- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ez csak neked van ennyire beakadva."
Meg azoknak lehet még, akik a '90-es években szocializálódtak, ahol az utolsó membrános vackon is volt, de különben is szeretik, ha a kisebb vagyont kóstáló billencsüket nem kell hetente takarítgatni.
Egy filléres tétel, ami jóval igényesebbé teszi a pakkot, és ennyi pénzért igazán elvárná az ember, ha nem is akrilt, de legalább a PET-et. Érdekes, a Ducky, az Akko vagy a Feker tud adni (asszem' a Varmilo is; legalábbis a Miya Próhoz jár). A táska nálam nem lényeg, nem hordozom sehová, legfeljebb évente egyszer, a fülei bacsis LAN-ra.
Nem tűnik rossznak a Sagittarius, de ez már az az árszint, amiért custom Kinesist veszek (200k+). A Meridiant ismertem, de az is 100 fölött out of stock, és ahogy néztem, csak forrasztós kitben volt, ami részemről meh.
A legjobban még mindig a TGR tetszik (főleg a jobb shift körül), bár lehetne egy picit nagyobb szögben döntve a törés, viszont Fn-ek szintjén továbbra is a Q8 az ász. Nem is értem, hogy miért nem rak más is a hüvelykujjakhoz kettőt, a legjobb...
"Működik. Ha nincsen tenting, akkor Alice-Arisu-Ergo vonalon jó az egyenes csuklótámasz"
Tudom, van GWR-em is, azért írtam. : >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VoLTE/VoWiFi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest