-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz [Prolixus] #80678 üzenetére
A merevebb plate flexcutokkal is merevebb lesz, mint a műanyag platek. A gépelési érzet is más lesz így, és a hang is más különböző anyagok esetén is - még akkor is, ha a flexcut ebből némileg elvesz. Persze ha tele van szivaccsal a ház akkor mégkevesebb különbség lesz a különböző platek között.
Egy másik dolog még amiért vennék több féle plate anyagot az a space/backspace/enter hangja. Találtam egy gyárilag nagyon jó kapcsolót (KNC Green Jacket) amivel építeni akartam egy QK65-öt. Vágtam hozzá műanyag half-platet, de hiába a kapcsoló hangja nagyon tetszik, alfák alatt szép is volt, de a space hangja gyenge volt. Végül a megoldás a plate csere lett, vágtam alu half-platet és azzal már gyönyörű hangja volt a spacenek is.
Prophetnél is hasonló problémába futottam. Prophet az csak műanyag platekkel működik, és a space hangja sehogy sem tetszett igazán, pedig próbáltam PC, PP, Nylon plateket sok féle kapcsolóval. Mivel merevebb plate anyag itt nem játszott, a megoldás sok kapcsoló kipróbálása után a Gateron CJ Box kapcsoló lett a spacehez, amivel már egészen jó lett.
Úgyhogy szerintem vagy kapcsolóból érdemes több felével készülni, vagy plate anyagból.
Illetve ha már a Zoom75 a téma, én inkább a QK75re mennék, mert az plateless is építhető.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest