelyezett aksi ereje táplálja (ami állítólag amúgy igen hosszú ideig képes erre), míg a G403 (wireless) és a G703 megy kábelről és a belső aksiról.Ha sokat használod és sokat hurcolod, akkor lehet a G603 a jobb megoldás.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
-
ribizly
veterán
válasz Archttila #73518 üzenetére
Ebben egyetértünk. Butaság, hogy a GPW-el ezt csinálja a Logitech. Lejjebb kellett volna pozicionálnia (mondjuk 20k) és vinnék mint a cukrot. Persze értem én, hogy az üzleti modell nem ilyen, de ahhoz, hogy vásárlói kört szerezz (vissza), ahhoz a jó ár is hozzátartozik. És mondom ezt úgy, hogy a G90/100s/102/203-al már elfoglalták az olcsó, kicsi, vezetés egér piacot.
-
Archttila
veterán
válasz Archttila #73518 üzenetére
Szerintetek mondjam le a rendelést? Az Alzanal hasonló áron 2 év garival árulják a G Pro-t! Bár nagy valószínűséggel ha szar akkor az 1 év alatt így is úgy is megmutatkozik...
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
ribizly
veterán
válasz Archttila #73529 üzenetére
Miért mondanád le? Egyetlen biztos, ismert "hibája", hogy gyorsan merül az aksi. Még nekem is leesett az állam és percekig néztem magam elé, amikor először a kezembe fogtam, pedig én hívő G102/304/G Pro felhasználó vagyok.
Ha meg mégsem jönne be, akkor 2 héten belül (amennyiben online rendelted és magánszemélyként) visszaviszed / visszaküldöd (elállsz).[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
-
ribizly
veterán
válasz Archttila #74007 üzenetére
Ha nem a pontos forma kell, akkor 6-7mm-es bőrlyukasztó és kapapács (bamm-bamm-bamm-...) a teflonos oldaláról és lesz egy rakat kerek talpad. Amiket még, ha nagyon akarsz finom polírpapírral megdolgozhatsz.
Ha meg forma kell (általában nem kell), akkor minta felrajzol, körömollóval kivág és domborúra csiszol.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
micafighter
nagyúr
válasz Archttila #74007 üzenetére
Nekem jaffa forumtarsunk papirlyukasztot ajánlott, azt mondta ki kell próbálni az egyik oldalról úgy lyukaszt hogy jó lesz és nem is biztos hogy kell csiszolni A végeredmény az kis kör alakú talpak lesznek, de azokat igazából univerzalisan tudod használni bármilyen egeren
-
ribizly
veterán
válasz Archttila #74023 üzenetére
Nem. Viszont előfordulhat néhány régebbi egérnél, hogy vékony (nem akarok hülyeséget írni, de talán a régi Razer DA-nál 1mm-es kellett , de majd kijavítanak a tapasztaltabb kollégák).
Long story short: A ragasztóval együtt olyan ~0.6mm-es lesz és az tökéletesen elég és megfelelő.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
dobragab
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Novemberi hardverkavalkád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest