- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Signature Plasticsot hagyjuk.
Szivesen gyartanak neked 1 db dye-sub PBT kupaksettet 800$-ert.
De ahogy olvastam geekhackon, ha 50-et rendelsz, akkor mar egesz elviselheto lesz az ara, mar ha az 55-60$-os arat annak lehet nevezni.
Egyebkent meg amikor egyszinu feher blank setet akartam venni toluk, akkor is elhajtottak a francba, hogy csak az van, ami a webshopjukban szerepel, ott meg kb. haromfele feher arnyalatbol tudtam volna csak osszerakni a gombokat, mert pl. mas szinu ISO Enteruk van raktaron, mint a szokasos 1U gombok, vagy pl. 1.25U-bol egyaltalan nem talaltam feheret, ami meg kene a Ctrl/Win/Alt gombokhoz...
Amugy valami pesti ceget keresnek, aki vallal lezeres feliratozast vagy tamponnyomast.
Felteve, ha sikerul 105 gombos blank setet talalnom feher/bezs szinben.De ez jelenleg eleg eselytelennek tunik.
Ducky 105 gombos feher PBT keszlete elfogyott, es nem tervezik ujra gyartani. Kek-szurke meg ritka ocsmany.
Uj billzeteiken mar ABS kupak vanImsto talan valamikor fog gyartani ISO kiosztasu PBTt, Gateronnak elvileg van ISO kiosztasa, de kulon nem kaphato, Vortex nem gyart PBT kupakokat (hanem a Tai-Haotol veszi a feketet.)
Mar azon a ponton vagyok, hogy inkabb veszek egy UK Tai-Hao Bumblebee-t, de ez sem olcso.
Sajnos a blank kivitel erdeklodes hianyaban nem kaphato
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asztalos klub
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GMK Striker 2 Vadonatúj, bontatlan base kit (2 db) prémium Cherry profilú keycap szett
- Logitech K400 Plus Wireless Touch Keyboard (magyar kiosztású, vadonatúj, garancia)
- TESORO GRAM SE SPECTRUM OPTO MECHANIKUS GAMER BILLENTYŰZET MAGYAR TS-G11UXL 6/10 ÁLLAPOT (+G502 +3e)
- PS/2 billentyűzet
- Razer Blackwidow V3 Mini Hyperspeed billentyűzet
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest