- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fokukac #2895 üzenetére
2,3al én eljárok 10 literrel, pedig lendületesen megyek... így ebből gondolom hogy 11-12nél több nem nagyon lehet, 10liter tankolás alapján nem computer szerint.
5ösben 90nél olyan 7-8literrel elmegy egyenletesen 90el gurulva, enyém kevesebb, tempomattal 100ra belőve 7liter alatt marad fogyi, ez sem lehet 8liternél több.
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
''Egyik nap kocsival mentem vásárolni. Amikor jövök ki az üzletből, látom,
hogy egy rendőr áll a kocsi mellett és éppen egy parkolási büntetőcetlit
írogat. Odamentem hozzá, és barátságosan megkérdeztem:
- Helló, b***arcú, szívatjuk a jónépet, mi?
Rám nézett, de nem szólt semmit, csak írta tovább bőszen a cédulát.
Gondoltam, kicsit megpuhítom:
- Na mi van, kö****, nem is válaszolsz? Te ceruzafaragó náci!
Erre elővett egy másik cetlit, és elkezdett egy büntetést firkálni rá,
mivel az autó gumijai már kopottak voltak. Ekkor mocskos f***tarisznyának
neveztem, erre elvett egy harmadik cetlit, és azt is elkezdte kitölteni.
Vagy 20 percig játszottuk ezt, én szidtam, ő meg töltötte ki az egyre
újabb és újabb büntetéseket. Ekkor meguntam, visszamentem a szomszéd
utcában parkoló autómhoz, majd hazamentem...''
Csak nektek
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Szegény Ascona
Ha egy kamion így oldalról elkap egy autót a másik oldalon pedig fal van akkor megnézheted ugyanezt új autókkal is nem kell régit sem keresni...
Teherautó/terepjáró vs személyautó mindig durva mert a személyautó alváza túl alacsonyan van ahhoz, hogy bármit is felfogjon az ütésből az ajtók pedig nem elég erősek. (Volt a discoveryn is teszt ráadásul nem is régi autókkal és a személyautó hasonlóan végezte mint itt a képen pedig ott nem volt fal és csak egy terepjáró ment neki (asszem 60-al ment a terepjáró és 40-el a személyautó amibe pont oldalról hajtott bele.) -
AMD Power
titán
Mindenki lebeszélt a benzine gépekről. VW Golfot mondtak az ismerösök. Főleg mert mind a ketten a VW dolgoznak és tudnának olcsón vW alkatrészeket.... Főleg egy Golf II-s esetleg....
-
Dumb
senior tag
Ebbe most egy kicsit beleszerettem
[link]
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Kérdésem lenne...ismét érdeklődnék egy bizonyos autótípusról, folyamatosan vadászgatok, már a tököm kivan az egésszel.Szóval van itt helyben (még nem próbáltam ki, csak kívülről láttam) 95-ös Toyota Corolla, 1.4-es 16 szelepes. Kívülről nagyon szép állapotban, fehér színű, alufelnik. Vélemények a típusról? Elvileg 550 az ára akciósan.
Max 5-600k-ért nézelődünk autókat, aztán ma véletlenül megpillantottam ezt.
-
blunt
aktív tag
-
blunt
aktív tag
válasz
dragonfx #2843 üzenetére
hiába tuningolod az M5 M6ot arra ugyanúgy rávered a 25-30 métert egy jobban megcsinált imprezával, hiszen hiába az ötszáznyóc LE az Mesben, a kereke úgy elforog, hogy öröm nézni... Szóval most azért, hogy több LE adót fizessek, semmi értelme beleölni X tízezer eurót szvsz
-
-
dragonfx
veterán
Az trendy maffiaozó feeling maximum.(ugye nemrég volt valamelyik újságban műsorban, amnapság már nem s600at meg 7es vesza maffiozó...az a zoral kis neppereké....hanem x5, sl65 amg, Q7.....)
Amugy nem is értem ha mondtad németbe járkálsz sokat autoimport miatt, akkor mér nem csináltatód meg schnitzerékkel vagy alpinával az m5öt...de tán nem is kéne M5....elég egy 530 alpina...na aza tekintélyt parancsoló...mert olyna nincs senkinek.
pl: [link] , [link] (ez még nem is láttam new ci V10), [link] [link] [link] ez a best)
Tekintélyt parancsoló==amire ha odanéznek, egy darabig nézik...tudom az impreza is ilyen, de ezek jobban
[Szerkesztve] -
N1
tag
ott kell élni, nem itt a gányban..
-
lenox
veterán
Igen, ott meg talan van ertelme hasznalni, de ott is vicces szerintem. Tele van egy csomo elavult technikaval, meg ha terepjaronak jo lenne, azt mondhatna valaki, hogy azert, hogy megbizhato legyen, de arra se jo. Egy dologra jo, sokan kenyelmesen belefernek. De ehhez kepest gyanitom te is legtobbszor egyedul ultel benne.
-
dragonfx
veterán
ez vicces.
ezek az árak szerintem az új 3as bmw árai alatt vannak....
Amugy ha tekntélyt parancsoló autó kell akkor a new ci....bazi kevés van belőle(kevesebb mint 5ös és 7es), rohadt hosszú(ránézésre az 5össel =), tiszta morci a tekintete az autónak....ha választani kéne 530 és 325ci között utobbi kéne...sokkal zsírabb...sőt még a 7es ellenében sme biztos nema coupét választanám....
-
Rick4
félisten
Motul 5W40 olaj megy bele (versenyolaj).....ezt mondta neked valaki???
lehet, hogy valami vidéki krosszversenyen ezt rakják az audi motoros ladákba, de ettől még nem lesz versenyolaj....legfeljebb egy normális, jó minőségű olaj...ami versenyre való, az ott kezdődik, hogy 0-W20 sprintelni, 0-w60 hosszabb távra...
na jó, esetleg egy kicsit: [link], bár nem tudom, milyen verseny az, ahol ilyen olaj kell..
[Szerkesztve] -
blunt
aktív tag
válasz
dragonfx #2817 üzenetére
ja, hát a bmw nem arról híres, hogy a márkakereskedés hozzádvágja ingyé a cuccot
subaruhoz (viszonylag) olcsó az alkatrész. powerflex szilent készlet kb 160e ft. viszont az teljes szett.
kuplung ha jól emlékszem 70e ft körül van.
ferrodó 2500as fékbetét talán 30k. (bár ez nem csak subihoz jó)
az a baj, hogy azért nem tudok konkrét árakat mondani, mert nekem még nem kellett semmihez hozzányúlni. gyorsan le is kopogom -
DeadMeat
nagyúr
De basszus ha van 2 milkad es veszel egy ekkora batart,amire kifizeted eves szinten az auto aranak a felet,vagy tobbet,es meg tankolod is,es ha neked ez megeri,akkor le a kalappal elotted nem semmi faszi vagy
2 misibol mar eleg jo hasznalt verdakat lehet venni,nemkell fabiat.(amugy hanyagolhatnank mar oket,egyaltalan nem rosz autok azok) -
blunt
aktív tag
háááááát. most őszintén akarod hallni?
normál vegyes üzemmódban (ilyenkor m6, rs4 ilyesmikkel versenyezgetek ha egy lámpához érünk be) átlagosan olyan 15 liter. Azzal egyenlítem ki, hogy napközben nem nyomom az autónak, szép elváltogatok 2500 RPM-nél.
Ha pályázni megyünk, akkor bizony 35 litykót simán bezabál -
blunt
aktív tag
-
blunt
aktív tag
válasz
dragonfx #2807 üzenetére
de, az M5ön garis volt a szervópumpa! Különben 5 kilót hagyhattam volna ott.
Tyű, nem ellened szól, én elhiszem neked, hogy imádod az M3mast, de nekem nem kell impi után bmw. Tényleg nem ellened szól!
Imprezában van most 10e km, idáig 1500nál voltam olajcserén a tuning előtt, majd 5e kmnél olajcserén, majd 15nél jön a köv. olajcsere.
semmi máshoz nem kellett hozzányúlni.
Motul 5W40 olaj megy bele (versenyolaj), 4 és fél liter, mindez munkadíjjal és olajszűrővel, meg direkt légszűrő tisztítással 32e ft. hivatalos márkaszervíz, pecsétet is kapok.
abszolút korrektnek érzem. -
blunt
aktív tag
válasz
DeadMeat #2805 üzenetére
persze, ez tök igaz! Ezért is kapod meg ennyire olcsón a pár éves bömbiket, mert az alkatrészek ill. fenntartási költségek azok, amik magasra rúgnak!
Nem mindegy, hogy 6 liter dízelt eszik az autó 100on, vagy 18litert a 98asból.
ne adj isten a v power racingből 20at
viszont akinek nem mindegy, annak tényleg nem szabad vennie egy ilyen nagyobb kategóriás cirkálót!
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
2 hét után????
és azt nem cserélték gariba ki?
Csak nem már eladtad a mőt.???...
Amugy az óradíj elég korrekt amit írtál, én 2x voltam a wallisba, 1x magamtól 1x amikor kijavították amit előzőleg nem tettek meg...akkor volt 9e/óra, most voltam benn valami kis bixbaxt venni ilyen 9.5+11+áfa/óra volt kiírva...jó mondjuk elektromos javítási díjak, és igen 3-5-7-re mások voltak. Szerintem a szakszervíz mindnehol ennyiért dolgózik....és renaul és citroénről hallottam, hogy 8-10e körül van.
Az a baj túl újjat vettél....... a túlelektronikázás
e36 m3-at kaptl volna 5é profit...és turbósítás rá 2 és akkro azt mondoam fél motor kicserélve...és feléből akkor az imprezát verő autód lenne
u.i.ényleg imprezával voltál már szervízbe??ott milyenek az árak?
#2805>>teljesne egyetértek, ha van 2 milla kp-m max. 1.5é vennék autót, d einkább 1.2-1.3 környékén.
[Szerkesztve] -
N1
tag
Ennyi, két és fél millából van egy nagy erős gyönyörű kocsid, amitől még a rendőrök is rettegnek.
Én mondjuk a 20''-t kihagynám, az úgyis csak ráz, meg mégse kaliban vagyunk.
(mintha lenne két és fél millám, úgy osztom az igét, na mindegy.. egyszer majd lesz, addig meg jó a továrís)
Ehhez képest hogy hangzik az 1.2 HTP?
Talán még annyi, hogy nekem ugyanebből a kategóriából ezek tetszenek igazán:
[link]
nekem volt szerencsém 1.2-es htp-hez, villanymotor hang, szörnyű gyorsulás, és undorító műanyagok
[Szerkesztve] -
blunt
aktív tag
a vicc az, hogy még a 2 millás 7esnek is nagyobb a presztízse, mint bármelyik új középkategóriás autónak. legyen az passat vagy mittoménmi. szvsz a passatnak mondjuk semmi presztízse, de mindegy.
veszel valami szép fekete 2000körüli 7est (a facelift-es legyen, aminek ''táskás a szeme''), rádobsz alpine 20as kerekeket, lefóliáztatod és kész a cirkáló.
[link]
mondjuk egy ilyet feldíszíteni
Csak tényleg oda kell figyelni vásárláskor, mert ezeket nem a legbecsületesebb emberek vették annó.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OpenWRT topic
- OLED monitor topic
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest