Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola8046
csendes tag
válasz PofaJenö #31615 üzenetére
Pfu, hát itt van szórás rendesen.
Akkor új kérdés-Ha van max. 150e Ft-od mit vennél,egy kedves,aranyos rokonodnak akivel nem akarsz kib...ni,(mert nem Nikon D810-el a kezébe született!)hogy szép emlékei legyenek a jó útról, a rossz irányba, a nyaralásról!
Egyenlőre akkor adott a Olympus E-PL6.
-
80hun
addikt
válasz PofaJenö #31784 üzenetére
Nekem van mindkettő szinte (d5200 és A6000)
A nikon menni fog jövőre el a háztól már egy kicsit bánom a dslr-t :-). Az érdemleges obik egy két kivétellel a nikon-hoz sem olcsók.Én az A6000-et választanám. A sigma 3 féle obit (19,30,60mm)gyárt hozzá kb50-55e/db áron, ha olcsóbbat akarsz a gyárinál. De szokott lenni használt is sony-kból, akár itt a hardveraprón is.
-
80hun
addikt
válasz PofaJenö #31787 üzenetére
Nekem nincs gondom a wi-fi -vel, bár én csak kipróbáltam.
Telefon és tab összekapcsoláshoz jó működik rendessen egyből átküldi a képet.
Plusz app telepítésére használom ha kell.
De azon letölteni a fótókat a gépre nekem nemjön be, tehát ezt úgy értem hogy 2-4gb fotót a gépre tölteni usb-n szoktam mert a wifi hálózatom nem valami gyors. Persze a hálózatom korlátozza a sebességet :-)
Meg azért is az usb-t használom mert utánna a pc-n hagyom feltöltődni az akkut. :-)Kérdés te mire akarod használni a wi-fi-t?
[ Szerkesztve ]
-
igor-hu
tag
válasz PofaJenö #31787 üzenetére
Nekem közelebb kellett mennem a routerhez, amikor alkalmazást akartam letölteni. (de ahol eredetileg próbáltam ott tragikusan gyenge a wifi jel, szóval ez nem mérvadó), de telefonra az 1080p-s képet alig pár másodperc alatt tolja át. Szóval amire értelme van használni arra szerintem bőven jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
80hun
addikt
válasz PofaJenö #31897 üzenetére
Inkább ez a telét nézd a sony A6000-hez mert a tamron nem hozzá való.
Tamron tele A bajonettes. -
darvak
senior tag
válasz PofaJenö #31915 üzenetére
Kösz!
Neked is ezt tom mondani, érdekelhet a 70e res kategória is, plafon 100E körül.
Samsungot nem veszek, most nem fejtem ki miért
Hmm erről a nikonról olvasnom kéne még, de a nikon ezekbe a kompatk, entry level kategóriákba szerintem elég béna, azokból kiindulva amik kezembe voltak.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz PofaJenö #31943 üzenetére
Hú, tényleg. Elég semmit mondó leírások.
(#31944) Ear001 válasza MrChris (#31937) üzenetére
Az ipari formatervezés az az industrial design.
Azonban, a design szerintem a forma az ergonómia és a megvalosítani kívánt funkció egysége.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
80hun
addikt
válasz PofaJenö #32166 üzenetére
Tényleg nézd meg a fuji x30 -at . Mostanában sokat nézegettem , sztem jó kis gép nagyon.
És kereső is van rajta.
Most 15e-t visszaigényelhetsz az árából. -
Lassú Víz
addikt
válasz PofaJenö #32852 üzenetére
Az ilyen programok legjobb esetben is a tesztelőknek szánt, nem stabil változatok. Rosszabb esetben kapsz vele egy két "extra fícsört" is amire nem vágytál. Az Olympus halasztott már el szoftver kiadást egy héttel, mert még találtak benne valami javítandót. Aki akarja gyűjthet vírust vagy csinálhat a gépéből téglát egy ismeretlen helyről származó programmal, nekem nem viszket annyira a s*ggem, hogy ne tudjam kivárni a gyártó hivatalos firmware-ét.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Muerte68
addikt
válasz PofaJenö #33195 üzenetére
Hát ez gáz,főleg a Samsung tulajoknak.Bár nem értem hogy ha később lehet hogy visszatérnek akkor minek ez a nagy kimenekülés?
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
A Zéé
addikt
válasz PofaJenö #33356 üzenetére
Ez a két obi sosem volt ajánlott Elég lágy, pláne a végén, ami repülőgép fotózásnál baj még az airportalon is, nem hogy az airlinersen, vagy a planespottersen.
(#33353) Champ1on
Ebben az ársávban inkább egy használt 55-250 IS-t kellene keresned, ha Canon, vagy egy 55-200 VR-t, ha Nikon, vagy Sony, vagy Pentax rendszert választasz. Jobb, hosszabb nem fér bele.
DE igazából ha fordítanál a rászánt összegeken, akkor 100k körül egy használt 70-200 F4 L USM és hozzá valami szintén használt váz még jobb lenne a végeredményt tekintve.szerk: kicsit részletezem, hogy miért gondolom az utolsó mondatom így:
- Ferihegyen croppos vázon elég a 200-as vég akár a spotterdombot, akár a cargodombot nézzük. Kicsit szellősebben kell úgyis komponálni mindig, és utána szűkebbre vágni a képet.
- IS nem kell, mert úgyis gyorsabb záridők kellenek, 1/300 kb a minimum, az meg megy IS nélkül is. Svenkelés más tészta, de ott úgyis sok a rontott kép, még IS-el is.
- a 70-200 F4 az egyik olyan obi, amit irigyeltem mindig a Canon rendszeren, talán a legjobb képű tele ilyen árban.
- Repülőgép fotózást tipikusan nem szokás szar időben űzni, jó fényekhez meg nem kell magas iso -> régebbi, gyengébb magas iso teljesítményű váz is jó.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest