Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Értem! Nem-nem szó sincs vitaszítási szándékról. De fontos információ volt számomra, hogy tudom, hogy minden mai géppel lehet jó képet lőni...Tehát ha jól sejtem: váz, obi, körülmény és tőlem függ az elkészült kép minősége. Ez teljesen érthető...
És most bocsánat ha értetlen vagyok de érdekes az ellentmondás: Ha minden mai géppel lehet jó képet lőni, akkor elvileg egy Canon EOS 1200D egy komolyabb obival tudok olyan képet lőni mint egy O-M10-el mondjuk egy szintén hasonló tudású obival?..S még olcsóbban is jövök ki....Ha így van, akkor mi ösztönözzön arra hogy megérje az O-M10-hez nyúlni? Sajnos nagyon nem értek a fotózáshoz, így jogos hogy sötét szobában próbálom kíválasztani a megfelelő könyvet a polcról...
De ha azt mondjátok hogy igen 200e Ft-ért jelenleg a MILC és DSLR kategóriában ez tudja a legtöbbet, akkor nincs több kérdésem.
Amúgy az én elvárásaimnak tudást és külsőt tekintve bőven profi... Képminőség terén ajánlottak ez 45 F/1.8 Obit, amivel azt mondják ellennék...Egyébként az utómunkáktól sem riadok vissza. Ha nem sikerült a fotó, nem gond... Tanulok és editálok.
Apropó: RAW-ban is jókat lő a O-M10?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest