Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
i-rocks márkáról hallott már valaki?
Ahogy olvastam keleten elég népszerűek az egereik, nekem egy M06-os tetszett meg, de sajnos nem találtam olyan helyet ahonnan lehetne rendelni.
M05-öt UK-ból lehet 20 font környékén (+ posta). Ez is jól néz ki, az a 2 gomb hiányzik róla ami az újabb példányon van.
Ha valaki esetleg találkozott már ilyen egérrel, megírná a véleményét? Esetleg ha tudna olyan helyet, ahonnan lehet rendelni azt is szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
2 éve nyúzok egy Kinzu v2-őt, teljesen meg vagyok elégedve (eddigi 'legjobb' egerem, bár előtte csak Geniusokat nyúztam ). Sajnos kiszakadt a kábelharisnya, és a kábel meg is tört úgy ahogy kell (zsinórvezetővel működik, de ha szabadon van a kábel akkor többször is megszakad a kapcsolat).
Szóval kicserélném a kábelt (kb. 2 ezer forint lenne), vagy a másik eshetőség, hogy veszek egy új egeret: ezt találtam, nagyon menőn néz ki szerintem, mérete is OK, de semmi konkrétumot nem találtam arról, hogy mi van a burkolat alatt. Szerintetek érdemes megkockáztatni? Egy kínai pro-player használ ilyet (Newbee: MU - Dota 2), bár az is igaz, hogy a kínaiak bármivel elvernek.
Angliából 20 font + posta / Németországból 25€ lenne, az ára nem vészes.
Vélemények? Ha egyiket sem javasoljátok, akkor még az ajánlóból jöhet szóba valami (MS IME3 például).
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz #10691584 #35978 üzenetére
Köszi a tippeket, maradok a Kinzunál. Ebay-ről rendelt 2k-s kábellel nem lesz gondom ugye?
IME 3 méreteit a poszt írása előtt nem néztem, az egér kép alapján Ok volt, és az ajánlóban is bent van csak ezért vetettem fel. Valóban, a WMO 1.1 jobb választás lenne az én szemszögemből.
//De ha lenne tíz ezer forintom, holnap megvehetném a géphez ezt az új kínai egeret és befregelnék mindenkit, sőt egy csomó más csodát is művelhetnék. //
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Egyik barátom nemrég lecserélte MX518-as egerét, és megkérdezte hogy esetleg kell-e nekem (vagy kuka). Eléggé le van harcolva a burkolata, azon kívül még mindig jól működik. Szerintetek érdemes 'felújítani' (mint a kolléga pár hsz-el feljebb), vagy ezt inkább passzoljam?
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Mellesleg Maikelele is ilyet használ. HYPE.
// overclock.net egyik kommentje:
"i had one
same performance as kana v2 with release firmware (new firmware improved it a bit)
same plastic/cheap build quality as kana v2
even worse switches than the omrons in the kana v2
need to be tape fixed (at least in my case)the only thing which is better than the kana v2 are the sidebuttons and the fact that it's not from steelseries"
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz Szoszo94 #36643 üzenetére
Igen, kínaiaknál még mindig a csillogó-villogó (nyugati szemmel szinte már 'gagyi') kinézetű dolgok mennek - nem ez az erősségük, ennek ellenére a mindenféle tech-kütyük minőségben beérték az eddigi favoritokat, árban pedig egyértelműen mérföldeket vernek a vetélytársaikra (gondolok itt: mobil, tv, stb).
-
phenomHUN
senior tag
válasz GergoHD #37861 üzenetére
Egérajánló - ezek közül egyikkel se nagyon lősz mellé: [link]
Vásárlás előtt érdemes a méretekről is tájékozódni, ha van lehetőséged akkor tapizz meg párat és amelyik legjobban kézre esik azt válaszd szerintem.
A görgő és a "ház" lötyögésével kapcsolatban nincs tapasztalatom (most egy Kanát nyúzok, de van egy Kinzum, ill. Logi MX518-asom is).
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz BlackDevil #37928 üzenetére
Aliról inkább egy ilyet rendelnék, ha most kellene jóféle egér: [link].
@ (#37932) Lendova:
Kereső. -
phenomHUN
senior tag
-
phenomHUN
senior tag
válasz xEon1337 #38701 üzenetére
Kana v1 modell, szóval inkább egy v2-est választanék.
Más: múlt héten jött SS hírlevél, hogy a webshopban "hatalmas" akciókkal várnak, erre az egereik így is drágábbak voltak, mint a hazai boltokban. Füleseknél volt pár olcsóbb, de azokra is találni igazából jobb alternatívát hasonló árban.
-
phenomHUN
senior tag
válasz jaffa 2843 #38887 üzenetére
Jaffa, help me please!
http://i.imgur.com/6w3UncI.png
http://i.imgur.com/7hnRzsO.png -
phenomHUN
senior tag
Tudnék egy hibátlan állapotú Logitech MX300-at ismerőstől, kb. mennyit adjak érte, hogy pofátlan se legyek?
-
phenomHUN
senior tag
válasz TYÜTYI2006 #39005 üzenetére
Miért pont lézeres?
Üvegen használod? -
phenomHUN
senior tag
Microsoft IME 1.0a és IME 1.1 között sok különbség van?
Előbbire érdemes lehet beruházni? -
phenomHUN
senior tag
válasz SunMount3r #40493 üzenetére
Valóban, ez sokkal praktikusabb.
Deathadder formája is hasonló, mint IME, vagy nem?
-
phenomHUN
senior tag
válasz prof.hardver #40526 üzenetére
Razer Abyssus (régi változat), Steelseries Kinzu v3, esetleg még SS Kana v2.
Kisebb kézhez jó választásnak tartom bármelyiket... Esetleg ebayről, takastától Logitech G1.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz prof.hardver #40530 üzenetére
Rendben, csak gyerkőcöt írtál az előbb.
Én játékra egy Kanát, hétköznapi használatra pedig egy Kinzut tartok, amik a 'kisebb' egerek közé tartoznak.
Így mérve 20 centis a tenyerem, és claw fogással nekem tökéletes mindkét egér.Mivel az ajánlott egerek listája adott, így a fő szempont a kényelmesség legyen: fogás típusától és egér méretétől, alakjától függően. Ha nagyvárosban éltek, akkor valószínűleg van olyan számtech bolt, vagy áruház ahol meg lehet tapogatni pár rágcsálót.
-
phenomHUN
senior tag
Logitech MX300-ban érdemes kapcsolót cserélni? Ami alapból bent van, jól működik, de azért megkérdezem hátha megdobná az élményt.
-
phenomHUN
senior tag
válasz Joe Swanson #40693 üzenetére
Pixelbe be, tapira fel!
Esetleg még Kana v2 is szóba jöhet, ha nem tetszenének a Zowie-k. (Méretben a ZA12-vel szinte azonos).
-
phenomHUN
senior tag
válasz jaffa 2843 #40844 üzenetére
Kodiak, te vagy az?
-
phenomHUN
senior tag
Logitech MX310 vállalható?
-
phenomHUN
senior tag
WMO és IMO egerek görgőjét hogy tudnám erősebbé tenni? Lötyögnek, mintha muszáj lenne.
-
phenomHUN
senior tag
válasz dobragab #41157 üzenetére
jaffa 2843, SP!T, valamint dobragab köszönöm a válaszokat!
IMO-nál görgő probléma is megoldódott (pápirusszal, de lehet, hogy később forrasztgatok is majd ), Panasonic kapcsolókat friss japán Omronra cseréltem, holnap jön a fehérítés.
WMO-t viszont baráti sörözés után nem mertem bevállalni már (lehet amúgy sem ment volna). Így kérnék tanácsot, a kis pöckeit felül mivel, vagy hogy tudnám kipattintani? Próbáltam tologatni, vékony csavarhúzó fejjel alányúlni, de nem igazán jött össze a várt eredmény - hogy szét pattanjon a burkolat // IMO-nál ugye nem volt ilyen gond.Előre is köszönök minden tanácsot, tippet!
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Lenovo (Steelseries) Rival Rescuer edition: kínai piacra szánt dotokettős Rival, elég érdekes példánynak tűnik. Fórumok alapján A3090 szenzoros ez is, az ortopéd kinézeten kívül nem tudom, miben különbözhet még a nálunk kapható változattól. Ami pozitívum számomra, az oldalsó gumi panel kukázása - és az ára sem túl borsos ~9-10e forint átszámítva, persze ha sikerül beszerezni valahonnan.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Kana i-cafe ennyiért? [link]
-
phenomHUN
senior tag
Logitech G5 kábele egyezik más típusokéval?
-
phenomHUN
senior tag
válasz kemotox #44016 üzenetére
Ha láttatok már retkes egeret... Múlt héten ez járt nálam: [link].
Katasztrófa volt kitakarítani, kívül-belül okádék és trágya. Az alsó burkolatban még egy bogár is élt vígan (számomra ez volt a legviccesebb, viccen kívül).Atomjaira szedtem, műanyag elemek, csavarok, kábel ment fertőtlenítőbe, többi részt is áttöröltem rendesen. Görgőt kellett még fixálni, azóta tipp-topp és csilli-villi - utolsó kép a tisztítás, javítás után összerakva. Csak ne lenne lézeres.
-
phenomHUN
senior tag
válasz Evil Snowman #44021 üzenetére
Hát én is meglepődtem, amikor úgy jött az egér, hogy 'egy kis takarítás ráfér'.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs