- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
stangli
senior tag
Lehet, hogy egy Civicbe kellene befektetni majd egyszer: [link]
-
Rick4
félisten
válasz
#16741888 #1488 üzenetére
de amikor szemmel láthatóan megy le a benzinmutató kicsit megilyed az ember...
az egy dolog hogy ilyedni a többség pontos jével szokott, de ha ilyen ilyedős vagy, sose ültél még 5.2es V8as grand cherokee jeepben....na ott egy padlógáztól is megy lefelé a mutató....nem nagy cucc vele megetetni 25 litykót százon...
azt már nem is mondom, hogy annyi pénzből, amennyiből megjártad, egy sokkal nagyobb és kényelmesebb autóval is megjárhattad volna. a titok: autógáz...
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
stangli #1491 üzenetére
Meg amit költeni kell rá. Mert naivak ne legyünk! A sportos autót sportosan is használják. Akkor viszont az alkatrészek kopnak és azt bizony cserélni kell. Ilyen autónál a répázás esélye is fenn ál. Azt se felejtsük egy bömbihez semmi sem olcsó!
Viszont gyönyörű.
tomcsi23: nem a motor kicsi. Hanem a ló.Viszont nincs vele alul motorizálva. Legalább nem eszik sokat. Persze a nagy kérdés az, hogy áll a rozsdával.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Voltam a Suzival, Debrecenbe, érdekes első hosszabb útja(2éves), meg végig pálya, ilyesmi, azért durván kajál
, jóhogy nem hosszúútra tervezett cucc, aláírok mindent, de amikor szemmel láthatóan megy le a benzinmutató kicsit megilyed az ember
, 500km alatt, megevett 60liter bennyát, picit durva, pedig 4300nál nem is ment feljebb a fordulatszámmérő, ez olyan 150körül van, néha 160, de inkább csak lejtőn, annál több sehol sem volt.
Innentől nem félek, a 2,3 Vr5től -
dragonfx
veterán
bmw sosem esik szét, és nem hinném hogy közel 1700 kilóval 6 litert enne ez az auto mégha dízel is.
....mert ugye a bömösök nagy része 12 körül fogyaszt....sőt talán még alatta is lásd enyém 11
...de pl ez>>>[link]......de durva
A cucc valszeg, az ember nem, 5 személyes, abba az opelba max. darabokban raksz be 10 embert
[Szerkesztve] -
bossvico
senior tag
Felhívtam a bankot, mert a kereskedő arra mutogat, volt egy ügyfélszáma ennek a Bankplus, vagy inkább köpedékplus paraszt társaságnak, de ott közölte velem a valaki, hogy csak meglévő ügyfelekkel tárgyalnak.Hát mondtam éppen az vagyok mert elfogadták a hitelbírálatomat, de szersződésszámot nem tok, mer még nem kaptam meg a hitelszerződésemet.De neki szám kell.Kiváncsi lettem volna erre az aláírásom nem stimmel kollégára.
Más helyen amikor kiderül, hogy elfogadták a hiteled kapsz egy fénymásolatot a forgalmiról és ráírják, hogy átírás alatt. És viheted az autót.
Írtam a fogyvédnek, fogok a Pszáf nek, de ötleteket várok, még hol lehet alátenni?
Fókusz, napló esetleg? -
stangli
senior tag
Vélemény?
[link] -
Rick4
félisten
válasz
bossvico #1480 üzenetére
hát, ha a bank jónak találta a szignót, nyilván a hitel nyomja is át nekik....kérdezd már meg, hogy aki azt mondta, hogy nem megfelelő az aláírásod, először is rendelkezik-e írásszakértői vizsgával, ( nyilván nincs neki, ettől még mondjatja, csak szabotálni nincs joga ) másrészt adja írásban, hogy szerinte nem jó az írásod. a legegyszerűbb, ha viszel két embert magaddal, és jegyzőkönyvet akarsz felvetetni mindenről, mi hogy miért, ami ott történt, kronológiai sorrendbe téve, szépen leírva.... írják alá vagy 5-6an, na ettől majd berosálnak...
lehet azért szarakszanak, hogy amíg oda nem ér a pénz náluk maradjon az autó...gondolom elszántad magad egy több helyen megjelenő negatív reklámra is...
[Szerkesztve] -
bossvico
senior tag
a bank hitelképesnek talált, ezért du ismét lementünk és intéztük a papirokat.
Arra én már teszek hogy ők mikor kapják meg a pénzüket, az adásvételi dátumától enyém a kocsi használati joga, de nekik kell pár nap átírásra.megettem és várok.
Mindent aláírtam, aztán 4 nap múlva megin behívnak, hogy nem jó az aláírásom.megin aláírom, és megkérdezem a csajtól,hogyha most sem találom el az 5 évvel ezelőtti aláírásom, akkor meddig játszunk?
Chicago lesz itt kedden. -
Rick4
félisten
válasz
bossvico #1478 üzenetére
szerintem kérdezd meg, hogy szerintük mi a teendő? túl sok minden nem leh et, max elmész egy igazságügyi írásszakértőhöz...különben is, mikori a személyiben levő aláírásod? gondolom, nem két hetes...ennyire jó volt az ajánlatuk, hogy náluk vásároltál be? kérdés, a bank autalt-e már nekik pénzt, mindent aláírtál-e? vagy csak a hitelt indítottátok el?
-
bossvico
senior tag
Sziasztok!
Autóvételes problémámba nemtom hova is forduljak.
Asszem fogyvéd lesz belőle, de megkérdezném, hogy vettetek-e autót az AAA Autotól?
Teljesen hülyére vesznek, azaz akarnak.
Elfogadták a hitelemet 20.-án és azóta azzal etetnek, hogy az aláírásmintán nem egyezik a személyimbe írttal az aláírásom.
Hallott ilyet már valaki? A bank meg a bankplus. -
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83 #1456 üzenetére
változó a hondánál is hogy mit bir...
Volt egy 87-es japán belpiacos 2gen 152!!!!!loerő, nagyon rohadt már, de 470.000km volt a motorban, de amikor szét szedtük eladáskor (illetve bontáskor) még alap méretes volt a motor. Ment , nem evett sokat ha ugy akartad, az jó volt.
A másik 91-es Prelude 3gen ELVILEG 270.000km-nél tart, és bár alapméretes mégis szét kelett szednünk , igaz saját hibából ( tuning után /közbe pár dolgot nem ugy erőssitettünk meg ahogy kelett volna--> csapágyak elolvadtak) Szóval motor szét, és ha már lud legyen kövér kapott egy honolást, redős dugókat /azaz VTI dugo ha ugy jobban tetszik/, verseny csapágyakat. IMHO: [link]
A lényeg hogy a honda motort nagyon tud, de gondolni kell a ffutomü, kaszni párosra is.. A linken láthatod a 87es preludot, nem kicsit rohadt.....
Mellesleg van most egy B20A7-es Prelude, 5kilóra van kiirva, 2 hpreludos srác épitette, direkt eladásra..[link]
CRX-et venni meg szerintem halál. Elég egyszer nem figyelni odalépés közbe.. és rosszabul jössz ki mint a swiftböl. Ha valaki száguldozni akar akkor szerintem csak prelude/Civic VTI, netán a Type R sorozat valamely tagja. Megjegyzem egy V-tec 125lo is elég szépen megy.. nem hiszem hogy az kevés lenne jópár embernek. -
Notes
senior tag
Ma elég bizarr autós élményeim voltak. Először Budaörsön találkoztam Győzikével aki egy Ferrariban feszített. Aztán Törökbálinton szembe jött egy 7 méteres Trabant menyasszonyi limó.
-
Rick4
félisten
az autód valami kisebb járgány? mert mikor én anno a 126os mercivel jártam, vagy a mostani autómmal járok, nem tapasztaltam ilyet, de évekkel ezelőtt volt egy pár hétre kölcsön kispolskim, akkor viszont mindenki elém jött, és leszorított.....nem akarták azt sem megadni ami járt...
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Skoda Favorit olyan lendülettel előzött meg délelőtt főúton, hogy csak néztem...
Jön mögöttem... jön... jön... mint más majd egyszer kiteszi az indexet na már itt néztem, hogy izé nem kellene neki ilyet csinálnia azzal a hajdani 60 lóval emelkedőn... jól van jöjjön nyugodtan. Index kirakva, a kocsit nem látom a belső tükörbe már... külső visszapillantóban feltűnik... és mintha csak egyszerűen sávot váltott volna jött mögöttem a szemközti sávban és olyan sebességgel előzött, hogy kilométerenként 1-2 métert vert volna rám na mondom ne játszadozzunk mert már jönnek is szemből... fékeztem egyet és beengedtem elém... na de az ilyen mi a f...nak kezd el előzni? (egyébként 90-100 között mentem szal semmi száguldozás nem volt).
Hazafelé megelőztem egy wagon r+-t nekem semmi bajom nem volt vele egyszerűen haladni akartam és körbeautóztam még városban majd 2 sávoson ahol a külső megszűnik kimegy a külsőbe és nyomja mint a 'zállat szegény kis suzukinak... nem fért volna be elém ő sem ha nem engedem magam elé pedig szabályosan 70-el mentem! Nem elég, hogy egy kisteherautó majdnem ledarálta még be is rántotta elém az autóját csak, hogy megelőzzőn... az ilyet ott helyben felpofoznám, hogy mi a fenét képzel... ha annyira menni akar akkor nyomja neki de ha nem elég nehéz a lába akkor váltson át biztonságos üzemmódba!
És még csak alig közelekedtem mióta visszakaptam a kocsim... (március óta felújítás alatt volt és tegnap ment át műszakin). -
dragonfx
veterán
válasz
Hát igen egyes autóknak ez próbléma, xar lehet
A bmw 300e-ig bírja -
Rick4
félisten
hát, nem tudom, te mennyire mozdulnál rá, ha a teszkóújságban oda lenne írva az akciós kilós kenyéhez, hogy most nagyobb papírcímkével azonos áron.... szelepfedél tömítés csere....milyen gumik, milyen futómű....ez esetleg fontos lenne, de a szelepfedél tömítés....ehh.....persze, kicserélem, ha nem jó, de ezzel kérkedni...
-
Rick4
félisten
válasz
venember83 #1461 üzenetére
szerinted milyen eladó az, aki beírja, hogy szelepfedél tömítés is cserélve lett???? ennyi erővel írhatná, hogy ha nem alkuszol az árból, grátisz kék ablakspricni teletöltött ablakmosó tartállyal... miért nem azt írja, hogy hibátlan, átvizsgált motor, csak fontosabb lenne, nem? mert van alu pedál, meg váltógomb....kissé vicces a gyerek...
neked az ilyen hirdetésben mi lenne fontos?
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
válasz
ne aggódj, 245nél csak a szelepfedél tömítés van előírva, azt meg korrekten kicserélte a tulaj....
be is írta...jóhogynemmá: bogarak a szélvédőn, meg ilyenek...
-
t1
veterán
válasz
hát ha rendesen lelkisimeretesen sportosan tették bele akkor már nem sokat
hátja a CRX-et azért tettem be mert nekem ő a szerelmem és nem tudom kihagyni -
sedo
tag
Na igen, jók ezek az opelek, az astra meg a vectra is, de sztem ezek sokkal inkább jók családi autóknak sem mint arra h általában 1 max 2 személy utazzon velük
Igaz eddig nem írtam, de egy kis auóta gondoltam, 3ajtós is jó. Nem kell h 250 fölött legyen a vége és 5 másodperc alatt legyen százon, sokkal fontosabb h megbízható, olcsón fentartható legyen, elviselhető fogyasztással. (persze az nem baj h ha nagyon muszáj akkor tempósabban is lehet vele közlekedni)
-
-
bambano
titán
Volt az astrán energy, elég lestrapált volt. Gondoltam, azért nem jó, mert már szét van hajtva. Vettem újat, bízva a michelin hírében, felrakták, nyilván valamivel jobb lett, de nem igazán. Asszony jár vele lakás-(gyereket az) iskolába- bevásárló központ viszonylatban. Megy vele évi 2-3 ezer kilométert.
Arra megfelel. Én meg nem ülök bele az astrámba
Csendben jegyzem meg, a pzero nero meg a kicserélt fékek tegnap behozták az árukat...
[Szerkesztve] -
sedo
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani autókat mondjuk a haszaltauto.huról amiket esetleg érdemes lehet megnézni, megvenni? Még csak most kezdtem el nézelődni, de elég tanácstalan vagyok. 500-750k között kéne kb, nagyon maximum 1 millióig írjatok, az még talán beleférne. Nyilván olyan kéne amilyet mindenki szeretne, ha nyomod neki megy, de ha kell akkor alacsony fogyasztással is lehet vele közlekedniJa és benzines legyen... Válaszokat, segítségeket kösz előre is!
-
Rick4
félisten
tény, hogy minden ilyen ''kevésbé jobb'' márka már a jobb márkák tulajdona, a matador is épp valakié, kisautón, kis sebességnél nyári gumi jó időben tényleg jó, de Te is tudod, ha 4 év és 60ezer km alatt csak egyszer kell beleállnod a fékbe, és csak 10 centin múlik az, hogy lezúzod a kocsit, vagy sem, mindjárt van értelme a jobb guminak ..egy ilyen után azért el szoktak gondolkodni az emberek...
-
TexT-BoY
addikt
nem
2002es , most érett meg a cserére..
Hát a komfort, és a fogyasztás szerintem minennél elörébb való, mert sokat kell menni, és nem feltétlen sumachert alázó tempoban..
jaés hogy dicsekedjek tegnap elött volt szerencsém kifüzni az 1-4es dugatyukat majd meggyürüzni egy csodálatos szovjet motorban !névszerint LADA
! csodálatos volt
. Remélem nem kell autoszerelöként dolgoznom mert még igy is koszos lettem pedig majdnem steril volt a blokk meg minden cucc amit használtunk
.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
ez a legszarabb michelin ami létezik, a matador pedig örökölt darab még a 98as 1.6 Focus Trendröl, idén csere lesz felni is meg gumi is.. UG 7-re.. de a nyárit most szeretné cserélni apám. ennyi
Meg mellesleg a dodis ismeretségen keresztül olcsoé lehet kapni akár szerelt kereket is.
-
TexT-BoY
addikt
Ti milyen gumit ajánlanátok a Focusra?
Aki nemtudná miröl van szó.. Focus I. 1.6 Ghia...
Télre van rajta Matador MP58 165/65 R14 acélfelnin,
de a nyári 195/65 R15 (michelin energy fos) , szóval 15''ra kéne valami kedvezőbb.. Megbeszéltük már hogy miért fogyasz többet, meg a felület ugyanannyi.. stimm, de kéne valami. Stilszerüen japánde nem zárkozunk el attol sem ha máshol készült, csak jó legyen.
-
dragonfx
veterán
válasz
venember83 #1409 üzenetére
Ez az mindne autó féleg bmw lesz
Amugy nem is tudom asszem tána renualtba van 1.6os turbós 150 lovas bmw-vel közösen kifejlesztett moci. -
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #1407 üzenetére
Hat hogy is mondjam, nekem tetszik. Foleg elobbi generaciok alapjan, teny, h inkabb lajtos mint karakteres formaterv, de legalabb nem semmilyen.
[link] - ez viszont johir, nem lenne hulyeseg implementalni 1 ilyet vmi 1410es DaciabaPersze komolyan at kene fesulni az egesz felfuggesztest s foleg a fekeket (meg elsokerekhajtas eseten feltengelyeket), de nagyon allat lenne. Dacia - Powered by BMW
Kicker: belegondolva nem is lenne rossz, ha a nemetek erzesbol terveznek ujra az autokat, akkor talan ismet kockaautokat gyartananak
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #1403 üzenetére
hát, ha szerinted ez az astra szép...
-
venember83
nagyúr
válasz
dabadab #1400 üzenetére
Astranak... Mandulalampak miatt szvsz inkabb Astra.
De tenyleg tul ''jatekos''. Ugy nez ki opelek nem kepesek egyszerre tobb szep autot gyartani, lett szep Astrajuk, utana lett lufis Corsa (szvsz ronda) most meg ez. Tul sokat gondolkodnak, bar lehet, h ''erzesbol'' max kockat tudnanak rajzolniNagyon az az erzesem, h maradok en az olasz autoknal, azok meg legalabb szepek (nagy reszuk) s tiszta kaland veluk az elet
Aktív témák
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest