Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Nekem volt mindkettő, egyetértek veled. Bár az 5100 inkább kis zsebkészülék, nagyon szerettem egyébként, de EVF hiánya pont a napsütések miatt, végül átvitt anno a6000-re. Plusz 5100 -on nem kikapcsolható a hosszú záridős zajszűrés az a6000 -en pedig igen. Anno ez is sokat dobott az éjszakai fotóknál. Végül nagyon nem bántam meg a váltást, 180 fokos kijelzőnek semmi értelmét nem láttam anno, nekem nem adott semmi pluszt, viszont a nyomkodós kijelzőt szerettem az 5100-on, az hiányzott később kicsit a 6000-en. Összességében a6000 felé billen a mérleg bőven, főleg az ár miatt. 5100 úgy érte meg anno, hogy 90-ért vettem meg bontatlanul, annyiért jó vétel volt, igaz rájött még 20k -ért egy kitobi.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest