Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz BullKoxa #16516 üzenetére
Mondjuk ez pont a fórumot előremozdító hozzáállás. Mondjuk egy visszalinkelés is elég lett volna.
Mindenek előtt: magyarországi vagy, forintban gondolkozol. Mire fel az angol billentyűzet?
Utána kell választani, miután biztos vagy benne, hogy az angol jó és kell neked. Az utolsóra nagyon hasonlít egy Trust GXT 280 LED - persze ez 10e.
Olcsó, jól kinéző, tartós darabot választhatsz. Illetve az előbbiekből kettőt. Nem vicc. Ez van, olcsó dolgokról lehet beszélgetni, lehet tanácsolni, de senki nem teszi szívesen, mert az ajánlás a minőséget, a megbízhatóságot garantálná. Azt pedig ezeknél nem lehet. Vagy máshogy: olyan kicsi az összeg, hogy nem dönthetsz rosszul. Ha tönkre is megy, az oda-vissza fuvar több, mint a bill. értéke. -
ivana
Ármester
válasz BullKoxa #16516 üzenetére
A probléma az, hogy akit kicsit is érdekelnek a billentyűzetek az membránosat nem vesz. Ebben a kategóriában a minőség össze-vissza ugrál mindenki azt veszi amit lehet épp kapni, szóval menj be valami mediamarktba vagy ilyesmibe, nyomgasd végig aztán vedd meg a neten, nem tudni melyik jön be neked. Egyet tudok ajánlani a genuis slimstar 120-at az olcsó és laptop szerű kapcsolós, csak angolba nem biztos, hogy van.
(#16519) [moderálva]: angol mert mindent nem biztos, hogy megtalál rajta vakon.A magyar az idióta titkárnők igényeit veszi figyelembe pl.: / \ ; primary function angolon magyaron altgr-ezni meg shiftezni kell. Kb. a space után következő gyakoriságú karakterek.
[ Módosította: lezso6 ]
-
BullKoxa
őstag
válasz BullKoxa #17946 üzenetére
vagy esetleg ez? RAZER Anansi ez 30 K körül van, a ROCCAT Ryos MK Glow 38k körül van. Melyik jobb ?
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz BullKoxa #49673 üzenetére
Osztrákok árgépén tudsz nézelődni, hol mi mennyi.
Mondjuk az még mindig lol, hogy az olyan másfélpálcás mechák, mint az aktuális G80-3000 széria * még mindig 90-95€-ért mennek.
(pár éve 75€ volt.)*: választhatsz, hogy vékony lézerezett koszosszürke PBT kupakokkal, vagy vastag fekete POMmal kéred, de az utóbbiról kopik a felirat.
Ja, erősen, 2KRO. zéró makró funkció, nulla világítás, és mai szemmel sok helyet foglal az asztalon. (25 éve még ez volt a csökkentett billzetméret )[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Zοltta
senior tag
válasz BullKoxa #49974 üzenetére
Soha életemben nem használtam csukló támaszt, mindig is meg voltam nélküle A réginél sem persze amit a Ck550 váltott. De lehet amúgy külön csukló támaszt is venni persze .
Nálam az asztal síkja és a szókőz olyan 3,3-3,5cm van. Nem mondom kényelmetlennek, de szokható, én idáig egy slim billentyűzetet használtam ami jó ha 2,5 cm magas volt minden szokás kérdése szerintem.
[link]Am néztem én is a Hyperx-et , de tudtam magamról ,hogy egy idő után megunnám a sima pirosat, igaz ,hogy szeretem a piros fekete öszhangot, de azért hagy én döntsem már el ,hogy milyen szint akarok és ne kötödjek le csak egyhez
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Frawly
veterán
válasz BullKoxa #50157 üzenetére
Meglehetősen halk, majdnem néma, azt kell mondjam. Alig van egy kis halk kattanás, mikor benyomod a billentyűt. Egyedül akkor van hangja, ha nagy elánnal püfölöd a gombokat, de akkor sem a mechanikus kapcsoló hangos rajta, hanem ahogy a kupak éle ráüt a fémvázra, elérve a „padlót”. A teljesen néma, gumidómos billentyűknél valami kicsivel hangosabb, de nem vészes.
Pedig MX Brown van ráírva a dobozása, nem silent brown. Egy dolgot vegyél figyelembe, hogy nagy a gombok nyomásútja, magas gombok vannak rajta, és mélyre kell őket lenyomni, emiatt olyan érzés, mintha írógépen írnál, csak annál sokkal puhább érzés. Ha alacsony profilú, kis nyomástávú billentyűzetekhez vagy szokva, mint én voltam a laptopokon, azok után szokni kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Borderlands 3
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Half-Life Alxy - Már készül a magyar szinkron
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.