Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
sziasztok érdeklődnék hogy használ e valaki cyber snipa stingert és hogy mi a vélemény róla? előre is kösz
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
sziasztok érdeklődnék hogy DA vagy diamondback egér vásárlás előtt vagyok ugyanis.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
érdeklődnék hogy jól tudom e hogy a DA-n nincs menet közben lehetőség az érzékenység állitásra csak a diamonbacken?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Hello,tud valaki abban segiteni hogy a razer deathadder v. diamonback 3g-n lehet e játék közben dpi-t állitani, v. valamelyik gombra beállitani?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Hello a Microsoft Intellimouse 3.0 -ra tudtok v.mit mondani? Konkrétan hogy játék alatt hogy szerepel és hogy van e dpi állitási lehetőség menet közben.Most szeretnék egeret venni és már kicsit elegem van a diamondback 3g nyikorgó gombjából és görgőjéből.Razert nem nagyon akarnék mégegyszer.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az első oldalon nem látom az ajánlott egerek között a g300-at-Ilyet néztem ki de most ahogy olvasgattam lehet hogy a g 400 jobb választás lenne?Esetleg használja v.ki a g300-at és tudna róla mondani v.mit?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
Az avago senzorok közül mindegyik jó, vagy csak az összefoglalóban emlitett? Pl az 5050 amit olcsóbb egerekbe is tesznek?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz jaffa 2843 #25867 üzenetére
Ok ,köszi, megpróbálok v.mi ajánlott senzorosat nézni.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogyha egy egérnél a gyári honlapon nincs feltüntetve hogy milyen tipusu optikai senzor van benne ,akkor hol tudom ezt megnézni?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz papasoft80 #25944 üzenetére
Amit belinkeltél az nem a gyártó honlapja csak a hazai forgalmazóé.A gyártó honlapján nézd meg hogy mit irnak róla.De még azon az oldalon is mármint a forgálmazóén is optikai senzor szerepel.Csak ott elirták a gombok számát, mert amugy 5 gombos ha jól tudom.De kérdezd meg azt a kollégát akinek az irását belinkelted ő alaposan utána nézett és már használja is egy hete.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
válasz regener #26284 üzenetére
Én tudom milyen az egér, erre irtam hogy nálunk használják.Ettől függetlenül én itteni ajánlásra vettem már régebben mx 518-at.A hackerezés lehet ugyanis ha aktiválva van a core 3 rajta az kb megegyezik egy no recoil csalással.Csak ugye ezt nem érzékeli semmi.Max látják a játékosok.Amikor egymással játszunk akkor nekik is ki van kapcsolva mert az biztos hogy nullára redukálja a fegyok rántását.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz Dronte #26410 üzenetére
Nézz utána ez kb ugyanaz mint a Hama illuminated ,vagy a Tracer Ghost egere .Legalábbis kinézetre.Mondjuk ezekben legalább optikai senzor van mig abban amit linkeltél lézer.Bár lehet hogy ez az optika is ami ezekben van annyit ér mint az a lézer.De összegezve, azt ne várd hogy bárki is itt azt fogja mondani hogy vedd meg nyugodtan.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Pont most akartam kérdezni hogy Rival 100 vagy Kana V2 ,nem is gondoltam hogy 1.5 éves egérnél már előjöhetnek ilyen gondok.Bár gondolom ez nem általános .
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,azt szeretném kérdezni hogy mennyire nagy a valószinüsége hogy ez hamisitvány?Nem [link]vagyok képben hogy mennyire hamisitják a különböző márkákat.
PSN - RedFoxHun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest