- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz micafighter #99621 üzenetére
Hangzás a hall-effekttől önmagában nem lesz rosszabb szerintem
Szerintem rosszabb lesz két dolog miatt:1. merev plate-PCB kontaktus kell közel nulla flex mellett, ez erősen befolyásolja a hangot azzal, hogy az erőhatások nem ott és úgy kerülnek levezetésre
2. sokkal kisebb kapcsoló-nyák kapcsolat, az erőhatások/rezgések kisebb része kerül át a nyákra, ami azt ki tudja mozogni, hiszen példáal a KS-20 esetében a kapcsolóház alja és két kicsi műanyag láb van csak, míg MX hotswap esetében a böszme nagy középső láb és a két fémláb is erősíti a kapcsolatot, forrasztott esetben pedig a fémlábak kapcsolata még közvetlenebb
A többi mondandódra +1
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Ispy
veterán
válasz micafighter #99621 üzenetére
Nerm tudom, nekem ez nem akkora előny, vannak nagyon jó lineárisak is, amik nagyon simák, vagy spring swap geonra és kész. Szerintem az egész HE létjogosultsága jelenleg a gémer vonal, vagy csak hype, de aki gépelésre használja annak inkább csak hátránya van jelenleg a szűkös kínálat miatt. Meg jeleneleg inkább gagyi gémer billekben van, mondjuk egy minőségi billben lehet tényleg más lenne, csak olyan meg nincs még.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Trust GXT 838
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest