Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz BomiBoogie #81025 üzenetére
Azt te látod, milyen kecó lesz, ill. mit értesz nehézség alatt..igazából lehet venned kellene egy DRPt, aztán felülbírálnád az orális szexről eleddig alkotott nézeteidet
A Macho széria borda és ventikampó szinten is egyszerű, talán arrafelé mennék, ha mindenképp váltás. Persze kérdés, mennyire meleg az az i5K, indokolt lehet-e egy relid és utána kb. fele méretben is lehet gondolkodni.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz BomiBoogie #81022 üzenetére
2 csavar fogja a bordát a kerethez, ill. egész normális ventikampókkal szerelt..ha ez bonyolult, akkor baj van, ill. minek szerelgeted annyit? Bajban vagyok, a régi Scythe és BQ szerelékeken kívül nem utálok semmit mostanában, így kb. bármit ajánlok De hogy ne legyen se füle se farka a válasznak, pl. a Noctua szerelékek kifejezetten idegszálkímélők, ahogy a Thermalright is..meg kb. az összes felsőbb szegmensben jelenlevő játékos.
AIO..na az másik topik, ill. indokolja valami (OC)?
-
bombibmw
veterán
válasz BomiBoogie #64008 üzenetére
Ez valahogy minden topicban nehéz feladat,mivel előbb kérdeznek,mint felnézzenek az oldal tetejére.
Esetleg a topic címébe bele lehetne írni,hogy "olvasd el az összefoglalót,mielőtt kérdezel !"[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz BomiBoogie #64005 üzenetére
Wow!
Nagy hála és azoknak is,akik dolgoztak rajta!
Remélem el is olvassák a fórumtársak,mielőtt kérdeznek.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #59189 üzenetére
Egy machó milyen legyen? Kigyúrt, nem?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Peddy789
őstag
válasz BomiBoogie #59185 üzenetére
és ár/érték arányban még mindig elég jó kis hűtő ez ugye? ha van bőven hely
-
Zsmester89
őstag
válasz BomiBoogie #59185 üzenetére
Ha jól olvastam, a foglalat marad.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
veterán
válasz BomiBoogie #59182 üzenetére
Már egy Ashura lett választva, de köszi Ennek megfelelően módosítottam az ipon rendelésemet is, köv héten ha minden igaz jön a CM690 III, két 14 centis BE QUIET! Pure Wing 2, és egy 20 centis CM R4-LUS-07AB-GP
A terv pedig az, hogy elől a gyári 20 centis szív (kb 110 CFM be), fenn az ashura a hátfal felé fújja, ahol egyrészt egy 12-es gyári fúj ki (saccra kb 40 CFM ki), másrészt fenn lenne egymás mellett a két pure wing a maga kb 60-60 CFM-jével szintén kifele, szóval ez eddig kb 110 CFM be, és kb 150-160 ki. A másik 20 centissel meg játszok, lehet hogy az oldalfalra szerelem, aztán meglátjuk hogy javít-e vagy ront. Így is gondolkozom rajta hogy a fenti két pure wing nem fogja-e "elszívni" a levegőt az Ashura elől. Mindegy, az opciók megvannak
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz BomiBoogie #59178 üzenetére
Hát jó, az X4 635-öt szépen hűvösen is tartotta (bár azt nem húztam, meg hát szorzólockos). Az FX8320 viszont egyrészt olyan fesszel nyit, aminél kevesebb is elég a 3.5 ghz-hez, másrészt le is kellett vennem, mert az alap 1,3valamennyi volttal alapjáraton nem tudtam burn tesztet folytatni. Most hogy le van véve vagy 1,18 körülire, stabilan tartja a 3.5-et még mindig, viszont a burn teszt épphogy befér 70-72 fok körülire, de ekkor már a venti túlpörgi magát. Viszont nem azért vettem tuning lapot, tuning procit és tuning ramot, hogy ne tuningoljam
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz BomiBoogie #59114 üzenetére
Köszi, noctua-t semmiképp sem akartam venni, mert azok már eléggé megdobják az árat, és szerintem is vannak komoly versenyzők 11-13k körül is. A Brockenről is ódákat zengenek, de mivel nem vagyok egyik "parti" fanatikusa sem, jöhet bármilyen jelentkező ebben az árkategóriában, ami a kályha 8320-amat még tuning mellett is a sarkvidéken tartja
Perpill visszafeszelve megy a 8320-am (mondjuk így is betonstabilan tartja a gyári frekit), de a tx3 evo alig bír vele. Prime95 mellett gyakorlatilag simán felmegy 67-70 fokra max fordulatszám mellett, és hol van még itt a gyári volt illetve a tuning.
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
válasz BomiBoogie #59096 üzenetére
Teljesen egyetértek
Nagyon gyakran használom a TC-t, az egiyk leghasznosabb program. Én a NC-t is imádtam, könnyű volt kezelni Meg aszem akkor még nem volt egér Aztán átmentünk unokatesómékhoz és nekik már volt egér és csak néztem hogy mi a fene ez Régi emlékekkdxsv
-
norbert1998
nagyúr
válasz BomiBoogie #59042 üzenetére
nem mindenkinek tetszik(vagy jön be vagy érhető) a másik stílus
-
anytime
őstag
válasz BomiBoogie #58995 üzenetére
, igen, arra gondoltam es nem olvastam figyelmesen, +SoulRiever kollega belul-re ertette! Sorry!
neko18 - igen, en is mx4 mellett dontottem.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz BomiBoogie #58995 üzenetére
Jah, persze-igen! Ez nálam is alap, mert egy porszívózás utáni újrapasztázás, mindig történik
-
SoulReaver
veterán
válasz BomiBoogie #58991 üzenetére
Hát az nem valami jó, mert majd szeretnék i7 4770K ra cserélni... Csak még most gtx460 mellé fölösleges.
-
SoulReaver
veterán
válasz BomiBoogie #58989 üzenetére
Azért remélem 3 évet kibír a gyári pasztája belül Meg egy jól hűtött házban, egy jó proc hűtővel...
-
Gabor8634
tag
válasz BomiBoogie #58852 üzenetére
Igazából mi den ventim kék ledes plusz a billentyű is szóval az nem gond. Sőt ! Remélem jó lesz és csendes !
-
Gabor8634
tag
válasz BomiBoogie #58850 üzenetére
Vagy még ezt néztem ooler Master Hyper 103 RR-H103-22PB-R1. Ez olyan 7000 körül van ez is jó lenne rá vagy akkor már inkább a másik ?
-
Gabor8634
tag
válasz BomiBoogie #58848 üzenetére
Egy intel i5 -2500 ezen most a gyári hűtő van de szeretném valami jobbra és csendesebbre cserélni ? A házam egy Zalman Z9 plusz , a proci nincs és nem is lesz húzva ! Vagy melyikek a jó hűtők 10 ezer allat?
-
Pancsermeste
őstag
válasz BomiBoogie #58812 üzenetére
Ha meg van már a lapod, és megjön a hűtőd, akkor meg tudod nézni, hogy áll rajta... persze én mindenképpen low profilos RAM-ot ajánlanék.
-= Pancsermeste® =-
-
Pancsermeste
őstag
válasz BomiBoogie #58808 üzenetére
Méretarányosan CPU középpontól viszonyítva úgy saccolom, hogy az 1-es slotba nem tehetsz magas bordás RAM-ot (mert kicsit belelóg a venti), de a 2-4 slotban már el fog férni. Persze ez csak úgy saccolva.
Helyesbítek: Talán éppen elfér az 1-es előtt, de nagyon ki van milizve... de majd úgyis meglátod, most már mindegy!
[ Szerkesztve ]
-= Pancsermeste® =-
-
jookomak
őstag
válasz BomiBoogie #58806 üzenetére
Minek vennél bordásat, mikor csak a szívás van vele?
-
smiti
veterán
válasz BomiBoogie #58806 üzenetére
A Gryphon lapban a 2 - 4 foglalat az alapértelmezett.
-
Pancsermeste
őstag
válasz BomiBoogie #58803 üzenetére
Az laptól függ.
Van ahol éppen elfér, van ahol nem.[ Szerkesztve ]
-= Pancsermeste® =-
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #58803 üzenetére
most már, majd kiderül nekem hűtővel a ram felé 11,5 cm fér el. Noctua és társai nem...
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz BomiBoogie #58787 üzenetére
A HR-02 a RAMbarát kialakítása miatt lehet jobb választás, teljesítményben végülis van jobb is..bár ha csak hátsó ventivel operálna az ember félpasszívan, akkor nehéz űberelni.
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #58793 üzenetére
felejts el ezt a kategóriát vízhűtésben. még a jóval drágábbakat se ajánlják.
szerk: szerintem teljesen jó kategóriát választottál, még a 4.4 ghz-hez is csak ne lynx-elj egész nap
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #58789 üzenetére
4.4 még egész jó fesszel elmegy, de utána sokat kell emelni, bár ez függ a cpu-tól is mennyire vagy szerencsés
(#58791) BomiBoogie: nekem a 4670K és a 4770K is egy átlagos db, de ez van nem akarok hwboton indulni
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #58787 üzenetére
Jó lesz, figyeld meg, ha nem extrém oc-zol, akkor tökéletes lesz, még 4.2-n is. Annyi, hogy ne a lynx hőfokokat akard 50 fokra levinni
-
h1mpi
félisten
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #58783 üzenetére
Ez alapján durván nincs hely a VGA-nak.
-
pipo112
őstag
válasz BomiBoogie #58781 üzenetére
A 120 as macho-val kb egálba lehetnek egyikkel se nyúlsz mellé de pl aprón is lehet találni nh-d14-et jó áron kb 15k-ért
[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #58780 üzenetére
Jobban tetszik, ahogy olvasok róla.
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #58778 üzenetére
Ami jó benne, hogy könnyű és elég jó venti van rajta. A borda kialakítása nagyon hasonlít az Ashurához.
A +1 cső is számít[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #58775 üzenetére
Egy picit nagyobb (161 mm), de a Macho se lesz sokkal melegebb.
Nálam 180 mm-ig elfér.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #58771 üzenetére
Jó döntès! Nekem az Ashura is 4.4-en lynx alatt is max. 75 fokot adott 4670K-val.
4770K jobban melegszik, ezért lehet cserélem, bár csak stress tesztek alatt.. Azért meg nem biztos, hogy megéri..
Ja és elfér melette a Dominator GT heatsinkes ram[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz BomiBoogie #58762 üzenetére
Igen lentebb tudtam rakni, de akkor meg a táphoz volt túl közel és úgy meg a VGA nem jutott rendesen levegőhöz. Kicsivel jobban melegedett.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz BomiBoogie #58771 üzenetére
Azért nézz vissza napközben, biztos van még alternatíva. Másnak más tapasztalat.
- Glaz-doz-fhut -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz BomiBoogie #58769 üzenetére
Az Akasával tévedtem, az 163 mm-es. Ez csak a felső határ. Biztos van olcsóbban, ezeket csakúgy írtam. Ezt nézem, lehet tévedek Prolimatech Megahalems mintha hatékonyabb lenne, bár egy teszt eredménye nem mérvadó. Itt ez a hűtő a HR-02 fölött van.
Ja, egy szinten vannak, sőt nagyobb légkavarás mellett.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz BomiBoogie #58767 üzenetére
Pl. a nagyobbik testvére HR-22- 159mm magas. Áraik
A Noctua NH-D14 is pont 160 magas. Az EKL Alpenföhn K2 szintén. SilverStone Heligon HE02 mint legdrágább. Személyes kedvencem: Akasa Medusa ami talán kicsit hangosabb.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
ST05
őstag
válasz BomiBoogie #58762 üzenetére
át tenni át lehet, csak akkor már nem PCIE3.0 16x lesz ,csupán 8X, az hogy ez miben nyilvánul meg, lassul-e, más kérdés..
smiti: 2,4 es az alapértelmezett hely dual rampárnak... ( bár lehet mindegy, de leírás szerint azok)
[ Szerkesztve ]
-
Laybee
őstag
válasz BomiBoogie #58752 üzenetére
Köszönöm szépen!
pipo112 Neked is! -
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #58729 üzenetére
Akkor a kisebb is elég szerintem. Extrémre ott van Noctua NH-D14
Nekem a Scythe Ashura mellett elférnek a heatsinkes ramok is simán.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
smiti
veterán
válasz BomiBoogie #58726 üzenetére
Bírja bizony, nekem is az van. Nem volt vele gond.
-
smiti
veterán
válasz BomiBoogie #58724 üzenetére
-
smiti
veterán
válasz BomiBoogie #58718 üzenetére
Milyen konfigot kellene kiszolgálnia?
Nekem volt már mindkettő az általad felsoroltakból, ha a Nagy Macho-t veszed biztosan nem bánod meg.
Ha mATX a lap akkor jó alternatíva a Macho 120.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #58718 üzenetére
Seeegítség.
-
ST05
őstag
válasz BomiBoogie #58701 üzenetére
a videós link nem jó, illetve ugyanaz a TR hűtés oldalára visz..
mouzrr: ilyen helyzetek megoldására egy könnyen/olcsón szerezhető : zalmann fan mate ventiszabályzó nagyon hasznos tud lenni.. viszont játéknál ,terhelésnél érdemes odatekerni a fordulatot, kérdés ugye hogy gyári hűtés ( már ha az van) elegendő-e egyátalán, mert ok hogy lehet halkítani, csak valoszinű most is azért nem szabályozza, mert azok azért elég meleg procik... Ha cserélni akarod, én aprón vennék helyedben, szinte féláron meguszható használtba...
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz BomiBoogie #58637 üzenetére
És a nikkelezett réz hőcső, de az semmit sem számít!
-
Morris
veterán
válasz BomiBoogie #58630 üzenetére
Nekem a rev. A-ban lévő venti van a True Spirit 120M-ben (az is rev A)
és nagyon jó. Hangtalan.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #58154 üzenetére
Brocken. Szerintem Matcho felesleges non-K procihoz.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
CoroStar86
aktív tag
válasz BomiBoogie #58151 üzenetére
Igen, láttam a hozzászólást, csak nem tudom, elég csendesek-e, mondjuk a favorit Scythe-modellekhez képest... De köszi!
-
Picturemaker
őstag
válasz BomiBoogie #58137 üzenetére
Vízben csak annyira vagyok jártas, hogy a kompaktok általában nem érik meg a pénzüket.
4670K-t tuningolva nem egyszerű lehűteni, de normál tuningnál elég lehet a Thermalright Macho 120,
4570-re bőven elég Thermalright True Spirit 120
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz BomiBoogie #58135 üzenetére
Üdv!
Mit kellene hűteni és mennyi rá a keret?
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
..:Ateee:..
csendes tag
válasz BomiBoogie #58130 üzenetére
Köszönöm a jó hírt Jobb mint a gyári hűtő
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #58128 üzenetére
Sztem megbírkózik vele, nyugodtan veheted.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #58116 üzenetére
IGen, bocsi Utánna néztem a max 65 Pumpa hangosságától nemkell tartani végülis, sztem.
Nekem van 1 költséghatékony verzióim /LCLC/ ,de van egy Antec kühler h2o 620.
Az elején kicsit hallani a pumpát kb wintöltés ideje alatt kicsit tovább..aztán elhalkul.Ha nagyon égeti a zsebedet a pénz akkor a Seidon /Bár én drágának tartom/ Ha nem akkor axp 100
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #58118 üzenetére
Esetleg CoolerMaster H60 vagy H75?
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #58116 üzenetére
Seidon semmiféle esetben sem, sztem ezek túlárazottak a tudásukat nézve..ha ugyanennyire kitolható lég esetén is a keret akkor inkább az általad is nézett axp 100 esetleg a 200 vagy shadow rock topflow esetleg Noctua NH-L12.
-
kromatika
veterán
válasz BomiBoogie #57049 üzenetére
Szia.Alpenföhn Matterhorn Pure tökéletes választás.Jobban hűt mint a sokkal drágább matterhorn revB.Igen jó teljesítméynű hűtő, 4670K-hoz jó választás.
-
ThodEE
őstag
válasz BomiBoogie #56684 üzenetére
Alacsonyabb hőmérsékletnél csökkenhet a fogyasztás egy picit, és természetesen hoszabb élettartam is tapasztalható elvileg, de a halkság az első szempont amikor ilyent vesz az ember és nem akar tuningolni
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Potzee
addikt
válasz BomiBoogie #56681 üzenetére
...és még hűtési teljesítményben is veri az AXP-110-et...
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
bombibmw
veterán
válasz BomiBoogie #56681 üzenetére
Ez teljesen megfelelő lenne,vagy egy Scythe Kotetsu akár.
-
bombibmw
veterán
válasz BomiBoogie #56677 üzenetére
Kitakarja például a ram slotot,pcie slotot.
De nem takarja ki az AXP sem,csak a slim ventinek nem olyan jó a légszállítása.
Én nem tennék a procira top flow cooler-t,ha olcsóbban,jobb teljesítményű coolert lehet venni és a ház sem gátol ebben.
Belerakhatsz akár egy Phanteks-et is.(#56678) BMS:
Befér.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz BomiBoogie #56675 üzenetére
Abba befér egy batár is.
Egy Macho 120,Alpenfönh Matterhor Pure jobb lenne teljesítményben,árban meg olcsóbb és mégsem takar ki mindent a kis lapon.
De tuning nélkül jó a Thermalright AXP-110 is,ha az szimpi,bár nekem a slim venti nem az.[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz BomiBoogie #56613 üzenetére
Szia.Jól mondja Morris fórumtárs Thermalright AXP-100 közüllük a leg jobb viszont a legdrágább is.Utána a két Scythe,majd az Alpenföhn Panorama .Thermaltaket én kihagynám.Mindeggyik sokkal halkabb,a gyárinál,és jobban is hűtenek.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz BomiBoogie #56613 üzenetére
A gyárinál minden halkabb!
De majd mindjárt mondanak rá a profik is valamit!
A Thermalright 6 hőcsöves, ezért szerintem a legjobb választás. Ráadásul a venitjei sem hangosak. Sőt... Az enyém gyakorlatilag kussba van[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz BomiBoogie #56611 üzenetére
Egész jó a kínálat.
Max 65mm magas hűtőt tudsz beletenni.Alpenföhn Panorama HTPC Cooler 51 mm
Thermaltake Slim X3 36 mm
Scythe Shuriken Rev. B 64 mm harmadik
Thermalright AXP-100 - 58 mm szerintem ez a legjobb
Scythe Big Shuriken 2 Rev.B 58mm második[ Szerkesztve ]
-
speedydb23
senior tag
válasz BomiBoogie #51603 üzenetére
Ezek tökéletesek lennének:
TR HR02 Macho
Scythe Ashura
Scythe Mugen 3 PCGH Edition -
*Tata*
senior tag
válasz BomiBoogie #51504 üzenetére
Igen.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz BomiBoogie #38764 üzenetére
Csupán veszel hozzá még 1 ventilátort, és hozzá olyan gumit.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest