- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Aktív témák
-
bcs
aktív tag
''+80kg -> Nem érdekes. Ne olvass vissza.''
szánom bánom, nem értem, mire célzol, vagy 500 hozzászólást visszaolvastam, de még mindig tudatlannak érzem magam...
''ui.: Láttam már sorjázatlam műanyagot Porsche Cayenne-n is...''
az is igénytelen! (nem a porsche, hanem így kigurítani a gyárból) -
bcs
aktív tag
na, tehát, több embernek is írok egyszerre.
nálam az igénytelenség az nem az, hogy kevés a gomb a műszerfalon, meg letisztult, mert az tetszés kérdése (én is az ilyet szeretem...), hanem pl ez:
Bővebben: link - nincs burkolat
vagy ez:
Bővebben: link - sorjás a műanyag
''Egy 1000 eves zsiguli, kotkoda meg wartyogo utan zsir egy ilyen auto is.''
igen, sokaknak ez az összehasonlítási alap, de ez még nem jelenti azt, hogy tényleg zsír lenne az autó...
''Maskeppen: ami ezektol a gyartoktol akkora, mint ez a Logan, ilyen a felszereltsege, azok mennyibe fajnak? Ne ijen kis pocskoszorukkel hasonlitgasd mar ossze amikbol ketto is befer a csomagtartojaba...ha nem 3''
ekkora autót ilyen felszereltséggel (illetve annak hiányával) nem árul senki.
''Egy Loganba úgy került bele ~80kg +merevítés, hogy szinte nem is vett el semmit az utastéből...''
miért kell egy új autóba 80kg plusz merevítés? rallizol vele? vagy csak ki van spórolva?
egyezzünk ki abban, hogy vannak olyan esetek, amikor a logan jó választás (szőlőbe kijárni, nem sajnálja az ember), de városba inkább valami mást...
használt kocsiba tényleg bele lehet bukni, azért kell átnézetni. új kocsiba is bele lehet bukni, és az nagyobb bukta, mert ha sz@r, sokkal kevesebbért adod el, mint vetted.... -
bcs
aktív tag
válasz
hobizoli #4382 üzenetére
tény, amit írsz, de egy más árkategóriájú/felszereltségű autónál nem biztos, hogy keresnék használtan alternatívát, de ha az olcsóság a szempont, akkor igenis egy 2 éves használt autó valószínűleg jobb vétel lenne. tény, hogy nem új. én is ezerszer inkább vettem volna új kocsit, de nem volt rá keret. vettem egy használtat, és rájöttem, hogy igenis egy használt kocsi is lehet jó vétel, csak meg kell nézni, hogy nincs-e túlságosan is leamortizálva.
és kövezzetek meg, de egy új logant továbbra sem tartok jó vételnek.
elolvastam a népítéleten is az értékeléseket, és bár a csillagok nagyon nem mérvadóak, mert szinte az összes autó 4 csillag körüli összesítésben, de többen is panaszkodtak az igénytelenségére azok közül, akik szinte csillagos 5-öst adtak az autóra...
szerk:
de ha valakinek van loganja, és kölcsönadja vagy legalább elvisz egy körre, és tényleg olyan jó kocsi, akkor meggyőzhető vagyok.
[Szerkesztve] -
bcs
aktív tag
a felborult képet NEM azért tettem be, mert felborult, hanem mert látszik az alja.
(mellesleg egy szóval nem említettem, hogy az autó instabil lenne, meg borulékony...)
ennyi pénzért vannak 2 éves skoda fabiák, ford focusok, opel astrák, nem tudom melyik mennyivel kisebb a logannél, mert nem találtam loganre méret adatokat.
én ahol ez elmegy, ott én is elmegyek, tudom, mert szoktam földúton 50-60-nal menni, pedig az én kocsim, az nem igazán a magyar utakra van tervezve...
és tény az is, hogy nem érintettem meg még logant, de megnéztem többet is közelről.
és mentem már logan mögött is, és nem tartott fel, nem imbolygott, de én nem vennék ilyet, mert 1,8M-ból már sokkal jobbat lehet venni, ha nem is újat.
ha mondjuk annyiért adnák, mint romániában, akkor már alternatíva lenne, de így nem. -
bcs
aktív tag
''Szerinted mit könnyebb/olcsóbb javítani: egy független hátsó felfüggesztést, vagy egy merev tengelyt..?''
nem vitatkozni akarok, de elég rossz, ha abból indul ki az ember, hogy javítani kell, és akkor olcsóbb.
és nem kifejezetten műszaki kifogásaim vannak a logan ellen, hanem tényleg nem egy igényes autó, és ahhoz képest, amit nyújt, drága. -
bcs
aktív tag
most nézem, a logan alapára 1,8M
annyiért 1-2 éves teljesen jó állapotban levő AUTÓT lehet venni, ami igényes, van felszereltsége, és nincs belőle kispórolva semmi...
logan az az egyik kocsi, amit sohasem vennék, ha ingyen adnák, akkor se kellene, akkor már ezerszer inkább egy suzuki...
mod:
pl, ami hátul van, az nem futómű...
[Szerkesztve] -
bcs
aktív tag
szerinted miért írtam hogy automataváltós? (egyrészt ezért, másrészt meg azért, mert máshogy nincs is.)
3-4 éve utaztam egy 320d bmw-ben, és meg nem mondtam volna, hogy dízel. csendes volt, nem volt dízelhangja, húzott rendesen, autópályán még 180-nál is gyorsult rendesen. (és keveset fogyasztott.)
kinek mi a fontos. nekem is benzines kocsim van, de ha munkaautó lenne, amivel naponta >100 km-t kellene vezetnem, simán dízelt vennék. -
bcs
aktív tag
most néztem, egy 2,5 literes dízel motor hozza a 173 lóerőt, 400 Nm nyomatékkal.
azért ez már összehasonlítható a tieddel.
ja, és egy több, mint 1,5 tonnás kocsinál fogyaszt 6,7-et...
(félreértés ne essék, én is benzinespárti vagyok, de a mai dízelmotorok már nem a régi ''traktormotorok'') -
bcs
aktív tag
inkább vegyétek meg ezt:
Bővebben: link -
bcs
aktív tag
nem tud valaki egy jó szervízt őrs környékén, ahová egy e36-os bmw-t be lehetne vinni állapotfelmérésre? (esetleg ár?)
Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest