- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Vanir
veterán
válasz
Zimmi91 #42238 üzenetére
Hardveraprón van egy vadiúj MX518, a Kinzu v2 egy retek.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Zimmi91 #17242 üzenetére
Nem tűnik rossznak, de nem szeretem az olyan egereket amiken van duplaklikk. Meg ugye az ára sem olyan tetszetős nekem, sajnos nincs most drágábbra pénzem.
Kb ezek maradtak:
D-708X-1
D-708X-2
GB m6580
G T 515
C MBMSO02Ja és az első és második között mi a különbség?
Ezek közül melyik a legajánlottabb? Holnap szerintem meg is venném.
Rá kellett jönnöm, hogy a legtöbb mai egéren több van mint 3 gomb, meg, hogy ilyen árban nem kapok minőségi egeret.Egyébként ha 2 évig kibírja nekem már megérte. A mostaninak is csak a középső gombja szarakodik, de ezen már a pucolás sem segít.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Zimmi91 #17149 üzenetére
A nagy egérguru ő. Még ha sokaknak fáj is és megosztja a közönséget.
Egyébként meg egyértelműen G400, mivel biztosra tudjuk, hogy maximálisan kielégítő az optikája. Másrészt pedig a fogása sokkal-sokkal több embernek lesz kényelmes mint a 300-é. Volt a kezemben ilyen egér, meg sem tudom fogni normálisan. -
-
-
MarcZ
senior tag
válasz
Zimmi91 #16991 üzenetére
Igazuk volt az Uraknak, a G400-nak valóban jobb a szenzora, a nagyobb rántásokat pontosabban veszi, teljesítményi szempontból kb. ennyi, gyors, minden. Kényelem egyforma, nekem legalábbis. mind a kettőnek hasonló a kialakítása, így ez nem meglepő szerintem, ami a G500-ban jobban tetszett, az a görgő, nagyobb volt, és nekem jobban tetszett, könnyebb volt kezelni, ez sem rossz, de picit kisebb, ebből a szempontból a G500 nyer.
-
-
-
válasz
Zimmi91 #16563 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, hogy neked megéri-e. Én jobban szeretem a DA formáját. A G400 nekem kénylemetlen. Jelenleg is egy MS IME 3.0-át nyúzok, amit mindössze 3ezer Ft-ért vettem használtan. Életem legjobb vétele volt
Ugyanennyiért pedig lehet új MS WMO-t venni ebay-ről. -
-
-
-
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Zimmi91 #16368 üzenetére
1.hsz-t olvasd már el teljes egészében! Kimásolom neked a választ a kérdésedre:
"Lézerest alapból nem ajánlok komolyabb játékhoz. Régebbi modelleknél (pl. Logitech G3 / G5, Razer Copperhead) ez hatványozottan igaz. Azóta persze valamicskét fejlődött a technológia, s ezért akad egy-két kivétel, ami még a "használható" kategóriába esik, de alapvetően optikai vagy 3G / 3.5G infra, ami kell."Annyira különbözik egymástól az a két egér fogásban, hogynem értem a dilemmádat. Amúgy meg G400/MX518.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Zimmi91 #16209 üzenetére
Az általad említett logitech rágcsálók valóban nagyon jók, csak nem olyanok egyáltalán, mint a mostani egered
Ha leírod, hogy milyen beállításokkal használod az egeret, milyen stílusban fogod és milyen stílusú érzékenységet használsz jobban fogunk tudni segíteni.
scham: engem nagyon érdekelne a kana teszt!
-
Jamboo529
senior tag
válasz
Zimmi91 #16209 üzenetére
Nekem Mx 518 van elég régóta. Nagyon tetszett, bár kis időbe telt míg hozzá szoktam.
Bármilyen felületen nagyon pontosan dolgozott.
Az utóbbi időben 2x is szét kellett viszont szednem, mert a görgője kezdi felmondani a szolgálatot. (lehet ez annak is betudható, hogy néha odacsaptam az asztalhoz.)
A kis fém rugó mindig kipattan a helyéről, és megakasztja a görgőt, mint ha be lenne ragadva.
Ha szétszedem, és újra összerakom akkor viszont megy megint remekül.
Ezt leszámítva remek kis egér, mindenkinek csak ajánlani tudom. Még mai napig sem kopott le róla a logitech feliratos körön kívül semmi. -
WolfheartGR
őstag
válasz
Zimmi91 #16207 üzenetére
Első hsz megvolt?
Akkor fogásstílusod határozd meg, utána lehet egeret ajánlani. Jó lenne tudni mekkora helyen fordulsz 180 fokot.
Játékban állítható az egérérzékenység ezért a dpi/cpi egy másodlagos dolog, az elsődleges a szenzor pontossága. Van pár egerem, köztük 3500dpi-s mégis 400/450-en használom, attól függ melyik mit enged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged