Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Tin #22639 üzenetére

Signature Plasticsot hagyjuk.

Szivesen gyartanak neked 1 db dye-sub PBT kupaksettet 800$-ert. ;]

De ahogy olvastam geekhackon, ha 50-et rendelsz, akkor mar egesz elviselheto lesz az ara, mar ha az 55-60$-os arat annak lehet nevezni.

Egyebkent meg amikor egyszinu feher blank setet akartam venni toluk, akkor is elhajtottak a francba, hogy csak az van, ami a webshopjukban szerepel, ott meg kb. haromfele feher arnyalatbol tudtam volna csak osszerakni a gombokat, mert pl. mas szinu ISO Enteruk van raktaron, mint a szokasos 1U gombok, vagy pl. 1.25U-bol egyaltalan nem talaltam feheret, ami meg kene a Ctrl/Win/Alt gombokhoz...

Amugy valami pesti ceget keresnek, aki vallal lezeres feliratozast vagy tamponnyomast.
    Felteve, ha sikerul 105 gombos blank setet talalnom feher/bezs szinben.

De ez jelenleg eleg eselytelennek tunik.
    Ducky 105 gombos feher PBT keszlete elfogyott, es nem tervezik ujra gyartani. Kek-szurke meg ritka ocsmany.
    Uj billzeteiken mar ABS kupak van :(

Imsto talan valamikor fog gyartani ISO kiosztasu PBTt, Gateronnak elvileg van ISO kiosztasa, de kulon nem kaphato, Vortex nem gyart PBT kupakokat (hanem a Tai-Haotol veszi a feketet.)

Mar azon a ponton vagyok, hogy inkabb veszek egy UK Tai-Hao Bumblebee-t, de ez sem olcso.
    Sajnos a blank kivitel erdeklodes hianyaban nem kaphato :(

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés