- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
#31733248 #27809 üzenetére
Oks. De én egyértelműen leírtam hogy milyen elvárásaim voltak amiket teljesít. A kis méret és ezt ugye azonnal tapasztalom, valamint a képek minősége. Erre pedig tegnap lőttem jópár olyan képet amiken le tudtam ellenőrizni hogy a képi világa nekem megfelelő-e. Ez is azonnal kiderült monitoron.
Hidd el az a baj hogy sokan azt nem tudják elfogadás vagy feldolgozni hogy cserélhető obis gépet nem csak az vesz aki "művészkedni" akar vagy komolyabban szeretne fotózni, hanem az is aki csak a kompakttól jobb képet szeretne és csak a családot, nyaralást ezt-azt fényképez. És ezeknek az embereknek a kit obik is megfelelőek.Tehát újra elmondtam az E-PL5 az általam elvártaknak megfelel. Megérte a K200D-t leváltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS