Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
Sziasztok! Most, hogy elolvastam az első hozzászólást kezdenek a dolgok jobban derengeni. CoD4-ezem, egy G500-as van a birtokomban. Vajon megérné cserélni G400-ra? Olvastam, hogy inkább optikai, mint lézeres. A G400 jobban fogja venni a nagy rántásokat? (1000 CPI-n játszom.) Még azon is elgondolkoztam, hogy MX518-ra váltok, de őt nem lehet makrózni, de ha jobban veszi a nagyobb rántásokat a G400-nál, akkor még az is megfordul a fejemben, hogy egy olyanra váltok. Vélemények? Maradjak G500-nál? Esetleg G400, vagy MX518?
A man's got to do what a man's got to do.
-
MarcZ
senior tag
válasz jaffa 2843 #16908 üzenetére
Nem, úgy értem, hogy milyen pontosan veszi őket. Pl. az nagy rántás, hogy megyek, hirtelen meglátok valakit jobbra, odarántom és pontos. Bár ilyen szempontból a G500-al nem volt bajom, de talán a G400 vagy az MX518 pontosabb?
-
MarcZ
senior tag
válasz Tothgera30 #16910 üzenetére
Oh, értem. Igazából még azt nem értem, hogy a G400 hogy-hogy jobb a G500-nál? Úgy értem, oké, hogy optikai és sokkal kiforrtabb technika, mint a lézer, de olvasva a specifikációkat, abban is a G500 viszi a prímet. Van lehetőségem kipróbálni, csak az a baj, hogy ha megjön a G500 gariból, akkor ha tényleg voltok G400-ra, akkor nem szeretném kibontani a G500-at, mert bontatlanul szeretném eladni.
-
MarcZ
senior tag
-
MarcZ
senior tag
Na, közben nekem is megvan a G400, nagyon brutkó.
-
MarcZ
senior tag
válasz Zimmi91 #16991 üzenetére
Igazuk volt az Uraknak, a G400-nak valóban jobb a szenzora, a nagyobb rántásokat pontosabban veszi, teljesítményi szempontból kb. ennyi, gyors, minden. Kényelem egyforma, nekem legalábbis. mind a kettőnek hasonló a kialakítása, így ez nem meglepő szerintem, ami a G500-ban jobban tetszett, az a görgő, nagyobb volt, és nekem jobban tetszett, könnyebb volt kezelni, ez sem rossz, de picit kisebb, ebből a szempontból a G500 nyer.
-
-
MarcZ
senior tag
válasz execute93 #17134 üzenetére
G400, vagy MX518. Elsőből könyebb találni, másodikból már kevésbé. Még mindig a legpontosabb egerek a piacon.
(#17136) Zimmi91: Vagy igen, DA is egy opció, de hát ugye a G400 fogása inkább hasonló, mint az az egerentyű, amelyet ő linkelt.
[ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
válasz blaca83 #17177 üzenetére
Vannak dolgok, amelyek nem igazak ebben az irományban sajnos. És igen, még mindig az optikai viszi a prímet, ezek közül is a DA v2, G400, vagy egy picivel olcsóbb MX518, amelyet már alig lehet találni és csak használtam, másrészt makrózási lehetőségeket nem támogatja, de nem is ajánlott a makrókat használni, max. beprogramozni, na, azokat az Mx518-on is be tudod. A G400 és az Mx518 az igazából teljesen ugyanaz attól függetlenül, hogy az MX518 1800 CPI-s, míg a G400 3600 CPI-ig vihető fel. A két egér ugyanazt a szenzort használja, szóval pontosságban egyik sem jobb a másiknál. Ha esetleg a DA v2-ben gondolkodsz az egy picivel drágább kategória, az infrás (optikaihoz nagyon hasonló), 3500 CPI-s, nagyon hasonlít az MX518-hoz és a G400-hoz, bár nem ugyan azt a szenzort használja, hanem egy másik, nagyon hasonlót, így pontosságban nagyon hasonlóak, van aki azt mondja, hogy ugyanaz, de tommjee, egyik topik lakó, akinek volt MX518-a is és DA v2-je is azt állítja, hogy ő az MX518-at picit pontosabbnak érezte. Ezeken felül még az Ikari is ajánlott, de kizárólag optikai verzióban. G400-at és MX518-at nem könnyű találni, ha használtan akarod őket venni, G400-ból elég sok új van, hiszen még egy friss egér, most nyáron lett 1 éve, hogy piacra dobták. Sajnos MX518-at újonnan már nem hiszem, hogy találsz, néha-néha felbukkan egy itt PH!-n, de ha tényleg felbukkan, akkor bűn nem kihagyni, mert nem nagy rá a kereslet, így jó áron adják őket. DA v2-ből nagyon sokat találni, egy nagyon keresett egér, rosszul nem jársz vele semmikép.
-
MarcZ
senior tag
válasz WolfheartGR #17183 üzenetére
Pedig véleményem szerint a DA-nak sincs rossz fogása, szóval nem tudom igazából, de nekem is inkább az MX518/G400 a szimpatikusabb.
-
MarcZ
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #17223 üzenetére
MX518: Ha olyan egeret szeretnél, amely inkább "old school stílusú", akkor mindenképpen ez.
DA v2: Ha a Mambának nagyon bejött a fogása, akkor ennek is befog, lehet, hogy akkor az MX518 nem éppen egy kényelmes jószág lenne neked, de ha leírod, hogy a G5-nek milyen volt a fogása számodra, akkor könnyebben meg lehetne állapítani melyik a nagy Ő számodra. Ja és ha használsz makrókat, akkor mindenképp DA v2, mert az MX518 nem makrózható.A man's got to do what a man's got to do.
-
MarcZ
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #17232 üzenetére
Akkor ezek után mindenképp DA. Igazából szenzorban kb. ugyanolyan pontos mind a kettő.
(#17234) TESCO-Zsömle: Igen, DA elég magas egér. Ha jól mondom ugyan az a shape, vagy ha nem is épp ugyan az, akkor nagyon hasonló. Minden esetre nem fogsz rosszul járni a DA-val, jó egér nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
válasz Predator2 #17317 üzenetére
MX310? Az szép szerzemény, gratula! Ha jól tudom, van valami olyan spray, amely az egérpad siklásán javít, de az a baj, hogy már nem emlékszem rá hogy hívták, csak véletlen akadtam rá. Annyit tudok segíteni, hogy van spray, amivel lehet ezen javítani.
-
-
MarcZ
senior tag
-
MarcZ
senior tag
Már eleve azért rossz a szenzor, mert lézer. Amúgy nagyon ajnállak, hogy a G400 fogása nem jött be, pedig az egy kb. 25x jobb egér. Az meg egy csöppet vicces, hogy őt hibáztatod azért, mert a G400 fogása nem jött be, nem villogtak a gombjai úgy, mint a salamon töke és nem lehetett még +20 tonnát rárakni súlynak. Ő mondta, hogy fogd meg az egeret és a szenzor pontossága miatt ajánlotta, mert az a szenzor még mindig a világ legpontosabb szenzora. Jut eszembe, pont azért nem csúszik rendesen a padon, mert kerámia talpai vannak, melyben megakad. Ez a kerámia cucc is csak egy marketing bs, valójában semmi haszna, inkább hátránya a többivel szemben. Azt sem teljesen értem, hogy hogy nem jött be se a DA, se a G400 se az Ikari fogása sem, hiszen mind a három különböző fogás. Lehet, hogy elsőre tényleg nem jött be, de ha mondjuk 1 hétig fogtad volna valamelyiket is, akkor biztos vagyok benne, hogy teljesen megszokod.
[ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
-
-
MarcZ
senior tag
válasz tommjee #17413 üzenetére
Azt én is olvastam, hogy a 2012-es Imperator már elég jó lett. Esetleg tudod milyen szenzor van benne? Azt tudom, hogy most az új Taipan-ban az S9818 van. Esetleg az Impiben rosszabb van? Mert ha igen, akkor ez az új Taipan elég jó egér lehet. (Megmondom őszintén, nagyon kipróbálnék egyet.
[ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
válasz Dexter-2000 #17419 üzenetére
Egy kérdés. Az A3090-es szenzor miért nincs az ajánlott listán?
-
MarcZ
senior tag
válasz Dexter-2000 #17422 üzenetére
Bocsi, nem neked akartam válaszolni, félrenyomtam.
(#17423) tommjee: Kár érte. Ha mégis, szólj, légyszíves!
-
MarcZ
senior tag
Szerintem simán vedd meg ezt, ez jó office munkára is, és ha még netalántán játszani is volna kedved, amit úgy olvasok, hogy szoktál, arra is kitűnő. Esetleg ha tudod, valahol próbáld meg a fogását.
-
-
MarcZ
senior tag
Na, ma megszereztem életem első Mx518-át. A képen a testvérrel a G400-al és egy G35-el szerepel. Nagyon jó egér, ami feltűnt benne, hogy a G400 kattintása egy csöppet halkabb, amúgy meg ugyanaz. Egyiktől sem fogok megválni.
-
MarcZ
senior tag
Már jön is a probléma sajnos... Leszedtem a Logi oldaláról a legfrissebb SetPoint-ot, de csak az a Mouse and Keyboard Settings jön be és nem az a lista, ahol az egeret tudom kiválasztani. Hogy hozom azt elő? Mellesleg az első hsz.-ben nem mutatja a képet, elnézést érte, itt van.
-
MarcZ
senior tag
válasz Prison85 #17516 üzenetére
Nem tudom mi a bajod a Logival, de az tény, hogy a G400 az egy nagyon jó vétel. Steel-ből a legjobb az Ikari Optical, de ha mindenképpen lézereset akarsz, akkor olcsóbb alternatívák közt ott van a G9x, vagy a G500. Mind a kettő ugyan az a szenor és a Sensei is azt a szenzort használja. Nem tudom Xai-n gondolkoztál-e, de megsúgom, az is. Steel-ből és Logiból a legtöbb egér azt a 9500-as szenzort használja, amely nagyon jó, de még mindig jobb az optikai.
-
MarcZ
senior tag
-
MarcZ
senior tag
F4te azt mondta, hogy kb. 1 hét múlva jön az újabb frissítés. Mellesleg nem történt semmi azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest